- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.833
- 398
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.621
Bence kesinlikle var hadi bakalım hayırlısıEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Bi çizgi var takıp et koyulaşcakmı hayırlı olur İnşallahhEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Baya net bir çizgi canım hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Var gibiiiEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Yarın verebilirsin cumada verebilirsin artış oluyormu görmüş olursunYa insallah çok teşekkür ederim yarın sabah gidip kan versem çok erken mi olur acaba ya cuma olmam lazım regl normalde bi şansımı denesem mi çok tuhaf oldum şimdi
Ayy inşallah var gibi. Erken gebelik testi mi yoksa normal miEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Normal gebelik testi erken yoktu elimde dayanamadım bundan vardı amaan dedim tanesi 3 lira zaten yapayım negatifi görünce içim rahatlar en azından üç gün rahat geçer dedim suan daha da heyecanlandımAyy inşallah var gibi. Erken gebelik testi mi yoksa normal mi
Erken gebelik mi yaptın bu benim yaptıklarıma çok güven olmuyo diyolar erkenler daha iyi diyorlar daBence kesinlikle var hadi bakalım hayırlısıbende bu sabah test yaptım ama negatif adetim muhtemelen haftasonu gelir
Çok haklısın en doğrusu kan ile belli olur inşallah da Vardır pozitif düşünelimNormal gebelik testi erken yoktu elimde dayanamadım bundan vardı amaan dedim tanesi 3 lira zaten yapayım negatifi görünce içim rahatlar en azından üç gün rahat geçer dedim suan daha da heyecanlandım
Maşallah hamile görünüyorsunuz bir kan tahlili yaptırın derim ben benimde 2 günüm var çok meraklıyım test yapmıyorum beklemedeyim belirtim de yok regl olacakmışım gibi benim gebelik lerim hep regl ile karıştı bugüne kadar çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2764768 22 sinde regl olcam ilk 1 dakika da böyle oldu acaba olma ihtimali var mıİçim içimi yiyor
Erken gebelik testleri de hatalı oluyor bende 3 gün önce negatif verdi meğerse hamileymiş im adet günü basit kaset testte çıkmıştıErken gebelik mi yaptın bu benim yaptıklarıma çok güven olmuyo diyolar erkenler daha iyi diyorlar da
Yaa ben dayanamadım işte insallah hepimiz en hayırlı zamanda hamile oluruzMaşallah hamile görünüyorsunuz bir kan tahlili yaptırın derim ben benimde 2 günüm var çok meraklıyım test yapmıyorum beklemedeyim belirtim de yok regl olacakmışım gibi benim gebelik lerim hep regl ile karıştı bugüne kadar çok heyecanlıyım
İnsallah az önce testi tekrarladım aynısı gibi çıktı yarın sabahta bir yapıp koşa koşa doktora bakalım kanda çıkar muhtemelen varsaErken gebelik testleri de hatalı oluyor bende 3 gün önce negatif verdi meğerse hamileymiş im adet günü basit kaset testte çıkmıştı
Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı uğurlu olur inşallahİnsallah az önce testi tekrarladım aynısı gibi çıktı yarın sabahta bir yapıp koşa koşa doktora bakalım kanda çıkar muhtemelen varsa
Kızlar ovulasyon kullanan var mı sanki yumurtlama yakın gibi bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?