Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım benim ya çok heyecan yaptım. Bırakmayacağım canım benim sağol ilgin için. Mucize buluşma gerçek olursa ilk önce size haber edeceğim mutluluktan...
Rica ederim ne demek 🌸 Dua ile güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hepimiz ocak ayından güzel haberlerle çıkalım canım 😇

Kızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen 🤷🏻‍♀️

Kızlar benim sürekli sol kasığımda ben burdayım belirtisi var yani böyle orada birşeyler oluyormuş hissi bide kaç gündür rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorum bilinçaltı mı onuda bilmiyorum bat 4 Ocak geçmek bilmiyor resmen 🤷🏻‍♀️
Bende de var o hatta dün gece ona uyandım. Ben oğluma hamile olduğumu öyle anlamıştım. Ama inşallah su an ki de belirtidir. Sabah hiç belirtim yoktu.su an tekrar başladı.
Benim batta 02 Ocak geçmiyor 😂🙈

Yaa inşallah bebişin annesine ben burdayım diyordur :dua: benimde belimde batma var ve bu sabah aşırı beyazımsı akıntım var ama h umudum yok. Ki cuma günü yumurtlamaya benzer akımtım oldu 2 güne beynimin bana oynadığı oyundan başka bişey değil😬

Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa lütfen bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?

bat tarihlerimiz aynı. Ne güzel kendime bir yoldaş buldum😊 aynı ağrı bende de mevcut sol kasıkta ağri. bacagimada hafiften vuruyor ve bel ağrım var. Ben 4 ocak tarihine Dr a randevu aldım. Artık hem kan testi yapılır gelmezse... Gelirse de bı sorun var bence çünkü geçen ayda böyle agrimisti ama kırmızılar gelmişti😕

Back