- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Daha olmamış bence canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 2 günüm kızlar erken gebelik testi hemen cıktı insaalah vardır yoksa tüp bebeğe geçecektik bu ay
Normal test te böyle cıktıTebrikler![]()
Kan sonucumu öğrendim şimdi 1.20 çıkmış ve ben hala adet olmadımNaptın canım gelen giden varmı. Test yaptın mı tekrar.
Kan sonucum geldi negatif 1.20 çıktı ve ben hala hasta olmadimKizzzz olabilir vallahi neden olmasın inşallah gebesindir canım hayırlısıyla![]()
Dimi daha yükselir gibi canimDaha olmamış bence canım
Hadi ya hayırlısı kuzum inşallah bir sağlık problemi yoktur sanırım psikolojik bu gecikmeler çok isteyince gecikiyor benim arkadaşım da istiyor kaç aydır adeti geçiyor düzenli olmasına ragmenKan sonucum geldi negatif 1.20 çıktı ve ben hala hasta olmadim![]()
Hadi ya hayırlısı kuzum inşallah bir sağlık problemi yoktur sanırım psikolojik bu gecikmeler çok isteyince gecikiyor benim arkadaşım da istiyor kaç aydır adeti geçiyor düzenli olmasına rag
1 ay önce kadın doğuma muayne oldum bir sıkıntı yoktu ilk kez bu ay gecikti ve hiç olmucam gibiyim ben normalde stresten erken olurum ama neyse 10 gün daha bekliyecegim eğer olmazsam tekrar kan vereceğimHadi ya hayırlısı kuzum inşallah bir sağlık problemi yoktur sanırım psikolojik bu gecikmeler çok isteyince gecikiyor benim arkadaşım da istiyor kaç aydır adeti geçiyor düzenli olmasına ragmen
Bugün nasıl testinDimi daha yükselir gibi canim
Bugün daha pik olmadan silindi kuzum anlamadım daha da yükselmesi gerekmez miydi en alttaki bugün öğlen 13.00 de yaptigimBugün nasıl testin
Anlayamadım bendeBugün daha pik olmadan silindi kuzum anlamadım daha da yükselmesi gerekmez miydi en alttaki bugün öğlen 13.00 de yaptigim
1 ay önce kadın doğuma muayne oldum bir sıkıntı yoktu ilk kez bu ay gecikti ve hiç olmucam gibiyim ben normalde stresten erken olurum ama neyse 10 gün daha bekliyecegim eğer olmazsam tekrar kan vereceğim
Diğeri erken gebelik testi miydi?Normal test te böyle cıktı
Kanda negatif cıktıDiğeri erken gebelik testi miydi?
Bat 17 Aralık'ti kanda negatif çıktı 7 gün oldu artık gecikeli hala beklemedeyim gelen giden yokKızlar naptınız aralık son batı olaanlar![]()
Bat 17 Aralık'ti kanda negatif çıktı 7 gün oldu artık gecikeli hala beklemedeyim gelen giden yok