Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünde böyle oldu ovulasyon kızlar

Eklentiler

• IMG_20210120_224555.jpg
    IMG_20210120_224555.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 74
6 gün önce erken gebelik,2 gün önce normal gebelik testi yaptım tık yok. 21i bat benim. Hâlâ bir umut bekliyorum sanki...

Kızlar bat 24 ocak biri normal diğeri erken gebelik testi. Ellerim titriyor şuan hala bel kasık ağrım var regl olcak gibi bu doğru olabilir mi yaa
Bebek geliyooo hayırlı olsunn sabah ilk idrarla tekrarla emin olursun sonuçtan. Gece yapılanlar sağlıklı sonuç değil diyorlar ona rağmen kabak gibi çift çizgi var ikisinde dee

Kızlar bat 24 ocak biri normal diğeri erken gebelik testi. Ellerim titriyor şuan hala bel kasık ağrım var regl olcak gibi bu doğru olabilir mi yaa
Canım bebiş geliyor ay çok çok sevindim adına inşallah sağlıklı gebeliğin olur Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏 dikkat et kendine canım hamilesin artık 🥰

Canım bebiş geliyor ay çok çok sevindim adına inşallah sağlıklı gebeliğin olur Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏 dikkat et kendine canım hamilesin artık 🥰
Yaaa canımsınız inşallah inşallah 🙏🏻inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri. Kendimi kaptırmamam lazım🥺🥺daha çok erken:(

Yaaa canımsınız inşallah inşallah 🙏🏻inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri. Kendimi kaptırmamam lazım🥺🥺daha çok erken
Ya üzücü emojisi atma bak çok güzel haberlerini aldık sen çift çizgi gördün inşallah çok güzel olucak Rabbim en hayırlısı nasip etsin inşallah 🙏

Benim bir kere gecikti o ay sizin gibi negatif oldu ama sonraki ay hemen hamile kaldım halk arasında vücut bebek arıyor diyorlar bende. Buna inanıyorum gecikmeler başlayınca hamile kalınıyo🌺
Yorumları okurken denk geldim içimden: ayy allahim insallah dedim.. gecen ay 7 gun geçilmişti de 😇

Back