- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kizzzz bu ne masallah kaç tane aldinHee bende öyle diyordum dayanamadım dün predictor yaptım bu sabah normal kaset yaptım sabah yaparım diye prodoktor aldım onuda yaptım iki kaset daha varbide bundan önce bı 5 tane daha yapmisligim var
İki sene olcak evleneli dahaAynen ya bende senin gibi karışık duygular içindeyim. Sende yeni mi evlisin
Prolaktin hormonum 43.2 çıkmıştı 8 dozluk dostinex kullandım tekrar prolaktin hormonuna bakıldı 0,44 düşmüş hırmon sınırı 25 diye biliyorum tedavi gördünüzmü hormonu düşürmek içinKaç çıktı prolaktininiz? Benim 39 di yüksek mi acaba?
Az önce bı tane daha yaptım yok çıkmıyorKizzzz bu ne masallah kaç tane aldin
Geç mi yumurtladın acaba ovu takibi yapıyor muydun yada hissettinmi yumurtlamanı. Ben 3 veya 4 ünde yumurtlamıştım kasık ağrısından hissediyorum hala gelen giden yok ve test yapmadım.Az önce bı tane daha yaptım yok çıkmıyorbari hasta olayım hamile değilsem ya
Yok yumurtlama takibi yapmadım amasenin gibi 3ü yazıyor uygulamada ve o akşam kaşıkları.da biseyler oluyordu hissettim bendede gelen giden yok ilk oğlumda hamileyken silik çizgi çıkmıştı kanım 380 falandı diyorum acaba şuan 60 70 mi de çıkmıyor idrardaGeç mi yumurtladın acaba ovu takibi yapıyor muydun yada hissettinmi yumurtlamanı. Ben 3 veya 4 ünde yumurtlamıştım kasık ağrısından hissediyorum hala gelen giden yok ve test yapmadım.
Birde 16 si gegecesipontane bir ilişki gerçekleşti acaba onu tuttu öyle bir ihtimal varmıGeç mi yumurtladın acaba ovu takibi yapıyor muydun yada hissettinmi yumurtlamanı. Ben 3 veya 4 ünde yumurtlamıştım kasık ağrısından hissediyorum hala gelen giden yok ve test yapmadım.
Bir koli almışsın herhalde yap yap bitmiyorAz önce bı tane daha yaptım yok çıkmıyorbari hasta olayım hamile değilsem ya
Kizzzz olabilir vallahi neden olmasın inşallah gebesindir canım hayırlısıylaBirde 16 si gegecesipontane bir ilişki gerçekleşti acaba onu tuttu öyle bir ihtimal varmı
Yok canım erken gebelik testi 10 un üstünü normal gebelik testi de 20 nin üstünü gösteriyor diye bikiyorum. 60 70 olsa illaki çıkardıYok yumurtlama takibi yapmadım amasenin gibi 3ü yazıyor uygulamada ve o akşam kaşıkları.da biseyler oluyordu hissettim bendede gelen giden yok ilk oğlumda hamileyken silik çizgi çıkmıştı kanım 380 falandı diyorum acaba şuan 60 70 mi de çıkmıyor idrarda
Gebelikten ziyade artık bir sonuca baglansin istiyorum var yada yok belirsizlikleri hiç sevmemKizzzz olabilir vallahi neden olmasın inşallah gebesindir canım hayırlısıyla
Sende varmı gelen gidenYok canım erken gebelik testi 10 un üstünü normal gebelik testi de 20 nin üstünü gösteriyor diye bikiyorum. 60 70 olsa illaki çıkardı
Bir koli almışsın herhalde yap yap bitmiyorbence pazartesi ye kadar adet olmazsan kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?