Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tablo oluşturacak bir kaç saate isteyenler bana sadece “ Bende varım “ yazabilir mi ❤️
ocakta olucak inanıyorum ❤️
Selam beni de yazar mısınız
Ben gerçi emin olamıyorum adet tarihinden ama 16 ocak diye tahmin ediyorum. Normalde benim bugün adet olmam lazımdı ama ben 19 un da ve 18 inde pembe pembe lekelendim. Sonra 20 sinde adet oldum gibi kanamam oldu. Dün hiç olmadım bugün yine kahverengi leke. 2 negatif test. Hangi günü adet başlangıcı almam lazım bilemiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet olurum. O yüzden
Siz 16 ocak yazın en iyisi.bakalim önümüzdeki ay ne saçmalıklar yaşatacak bana adetim

Selam beni de yazar mısınız
Ben gerçi emin olamıyorum adet tarihinden ama 16 ocak diye tahmin ediyorum. Normalde benim bugün adet olmam lazımdı ama ben 19 un da ve 18 inde pembe pembe lekelendim. Sonra 20 sinde adet oldum gibi kanamam oldu. Dün hiç olmadım bugün yine kahverengi leke. 2 negatif test. Hangi günü adet başlangıcı almam lazım bilemiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet olurum. O yüzden
Siz 16 ocak yazın en iyisi.bakalim önümüzdeki ay ne saçmalıklar yaşatacak bana adetim
Esmeralda iki aydır benim de aynı şekilde oluyor adetim ama oluyor işte. Bende senin gibi çok şüphe edip test yaptım ve hep negatifçıktı. Benim de 28 yada 29 günde bir oluyor adetim. Bu ay 19 aralık da oldum 23de bitti.. bakalım bat 17 ocak diye düşünüyorum. Belki 18de olabilir. Nasip bakalım hayırlısı canım.

Kızlar ben kimyasal geçirdim aralığın 13 nde doktora gittim hiç parça kalmadığını söyledi bı kaç gündür mide bulantım baş ağrım karın ağrım vardı betam 2 çıkmıştı şuan 3.39 çıktı acaba yeniden mi hamile kalıcam

Hayırlı geceler hanımlar. Bebek düşünüyoruz ama daha olmadı. Elbette Rabbimin takdir ettiği zamanda gelecek. Benim bütün testlerim ve muayenelerim normal. Esimde urolojiye gözüktü. Varikosel olduğu söylendi. Ve spermler düşmeye baslamis ameliyat olman gerekli dedi. Bir başka doktor herşey yolunda ameliyata gerek yok dedi. Burda ki arkadaşlar sonuçların çok iyi olduğunu söyledi. Geçen ay resmen hamile gibi hissettim kendimi. Bel ve kasık ağrılarım çok fazlaydı. Sanki içimde bir atom parcalaniyordu😅😕 o kadar inandım ki hamile olduğuma sırf bu sebepten 3 gün adetim gecikti. Ama idrar ve kan testi negatif çıktı. Şimdi BAT tarihim 6 Ocak... Adetim bittiğinden beri bugüne kadar hergunu değerlendirdik. Ama bebek için düşünerek değil sevgi ile...Kafam karışık... Yine bugün belime ağrılar girmeye başladı.. Allah'ım bizleri hayırlı bir evlat ile neselendir...Ayrıca anlayanlar için sperm testini de ekleyeyim..
IMG_20201224_212146.jpg

Hayırlı geceler hanımlar. Bebek düşünüyoruz ama daha olmadı. Elbette Rabbimin takdir ettiği zamanda gelecek. Benim bütün testlerim ve muayenelerim normal. Esimde urolojiye gözüktü. Varikosel olduğu söylendi. Ve spermler düşmeye baslamis ameliyat olman gerekli dedi. Bir başka doktor herşey yolunda ameliyata gerek yok dedi. Burda ki arkadaşlar sonuçların çok iyi olduğunu söyledi. Geçen ay resmen hamile gibi hissettim kendimi. Bel ve kasık ağrılarım çok fazlaydı. Sanki içimde bir atom parcalaniyordu😅😕 o kadar inandım ki hamile olduğuma sırf bu sebepten 3 gün adetim gecikti. Ama idrar ve kan testi negatif çıktı. Şimdi BAT tarihim 6 Ocak... Adetim bittiğinden beri bugüne kadar hergunu değerlendirdik. Ama bebek için düşünerek değil sevgi ile...Kafam karışık... Yine bugün belime ağrılar girmeye başladı.. Allah'ım bizleri hayırlı bir evlat ile neselendir...Ayrıca anlayanlar için sperm testini de ekleyeyim..Eki Görüntüle 2747922
BAT yanlış yazmışım 4 ocak...

Merhaba Bat 02 Ocak🍀ilk denememiz 🙈 2 hamileliğimde de ilk denemede gebe kaldım. Ama malesef 1 tanesi düşük oldu.Simdi oğluma kardeş istiyoruz. Ufak belirtiler var inşallah Minnoş gelir🤲

Hayırlı geceler hanımlar. Bebek düşünüyoruz ama daha olmadı. Elbette Rabbimin takdir ettiği zamanda gelecek. Benim bütün testlerim ve muayenelerim normal. Esimde urolojiye gözüktü. Varikosel olduğu söylendi. Ve spermler düşmeye baslamis ameliyat olman gerekli dedi. Bir başka doktor herşey yolunda ameliyata gerek yok dedi. Burda ki arkadaşlar sonuçların çok iyi olduğunu söyledi. Geçen ay resmen hamile gibi hissettim kendimi. Bel ve kasık ağrılarım çok fazlaydı. Sanki içimde bir atom parcalaniyordu😅😕 o kadar inandım ki hamile olduğuma sırf bu sebepten 3 gün adetim gecikti. Ama idrar ve kan testi negatif çıktı. Şimdi BAT tarihim 6 Ocak... Adetim bittiğinden beri bugüne kadar hergunu değerlendirdik. Ama bebek için düşünerek değil sevgi ile...Kafam karışık... Yine bugün belime ağrılar girmeye başladı.. Allah'ım bizleri hayırlı bir evlat ile neselendir...Ayrıca anlayanlar için sperm testini de ekleyeyim..Eki Görüntüle 2747922
Geçmiş olsun benim eşime de geçen hafta varikosel teşhisi konuldu ama biz bebek çalışmalarına bu ay başlamıştık biz de sperm testi verdik sonucu bekliyoruz ben de muayene olayım hafta içi bir gün diyorum

Geçmiş olsun benim eşime de geçen hafta varikosel teşhisi konuldu ama biz bebek çalışmalarına bu ay başlamıştık biz de sperm testi verdik sonucu bekliyoruz ben de muayene olayım hafta içi bir gün diyorum
Sperm sonucunu ve doktorun ne söylediğini burda beni etiketleyerek paylasirmisiniz?😊 Rabbim evlat ile doldursun kucağınızi🌸🌸🌸

Benide ekler misiniz bat 10 ocak Adet düzensizliği var ama uygulama öyle gösteriyor klomen kullandım iğne yapıldı beklemedeyim 🙏🏻

Sperm sonucunu ve doktorun ne söylediğini burda beni etiketleyerek paylasirmisiniz?😊 Rabbim evlat ile doldursun kucağınızi🌸🌸🌸
Tabi paylasirim ama etiketlemeyi bilmiyorm 🙈yine cevapladigim gönderinin altına yazsam bildirim gelir değil mi☺️

Back