- 2 Ağustos 2020
- 68
- 52
- 8
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bana doktorum bu kadarı sorun olmaz demişti. Tedavi görmedim. Ama sınırr 25 se görmem gerekiyor demek kiProlaktin hormonum 43.2 çıkmıştı 8 dozluk dostinex kullandım tekrar prolaktin hormonuna bakıldı 0,44 düşmüş hırmon sınırı 25 diye biliyorum tedavi gördünüzmü hormonu düşürmek için
Benim doktorum sorun olur dedi hipofiz MR çekildi çok şükür herhangi bir kitle çıkmadı bakalım bu ay kendiliğinden olursa olur yoksa önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacak ben süreci hızlandırmak istiyorum normalde doktorum kendilinden olma ihtimali yüksek diyor ama yaşım 36 en azından süreç hızlansın istiyorum takdir Allah’ın inşallah hepimizin kucağı dolarBana doktorum bu kadarı sorun olmaz demişti. Tedavi görmedim. Ama sınırr 25 se görmem gerekiyor demek ki
Yok canım ya hala olmadım. Sadece akıntı geliyor bazen krem kıvamında bazende şeffaf. Sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi. Senin de yok demi daha gelenSende varmı gelen giden
Yok canım ya bende de bazen kuru bazen normal ama hiç adet olcakmis gibi hissetmiyorumYok canım ya hala olmadım. Sadece akıntı geliyor bazen krem kıvamında bazende şeffaf. Sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi. Senin de yok demi daha gelen
Ben d bunları okuduktan sonra randevu aldım. Önümüzdeki hafta tekrar ölçtüreceğim. Ben de 32 yim. Ne kadar erken tedavi olursam o kadar iyi. Amin canım aminBenim doktorum sorun olur dedi hipofiz MR çekildi çok şükür herhangi bir kitle çıkmadı bakalım bu ay kendiliğinden olursa olur yoksa önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacak ben süreci hızlandırmak istiyorum normalde doktorum kendilinden olma ihtimali yüksek diyor ama yaşım 36 en azından süreç hızlansın istiyorum takdir Allah’ın inşallah hepimizin kucağı dolar
Az önce yaptım yine silik çıktıCanım var gibi inşallah vardır ama bence kan tahlili yaptir
Aynen bende hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Eşim yarın sabah test yap diyor ama ben pazartesi yapcam diye direttim.Yok canım ya bende de bazen kuru bazen normal ama hiç adet olcakmis gibi hissetmiyorum
Beni listeye ekler misiniz 18 ocak bat22. Yada 23 aralık benimde kızlar
Evet evet muhakkak hasta olursa da haber ver bende vereceğim ben eşime pazar gunu hasta olucam dedim daha sormadı sorsada oldum dicem haber vermicem simdikAynen bende hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Eşim yarın sabah test yap diyor ama ben pazartesi yapcam diye direttim.Pazartesi gününe kadar olmazsam 5 gün gecikmiş olacağım artık. Sende haberdar et durumlarını canım haberleşelim belki geç döllenme olmuştur.
Canım merhaba prolaktin kaç çıktı acaba yüksek derkenBen de 36 yaşındayım yedi aydır olmayınca doktora gittim Prolaktin hormonum yüksek çıktı bir çok tahlil falan yapıldı bu ay Prolaktin hormonum seviyesi düşmüş bu ay kendiliğine demeyeceğiz olmazsa önümüzdeki ay ilaç başlayacak doktorum umarım yaştan kaynaklanan bir sorun olmaz bizim için
Canım havalar bozdu bende yağışlar hafiften başladı. Yani aralığı pas geçtim. Zaten hep ocakta ocakta diyordum. İyiki testlerimi yapmamışım. Bazen sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Adet bitsin bir kontrole gideceğim doktora.Evet evet muhakkak hasta olursa da haber ver bende vereceğim ben eşime pazar gunu hasta olucam dedim daha sormadı sorsada oldum dicem haber vermicem simdik
Yaa oldun mu beni yarı yolda bırakıyorsunCanım havalar bozdu bende yağışlar hafiften başladı. Yani aralığı pas geçtim. Zaten hep ocakta ocakta diyordum. İyiki testlerimi yapmamışım. Bazen sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Adet bitsin bir kontrole gideceğim doktora.
Belki de düşmüştür değer inşallah güzel haberler alırsınBen d bunları okuduktan sonra randevu aldım. Önümüzdeki hafta tekrar ölçtüreceğim. Ben de 32 yim. Ne kadar erken tedavi olursam o kadar iyi. Amin canım amin
Merhaba! Prolaktin değerim 43.2 çıkmıştı ilaç kullandım bu ay 0,44 e düşmüş hayırlısı bakalımCanım merhaba prolaktin kaç çıktı acaba yüksek derken
Bende adetin 3.günü test verdim 35 çıktı doktor öbür ay gel tekrar bakalım hemen ilaç başlama dedi ama içim rahat değil ilaç kullanmalımıydım bilemiyorum 10 aydır bebek düşünüyoruz bu yükseklik olmamasının ne kadar sebebidir acabaMerhaba! Prolaktin değerim 43.2 çıkmıştı ilaç kullandım bu ay 0,44 e düşmüş hayırlısı bakalım
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeCanım bu ikinci silik çizgi hemen mı çikti yani testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?