- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.641
bence var :)Eki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Evet canım bunu gece 11 de yapmıştım bugünde yine akşam 9 da yapicam teşekkür ederim cevapladigin için bende ilk defa yapıyorum bilgim hiç yokBence testi bugün tekrarlayin, daha koyu da gorunebilir
Yok normal testErken gebelik mi yaptın bu benim yaptıklarıma çok güven olmuyo diyolar erkenler daha iyi diyorlar da
Muhtemelen yarın pik yaparKızlar ovulasyon kullanan var mı sanki yumurtlama yakın gibi bilgisi olan var mi
Canım hayırlı olsun bence bebişin seninleEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Hadi hayırlı olsun inşallah yukselirde sağlıklı bir şekilde alırsın bebisini kucaginaEki Görüntüle 2765117 Hamile görünüyorum ama 2 gün sonra tekrar test vercem yükseliş oluyor mu diye
Amin insallah sağlıklı bir gebeliktir. Hepimize sağlıklı zamanlı gebelikler nasip etsin Allah.Hadi hayırlı olsun inşallah yukselirde sağlıklı bir şekilde alırsın bebisini kucagina
Hayırlı olsun canım daha yeni tabi duzenlı takıp et sağlıkla ilerlesin inşallah. Varmı bir belirtinAmin insallah sağlıklı bir gebeliktir. Hepimize sağlıklı zamanlı gebelikler nasip etsin Allah.
Canım tekrar hayırlı olsunEki Görüntüle 2765117 Hamile görünüyorum ama 2 gün sonra tekrar test vercem yükseliş oluyor mu diye
Yaa ben dayanamadım işte insallah hepimiz en hayırlı zamanda hamile oluruz
hadi gözün aydın. ya benımde kasıklarımda heo bı agrı var hamılelık belırtısı mı acabaEki Görüntüle 2765117 Hamile görünüyorum ama 2 gün sonra tekrar test vercem yükseliş oluyor mu diye
Hiç bir şey hissetmiyorum ya ne bi kasık ağrısı ne göğüs şişkinliği ne başka birşey öyle dümdüzüm suanHayırlı olsun canım daha yeni tabi duzenlı takıp et sağlıkla ilerlesin inşallah. Varmı bir belirtin
Demekki belirti olmadan da oluyor işteHiç bir şey hissetmiyorum ya ne bi kasık ağrısı ne göğüs şişkinliği ne başka birşey öyle dümdüzüm suan
Ama henüz gecikmedim ya belki çok erkendirDemekki belirti olmadan da oluyor işte
bence hamilesin canım.hemen kan testine git.hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Teşekkür ederim bugün yine yapıcam akşamMuhtemelen yarın pik yapar
Neden kan vermedinizAma henüz gecikmedim ya belki çok erkendir
Kan verdim attımda sonucu bi sayfa geride sanırımNeden kan vermediniz
Kan verdim attımda sonucu bi sayfa geride sanırı
Cuma tekrar vereceğim yükselişi görmek için Umarım sağlıklı bir yükseliş olurNeden kan vermediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?