Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum bu kadarı sorun olmaz demişti. Tedavi görmedim. Ama sınırr 25 se görmem gerekiyor demek ki

Bana doktorum bu kadarı sorun olmaz demişti. Tedavi görmedim. Ama sınırr 25 se görmem gerekiyor demek ki
Benim doktorum sorun olur dedi hipofiz MR çekildi çok şükür herhangi bir kitle çıkmadı bakalım bu ay kendiliğinden olursa olur yoksa önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacak ben süreci hızlandırmak istiyorum normalde doktorum kendilinden olma ihtimali yüksek diyor ama yaşım 36 en azından süreç hızlansın istiyorum takdir Allah’ın inşallah hepimizin kucağı dolar

Ben d bunları okuduktan sonra randevu aldım. Önümüzdeki hafta tekrar ölçtüreceğim. Ben de 32 yim. Ne kadar erken tedavi olursam o kadar iyi. Amin canım amin

Yok canım ya bende de bazen kuru bazen normal ama hiç adet olcakmis gibi hissetmiyorum
Aynen bende hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Eşim yarın sabah test yap diyor ama ben pazartesi yapcam diye direttim. Pazartesi gününe kadar olmazsam 5 gün gecikmiş olacağım artık. Sende haberdar et durumlarını canım haberleşelim belki geç döllenme olmuştur.

Iyi akşamlar hanımlar bende geldim. Aralık ayında da nasip olmadı... bende ocak ayında bekliyorum artık... hepimiz de yeni yılda güzel haberler alırız inşallah

Evet evet muhakkak hasta olursa da haber ver bende vereceğim ben eşime pazar gunu hasta olucam dedim daha sormadı sorsada oldum dicem haber vermicem simdik

Canım merhaba prolaktin kaç çıktı acaba yüksek derken

Evet evet muhakkak hasta olursa da haber ver bende vereceğim ben eşime pazar gunu hasta olucam dedim daha sormadı sorsada oldum dicem haber vermicem simdik
Canım havalar bozdu bende yağışlar hafiften başladı. Yani aralığı pas geçtim. Zaten hep ocakta ocakta diyordum. İyiki testlerimi yapmamışım. Bazen sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Adet bitsin bir kontrole gideceğim doktora.

Yaa oldun mu beni yarı yolda bırakıyorsunbakalım sabaha belki bende sana katılırım suanlik bişey yok

Merhaba! Prolaktin değerim 43.2 çıkmıştı ilaç kullandım bu ay 0,44 e düşmüş hayırlısı bakalım
Bende adetin 3.günü test verdim 35 çıktı doktor öbür ay gel tekrar bakalım hemen ilaç başlama dedi ama içim rahat değil ilaç kullanmalımıydım bilemiyorum 10 aydır bebek düşünüyoruz bu yükseklik olmamasının ne kadar sebebidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…