Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varım benide ekliyebilir misiniz bat 10.01.2021 bende 10 gün önce düşük yaptım şimdi yine deniyorum

Olabilir canım hiç belli olmaz vallahi Allah verirse o gün de verebilir
Aynen öyle ben diş yaptırmıştım diyordum çocuğa zarar verirse inşallah tutmaz diş işi bittikten sonra oldu bu ilişki rabbim belkide duamı kabul etti hasta olmadıkça geç döllenme ye dahada umut bağlıyorum sonu hüsran olmaz umarim

Sol kasığımda bugun bitmeyen bir ağrı var bacağıma kadar vuruyor üşütmekten mi belirti mi acaba bat 1 ocak yumurtalama cuma günüydü.

Sol kasığımda bugun bitmeyen bir ağrı var bacağıma kadar vuruyor üşütmekten mi belirti mi acaba bat 1 ocak yumur
Sol kasıgımda benim de Ağrım var hatta benim bazen komple kasıgımda batmalar oluyor. Düşünmüyorum çok fazla. Hayırlısı

Ben bu ay doktora gidip çatlama için ilaç istemeyi düşünüyorum tabi doktor da uygun görürse. Ama ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Benım de beklenen adet günüm 5 ocak inşllah olmam

Arkadaşlar erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum hangi marka güvenilir yardımcı olursanız sevinirim bat kaç gün kala test yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…