- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Inşallah canım benim ya çok heyecan yaptım. Bırakmayacağım canım benim sağol ilgin için. Mucize buluşma gerçek olursa ilk önce size haber edeceğim mutluluktan...İnşallah mucize buluşma gerçekleşirama değerlendirmeyi yinede bırakma canım
Rica ederim ne demekInşallah canım benim ya çok heyecan yaptım. Bırakmayacağım canım benim sağol ilgin için. Mucize buluşma gerçek olursa ilk önce size haber edeceğim mutluluktan...
Amin inşallah canım benim sağol. Hepimize yeni yılın ilk ayı müjde getirsin. Sabırsızlıkla bekliyorumRica ederim ne demekDua ile güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hepimiz ocak ayından güzel haberlerle çıkalım canım
Var görünüyor kuzum bizede haber etBir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum değer şuan çok düşüktür teşekkür ederim darısı size
Bende de var o hatta dün gece ona uyandım. Ben oğluma hamile olduğumu öyle anlamıştım. Ama inşallah su an ki de belirtidir. Sabah hiç belirtim yoktu.su an tekrar başladı.Kızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen
Edeceğim tabiki canım hafta arası kan tahlili sonucumu yazarımVar görünüyor kuzum bizede haber et
Yaa inşallah bebişin annesine ben burdayım diyordurKızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen
Aynen canım benimde sol tarafta oluyorKızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen
Yumurtlamadan sonra yani ilişkinizi sonlandırdığınız birkaç gün sonra neler hissettiniz anlatır mısınızAynen canım benimde sol tarafta oluyor
Malesef bi bilgim yokArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa lütfen bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Canım kasık ağrısı oldu sadeceYumurtlamadan sonra yani ilişkinizi sonlandırdığınız birkaç gün sonra neler hissettiniz anlatır mısınız
Ayyyy inşallah benimde bebişim vardır yaCanım kasık ağrısı oldu sadece
İnşallah canım bana da dua edin tam anlamıyla hamileyim diyemiyorum halaAyyyy inşallah benimde bebişim vardır ya
Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa lütfen bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
bat tarihlerimiz aynı. Ne güzel kendime bir yoldaş buldumKızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?