- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Hemde nasıl oldum yaa ağrı kesicilerle zor duruyorum akşamdan beri.Yaa oldun mu beni yarı yolda bırakıyorsunbakalım sabaha belki bende sana katılırım suanlik bişey yok
Benimde 28,75 çıktı canım doktor gün içinde bile bu değer azalıp artar dedi göğsünden süt geliyor mu dedi hatta yok dedim. Senin yine çağırmış kontrole ozaman yine git yüksekse belki verir ilaç. Bu hormon da etkiliymiş tabiBende adetin 3.günü test verdim 35 çıktı doktor öbür ay gel tekrar bakalım hemen ilaç başlama dedi ama içim rahat değil ilaç kullanmalımıydım bilemiyorum 10 aydır bebek düşünüyoruz bu yükseklik olmamasının ne kadar sebebidir acaba
Hadi ya ben beklemedeyim hala ama olursam çok ağrım olcak eminim arada kaşık ağrısı oluyor bide dün kalcanda ağrı oldu biraz bacağıma doğru inen garipHemde nasıl oldum yaa ağrı kesicilerle zor duruyorum akşamdan beri.
Canım benim süt gelmesi yada adet düzensizliği belirtim yok herhalde o yüzden hemen ilaç başlamak istemedi tekrar bi bakalım ona göre dedi.Aynen günün her saatinde farklı çıkabilen bi hormon dedi ama kafam takıldı işte bu mu acaba sebep diyeBenimde 28,75 çıktı canım doktor gün içinde bile bu değer azalıp artar dedi göğsünden süt geliyor mu dedi hatta yok dedim. Senin yine çağırmış kontrole ozaman yine git yüksekse belki verir ilaç. Bu hormon da etkiliymiş tabi
Canım hamilesin bence inşallah Rabbim kucağıni doldursumSon 2 günüm kızlar erken gebelik testi hemen cıktı insaalah vardır yoksa tüp bebeğe geçecektik bu ay
Inşaallah canim sagliklaCanım hamilesin bence inşallah Rabbim kucağıni doldursum
Haklısın canım ben de 25 üstü yüksek diye duyunca başka doktora gittm açıkçasıCanım benim süt gelmesi yada adet düzensizliği belirtim yok herhalde o yüzden hemen ilaç başlamak istemedi tekrar bi bakalım ona göre dedi.Aynen günün her saatinde farklı çıkabilen bi hormon dedi ama kafam takıldı işte bu mu acaba sebep diye
Ben 36 yaşındayım yaklaşık yedi aydır çocuk istiyorum ama Prolaktin hormonu yüksek olduğu zaman çocuk oluşumunda engel olduğunu söyledi doktorum hemen ilaç başladı belki senin doktorun bu şekilde uygun görmüştürBende adetin 3.günü test verdim 35 çıktı doktor öbür ay gel tekrar bakalım hemen ilaç başlama dedi ama içim rahat değil ilaç kullanmalımıydım bilemiyorum 10 aydır bebek düşünüyoruz bu yükseklik olmamasının ne kadar sebebidir acaba
Benim de Prolaktin hormonu yüksekliğinden kaynanan herhangi bir hatta hiçbir belirtim yoktu çok şaşırmıştım duyduğumda MR falan çekildi çok şükür birşey çıkmadı dostinex kullandım 8 adet olandan bu ay 0.44 de düşmüş Bakalım bu ay gebelik olacak mı beklemedeyimCanım benim süt gelmesi yada adet düzensizliği belirtim yok herhalde o yüzden hemen ilaç başlamak istemedi tekrar bi bakalım ona göre dedi.Aynen günün her saatinde farklı çıkabilen bi hormon dedi ama kafam takıldı işte bu mu acaba sebep diye
Benimde öyleydi. İki aydır korunmuyoruz ve geçtiğimiz ay bir hafta gecikti bu ay beş gün erken oldum. Sanırım korunmamaktan düzenimiz değişiyor.Kızlar korunmamak adet düzensizliği yapıyor mu sizde de. Benim çok düzenliydi hep tam 28 günde bir olırdu. İki aydır korunmuyorum geçen ay erken oldu bu ay gecikti.
Mersinin neresindenMersin canım kullanıcı adında yeni fark ettim 34u
Yaa demekki sadece bende olmuyormuş. Bu adamlar bizim dengeleri bozdu demekkiBenimde öyleydi. İki aydır korunmuyoruz ve geçtiğimiz ay bir hafta gecikti bu ay beş gün erken oldum. Sanırım korunmamaktan düzenimiz değişiyor.
Aynen öyleYaa demekki sadece bende olmuyormuş. Bu adamlar bizim dengeleri bozdu demekki
İnşallah canım, yazarım sana daBelki de düşmüştür değer inşallah güzel haberler alırsın
Tarsus canmMersinin neresinden
hoşgeldin anne adayııııı senide ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?