Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr günüm yarin

Eklentiler

• 20201221_101340.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 71
Benimde 4 gün var günüme erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün 20lik dişimi çektirdim antibiyotik kullanımı için yaptım testi. Üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim. Değişir mi acaba daha dört gün var. Değişirsek kullandığın antibiyotik zarar verir mi. Kafamda deli sorular

Herkese merhabalar. Ben forumda eskiyim aslında ama bu bölüm benim için çok yeni. Yaklaşık 1.5 senedir evliyiz artık yavaş yavaş bebiş düşünmeye başladık eşimle birlikte. Ocak olmaya bilir ama biyerde başlayayım sizlerden fikir ediniyim istedim:)

Benimde geçen ay tutmadı, yeni bat 2 ocak insallah bu sefer olur :)

Ben de varım fakat regl ne zaman olurum bilmiyorum, o yüzden ocak ayı için tarih veremiyorum. Ben kimyasal gebelik geçirdim. Hala sıfırlanmadı değerim , yakın zamanda sıfırlanacak çok azaldı. Ama beklemeyeceğim tekrar deneyceğim.

Kızlar bat 8 Ocak, dün ovulasyon testine başladım ama en usttekini dün yani 20 Aralık'ta sıvı alımına dikkat etmeden saat 15.30 da yaptım, ortadakini yine dün akşam 20.30 da yaptım, en alttakini de bugün 18.30 da yaptım pik olmuş mu bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20201221_191158.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…