Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de dikkat et kendine ne olur ne olmaz canım belki geç döllenme yasamissindir

Canim regliyken yapilan testmi yapildi sana ordami cikti prolaktinregliyken yapilani ben yaptirdim beklemedim onun icin iyi dedi ama deniyorum bisi yok ortadainsallah binsorun cikmaz olur canim yasdasimfolik asit felan iciyomusun bu arada

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 10AE0B2E-5310-485C-A4CD-AB0A004FA05D.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 58E48189-AEDA-40F4-A7AD-CD1B40625E40.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 59
Arkdaşlar yardım edebilirmisiniz, dün ovülasyon testi yaptım iki çizgi koyuydu fakat pik olduğundan emin değilim, bugün daha çok koyulaşır diye beklerken tamamen silik çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?

Eklentiler

• IMG_20201218_131451.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20201217_183148.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 57
kuzum ikinci attığın yumurtalamaya başlamışsın gözüküyor yumyrtlama başlamadan çatlamaz zaten sen testi tekrarla çünkü diğeri silik çizgi bile gözükmüyor senin elinde varsa yine yap

kuzum ikinci attığın yumurtalamaya başlamışsın gözüküyor yumyrtlama başlamadan çatlamaz zaten sen testi tekrarla çünkü diğeri silik çizgi bile gözükmüyor senin elinde varsa yine yap
İki çizgi olanı dün yaptım, diğerini bugün biraz beklemeden çekmiştim şimdi çok hafif çizgi belirdi, yani sizce teste devammı ediyim

Şimdi ki yaptığım bu

Eklentiler

• IMG_20201218_141304.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 50
Canim regliyken yapilan testmi yapildi sana ordami cikti prolaktinregliyken yapilani ben yaptirdim beklemedim onun icin iyi dedi ama deniyorum bisi yok ortadainsallah binsorun cikmaz olur canim yasdasimfolik asit felan iciyomusun bu arada
Evet folik asit kullanıyorum adetin üçüncü günü gittim daha öncede hatta ilk denemeye başladığımızda hormon testi yaptırmıştım ama prolaktin hormonuna bakılmamıştı.geçen ay gittiğimde bakıldı 43 çıktı prolaktin hormonu bebek olmaması için bir engel dedi dostinex verdi bu hafta tekrar prolaktine bakıldı 0,44 e düştü. Bu ay deneyelim eğer olmazsa bir sonraki adetin 2 yada 3. Günü gel ilaç başlayalım dedi bu arada 11 yaşında kızım var ve 8 yıl spiralle korundum

Waaw baya ara vermissiniz, hepimizin hakkinda hayirlisi. Merak ettigim regliyken neden bakilmamis ilk basta prolaktine doktor cok onemli hangi sehirdesiniz ben istanbulda hala karar verebilmis deilim doktora

Waaw baya ara vermissiniz, hepimizin hakkinda hayirlisi. Merak ettigim regliyken neden bakilmamis ilk basta prolaktine doktor cok onemli hangi sehirdesiniz ben istanbulda hala karar verebilmis deilim doktora
Aaaa bende İstanbul pendikteyim ilk gittiğim doktorumdan memnun kalmadım bende anlamadım bakması gerekiyordu ikinci doktorumdan çok çok memnunum evet çok ara verdim pişmanmıyım evet pişmanım ama kardeşi olmalı ben ikinci çocuğu hiç düşünmemiştim son bir yıla kadar

Canım bu ikinci silik çizgi hemen mı çikti yani testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…