Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyordu ama bu kadar erken değil adete bir iki gün kala olur
Bende hiç olma ilk oglumda göğüs hassasiyeti vardı şimdide gogsum sis gibi hissediyorum ayaktayken dokununca ağrı hissediyorum ve vajinanın ordaki kemiklerim ağrıyor bugünde 🤦her gün bişey yasiyorum ne olcak sonumuz😂

Aynen ben de

Öyleyim canım valla farklı birşeyler hissediyorm sanki ama ya 🙈🤷🤣
Valla ben kan verdim ama olmadığına emin olmak için vermiştim geçen sene de bir kere böyle oldu kan verdim ertesi gün adet oldum heh dedim kan sonucunda negatif olurum ama yok bugüne kadar çok konforlu ağrısız duruyordum bugün biraz ağrılarım var

Aynen ben de

Öyleyim canım valla farklı birşeyler hissediyorm sanki ama ya 🙈🤷🤣
Şimdide geç döllenme ye niye ihtimal veriyorum çünkü kan testi vermeden önce bir arkadaşım rüyasında beni görmüş hamilemi bende doktor dediki 10 gün sonra kan ver tam belli olur demişim kan testi negatif çıkınca direk rüya aklıma geldi olabilir mi diye ne bilim ya 🤦belirsizlikleri hiç sevmiyorum

Şimdide geç döllenme ye niye ihtimal veriyorum çünkü kan testi vermeden önce bir arkadaşım rüyasında beni görmüş hamilemi bende doktor dediki 10 gün sonra kan ver tam belli olur demişim kan testi negatif çıkınca direk rüya aklıma geldi olabilir mi diye ne bilim ya 🤦belirsizlikleri hiç sevmiyorum
Bence de seninki geç döllenme olabilir normalde adetin düzenli midir

Bence de seninki geç döllenme olabilir normalde adetin düzenli midir
Evet düzenli olursamda bir kaç gün erken olurdum zaten hamilelik denemesi yapmasan önce doktora gittim 4 sene üzerine baktı yumurtalık rahim güzel bişey yok dedi 6 ay korunmadan devam et eğer olmazsa gel dedi birde geçen dedim ya sanada adetten bir gün önce ilişki oldu o da beni düşündürüyor belkide o tuttu o yüzden bütün testler negatif

Kan sonucumu öğrendim şimdi 1.20 çıkmış ve ben hala adet olmadım 🤦
Geç döllenmedir belki canım regl olmadıkça ihtimal var sonuçta.😊 Bende doktora gittim bugün regl üçüncü günümdü kan verdim hormon falan gebelik öncesi bakılacak şeyler için. Bide rahimde miyom vardı benim ona baktı aynı duruyormuş 0.8 cm. Küçük bir engel olmaz önemli bişey değil dedi ama yinede endişelendiriyor beni. Yapabilirsem önümüzdeki ay soğan kürü deneyeceğim inşallah.

Geç döllenmedir belki canım regl olmadıkça ihtimal var sonuçta.😊 Bende doktora gittim bugün regl üçüncü günümdü kan verdim hormon falan gebelik öncesi bakılacak şeyler için. Bide rahimde miyom vardı benim ona baktı aynı duruyormuş 0.8 cm. Küçük bir engel olmaz önemli bişey değil dedi ama yinede endişelendiriyor beni. Yapabilirsem önümüzdeki ay soğan kürü deneyeceğim inşallah.
İnsaAllah önemi yoktur bir sonraki ay haberlerini aliriz

Aralık'tan ocağa transfer olanlarda bugün ben😔 sat 23 Aralık, bat 17 ocak beni de ekler misiniz

Evet düzenli olursamda bir kaç gün erken olurdum zaten hamilelik denemesi yapmasan önce doktora gittim 4 sene üzerine baktı yumurtalık rahim güzel bişey yok dedi 6 ay korunmadan devam et eğer olmazsa gel dedi birde geçen dedim ya sanada adetten bir gün önce ilişki oldu o da beni düşündürüyor belkide o tuttu o yüzden bütün testler negatif
Olabilir canım hiç belli olmaz vallahi Allah verirse o gün de verebilir

Back