Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar arı sütü polen karışımı kullanan var mı? Bu ay bir şey yapmayacaktım dayanamadım sipariş verdim. Regl 7.günü gelecek kargo biraz geç kaldım ama 3 ay kullanılması gerekiyormuş herhalde..bilen var mıdır acaba

Kızlar korunmamak adet düzensizliği yapıyor mu sizde de. Benim çok düzenliydi hep tam 28 günde bir olırdu. İki aydır korunmuyorum geçen ay erken oldu bu ay gecikti.

Benimde 28,75 çıktı canım doktor gün içinde bile bu değer azalıp artar dedi göğsünden süt geliyor mu dedi hatta yok dedim. Senin yine çağırmış kontrole ozaman yine git yüksekse belki verir ilaç. Bu hormon da etkiliymiş tabi

Canım benim süt gelmesi yada adet düzensizliği belirtim yok herhalde o yüzden hemen ilaç başlamak istemedi tekrar bi bakalım ona göre dedi.Aynen günün her saatinde farklı çıkabilen bi hormon dedi ama kafam takıldı işte bu mu acaba sebep diye

Haklısın canım ben de 25 üstü yüksek diye duyunca başka doktora gittm açıkçası

Ben 36 yaşındayım yaklaşık yedi aydır çocuk istiyorum ama Prolaktin hormonu yüksek olduğu zaman çocuk oluşumunda engel olduğunu söyledi doktorum hemen ilaç başladı belki senin doktorun bu şekilde uygun görmüştür

Benim de Prolaktin hormonu yüksekliğinden kaynanan herhangi bir hatta hiçbir belirtim yoktu çok şaşırmıştım duyduğumda MR falan çekildi çok şükür birşey çıkmadı dostinex kullandım 8 adet olandan bu ay 0.44 de düşmüş Bakalım bu ay gebelik olacak mı beklemedeyim

Kızlar korunmamak adet düzensizliği yapıyor mu sizde de. Benim çok düzenliydi hep tam 28 günde bir olırdu. İki aydır korunmuyorum geçen ay erken oldu bu ay gecikti.
Benimde öyleydi. İki aydır korunmuyoruz ve geçtiğimiz ay bir hafta gecikti bu ay beş gün erken oldum. Sanırım korunmamaktan düzenimiz değişiyor.

Merhaba hanımlar, bat 1 ocak.
Şuan ovulasyon dönemindeyim; salıdan beri gün aşırı ilişki en son dün oldu. Ovuslasyon testimi gün gün yaptım; en aşağıdaki bugun, bir önceki saha koyuydu. Dün pik oluyor değil mi? Sanırım yarın silileşecek ve çatlama olacak.
Ne zamana kadar devam etmeyilim?
Gün aşırı mı her gün mü? Mesela bugun de değerlendirsek mi?

Eklentiler

• 1FEA41D6-617A-48B1-8A82-0CC112BE6B38.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…