- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.661
Çatladıktan sonra herhalde canım ya bende o durumu tam anlayamıyorumArkadaşlar merhaba yumurta oluşunca mı 14 gün sayıyoruz yoksa yumurta çatladıktan sonra mı ?
Çatlayınca sayıyorum ben hep dogru çıkıyorArkadaşlar merhaba yumurta oluşunca mı 14 gün sayıyoruz yoksa yumurta çatladıktan sonra mı ?
Bende yarın cyapcamArkdaşlar benim bat 21 Ocak yumurtlamam 7sinde oldu 9unda çatladı içimdeki ses test yap yoksa o güne kadar ümitle bekleme diyor sizce ne yapmalıyım ?
Hayırlı olsun canım benimmKan verdim attımda sonucu bi sayfa geride sanırım
Sizinde mi yarın bat gününüz ben beklesem mi cumaya kadar diyorumBende yarın cyapcam
Ocak ama ben 1 gün erken yapcam yarın evlilik yıl dönümü ins sürpriz olurSizinde mi yarın bat gününüz ben beklesem mi cumaya kadar diyorum
Birde idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım
Kaşıntı varmı enfeksiyonda akıntı fslanm22
Ocak ama ben 1 gün erken yapcam yarın evlilik yıl dönümü ins sürpriz olur
Merhaba normalde gecikiyormu benim ilk kez gecikti 8. Gün kan testi negatif17 gunu kadar bekle bak benım 12 gun negatif ti 13 gün ğozıtıf oldu gec dollenmedır
Sizinde mi yarın bat gününüz ben beklesem mi cumaya kadar diyorum
Birde i
Sizinde mi yarın bat gününüz ben beklesem mi cumaya kadar diyorum
Şikayetiniz neydiSizinde mi yarın bat gününüz ben beklesem mi cumaya kadar diyorum
Ben de sürekli lavaboya taşıniyorum az su içsem bile hep gidiyorm ben de idrar yolu enfeksiyonu ve kum geçiriyormusumKaşıntı varmı enfeksiyonda akıntı fslanm
Öyle olan da var ama gününüz geçti mi bir de benim arkadaşlarım günümüz geçtikten sonra hissettik diyor bazilariHiç bir şey hissetmiyorum ya ne bi kasık ağrısı ne göğüs şişkinliği ne başka birşey öyle dümdüzüm suan
İns benimkiler enfeksiyon cdegildir kasinti akıntı yok tlysrin zaten test yapcsmBen de sürekli lavaboya taşıniyorum az su içsem bile hep gidiyorm ben de idrar yolu enfeksiyonu ve kum geçiriyormusum
Hayırlı haberle gelin insallahİns benimkiler enfeksiyon cdegildir kasinti akıntı yok tlysrin zaten test yapcsm
Benim bir kere gecikti o ay sizin gibi negatif oldu ama sonraki ay hemen hamile kaldım halk arasında vücut bebek arıyor diyorlar bende. Buna inanıyorum gecikmeler başlayınca hamile kalınıyoMerhaba normalde gecikiyormu benim ilk kez gecikti 8. Gün kan testi negatif
Ya öyle mi çok sevindim mükemmel bir süpriz olur inşallah öyledir22
Ocak ama ben 1 gün erken yapcam yarın evlilik yıl dönümü ins sürpriz olur
Evet canım bunu gece 11 de yapmıştım bugünde yine akşam 9 da yapicam teşekkür ederim cevapladigin için bende ilk defa yapıyorum bilgim hiç yok
Ay inşallah ya adetimde aşılama olucamBenim bir kere gecikti o ay sizin gibi negatif oldu ama sonraki ay hemen hamile kaldım halk arasında vücut bebek arıyor diyorlar bende. Buna inanıyorum gecikmeler başlayınca hamile kalınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?