- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Sat 2 Aralık olabilir mi 2 Kasım olsa daha da köyü olması gerekirdiKizlar duramadm bu sabah test yaptımbata 2gun var sat 2kasimdi sizce var mı ben var diye düşünüyorum ve öncede dediğim gibi çok belirtim var
Aynen canım 2aralik heyecandanSat 2 Aralık olabilir mi 2 Kasım olsa daha da köyü olması gerekirdi
Tebrikler hayırlı olsun, güzel bir gebelik dönemi diliyorumAynen canım 2aralik heyecandan
Amin canım inşallah sizlerinde Allah'ım kucağıni doldursunherkesin gönlündeki muradı gerceklessin ben de tam bı kanda da görürsem emin Olcam artık hafta içi birgün yaptiracam sonucu paylaşırımTebrikler hayırlı olsun, güzel bir gebelik dönemi diliyorumdarısı başımıza
Kaç gün önce yapmistin testiniziAmin canım inşallah sizlerinde Allah'ım kucağıni doldursunherkesin gönlündeki muradı gerceklessin ben de tam bı kanda da görürsem emin Olcam artık hafta içi birgün yaptiracam sonucu paylaşırım
Bencede var hayırlı olsun tebrikler...Kizlar duramadm bu sabah test yaptımbata 2gun var sat 2kasimdi sizce var mı ben var diye düşünüyorum ve öncede dediğim gibi çok belirtim var
Belirtilerin nelerdi kuzum bizimlede paylaşbilir msnAmin canım inşallah sizlerinde Allah'ım kucağıni doldursunherkesin gönlündeki muradı gerceklessin ben de tam bı kanda da görürsem emin Olcam artık hafta içi birgün yaptiracam sonucu paylaşırım
Battan 2gun önce sattan 5gun önce canmKaç gün önce yapmistin testinizi
Canım 1haftadir göğüs hassasiyeti ve dolgunluk vardı zaten birde kasıklarımda ağrı Benim kısmet olursa ikinci gebeliğim olacak 4yasinda oğlum var ilkiyle nerdeyse aynıydı öyle olunca hissettim yaniBelirtilerin nelerdi kuzum bizimlede paylaşbilir msn
Teşekkür ederim canım darısı sana olsunBencede var hayırlı olsun tebrikler...
Akintin falan varmı canımCanım 1haftadir göğüs hassasiyeti ve dolgunluk vardı zaten birde kasıklarımda ağrı Benim kısmet olursa ikinci gebeliğim olacak 4yasinda oğlum var ilkiyle nerdeyse aynıydı öyle olunca hissettim yani
Bencede var hayırlı olsun tebrikler...Kizlar duramadm bu sabah test yaptımbata 2gun var sat 2kasimdi sizce var mı ben var diye düşünüyorum ve öncede dediğim gibi çok belirtim var
Amin inşallah canım benimTeşekkür ederim canım darısı sana olsun
Var canım ama yoğun değilAkintin falan varmı canım
Evet hafif çizgi çıkmış. Kan vererek değeri öğren canım hayırlı olsun inşallah.
Hayırlısı olsunnn
İnşallah mucize buluşma gerçekleşirKızlar sanırım bu ay erken yumurtlama dönemine girdim. Sabahtan beri bel ağrısı batma falan ayrıca şeffaf akıntı geldi. Üç gün öncesi adetim bitti ve hiç boş geçmedi
Bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum değer şuan çok düşüktür teşekkür ederim darısı sizeEvet hafif çizgi çıkmış. Kan vererek değeri öğren canım hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?