Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurta catlamasinin üzerinden 11 gün geçti ve Sabah ki testim ne yazık ki negatif.. ikinci hayali çizgi testten 2 saat sonra çıkmış ama umitlenmeyeyim değil mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20210119_162326.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210119_162312.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 53
Ya insallah çok teşekkür ederim yarın sabah gidip kan versem çok erken mi olur acaba ya cuma olmam lazım regl normalde bi şansımı denesem mi çok tuhaf oldum şimdi

Ya insallah çok teşekkür ederim yarın sabah gidip kan versem çok erken mi olur acaba ya cuma olmam lazım regl normalde bi şansımı denesem mi çok tuhaf oldum şimdi
Yarın verebilirsin cumada verebilirsin artış oluyormu görmüş olursun

Ayy inşallah var gibi. Erken gebelik testi mi yoksa normal mi
Normal gebelik testi erken yoktu elimde dayanamadım bundan vardı amaan dedim tanesi 3 lira zaten yapayım negatifi görünce içim rahatlar en azından üç gün rahat geçer dedim suan daha da heyecanlandım

Eki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Maşallah hamile görünüyorsunuz bir kan tahlili yaptırın derim ben benimde 2 günüm var çok meraklıyım test yapmıyorum beklemedeyim belirtim de yok regl olacakmışım gibi benim gebelik lerim hep regl ile karıştı bugüne kadar çok heyecanlıyım

Yaa ben dayanamadım işte insallah hepimiz en hayırlı zamanda hamile oluruz

Erken gebelik testleri de hatalı oluyor bende 3 gün önce negatif verdi meğerse hamileymiş im adet günü basit kaset testte çıkmıştı
İnsallah az önce testi tekrarladım aynısı gibi çıktı yarın sabahta bir yapıp koşa koşa doktora bakalım kanda çıkar muhtemelen varsa

Kızlar ovulasyon kullanan var mı sanki yumurtlama yakın gibi bilgisi olan var mi

Eklentiler

• IMG_20210120_001322.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…