Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulama yumurtama donemi gösteryor, uygulama üzerinden takip edrn var mı me kadar doğru acaba

Gebe kalmakta ne zor yumurtlama gunu, ılıskı zamanı,... Bırsuru sey ve ilk aydan olur dıye dusunup hayal kırıklığı hıçte kolay değilmiş

Beni de ekler misiniz BAT 22 Ocak

Uygulama yumurtama donemi gösteryor, uygulama üzerinden takip edrn var mı me kadar doğru acaba
Valla ben 3 ay denedim ama olmadı hatta doktora gittim hormon tahlili falan verdim bi sorunum yok ama olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla da bi deniycemm

Ağızda tatsızlık belirti mi acaba yoksa korona mi oldum
Bat ne zaman bu arada inan belirti arama kendinde arayınca buluyosun ben 3 aydır her ay belirtiler aradım buldum daa ama sonuç hep negatifti.. bi arkadaşımda böyleydi ve ailesinde çok önemli bisey oldu ve o ay belirti aramayı bile aklına gitiremediği ay hamile kaldığını öğrendi sordum ona belirti aramadığım ay hamile olduğumu öğrendim dedi beynimiz bizi çok yanıltabiliyor malesef ya

Yaa doğru söylüyorsun ama insan aramadan edemiyorum ilk defa denedim bu ay 5 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…