- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Sen yine de dikkat et kendine ne olur ne olmaz canım belki geç döllenme yasamissindirEvet az önce yine lavaboya gittim bu sefer oldu diye yine yokresmen oturdum adet olmayı bekliyorum hamileyken yüz üstü yayılmaz ya hani sıkışma hisseder insan bende öyleyim yüz üstü yapınca baskı hissediyorum
Yarın sabaha olmazsam kan tahlili mi versem acaba yaSen yine de dikkat et kendine ne olur ne olmaz canım belki geç döllenme yasamissindir
Bazı erken gebelik testleri yanlış çıkartabiliyor arkadaşım mesela adetine 4 gün kala yaptı negatif adeti geçti kan verdi pozitif iyi düşünün dua edinYarın sabaha olmazsam kan tahlili mi versem acaba ya
Canim regliyken yapilan testmi yapildi sana ordami cikti prolaktinBen de 36 yaşındayım yedi aydır olmayınca doktora gittim Prolaktin hormonum yüksek çıktı bir çok tahlil falan yapıldı bu ay Prolaktin hormonum seviyesi düşmüş bu ay kendiliğine demeyeceğiz olmazsa önümüzdeki ay ilaç başlayacak doktorum umarım yaştan kaynaklanan bir sorun olmaz bizim için
Bu kesin sonuç veriyor dediler ve çoğu kişi bu testle erken öğrendiBazı erken gebelik testleri yanlış çıkartabiliyor arkadaşım mesela adetine 4 gün kala yaptı negatif adeti geçti kan verdi pozitif iyi düşünün dua edin
o testlere çok güvenmeyin bende yapmıştım negatifti 3 gün sonra adet günümde basit testlerden yaptım pozitif çıktı bekleyin derim benMalesef henüz olmad predictor erken gebelik testi yaptım akşam oda negatif cikti
Bu sabah normal kaset test yaptım oda çıkmadıo testlere çok güvenmeyin bende yapmıştım negatifti 3 gün sonra adet günümde basit testlerden yaptım pozitif çıktı bekleyin derim ben
kuzum ikinci attığın yumurtalamaya başlamışsın gözüküyor yumyrtlama başlamadan çatlamaz zaten sen testi tekrarla çünkü diğeri silik çizgi bile gözükmüyor senin elinde varsa yine yapArkdaşlar yardım edebilirmisiniz, dün ovülasyon testi yaptım iki çizgi koyuydu fakat pik olduğundan emin değilim, bugün daha çok koyulaşır diye beklerken tamamen silik çıktı. Sizce yumurtlama olmuş m
Arkdaşlar yardım edebilirmisiniz, dün ovülasyon testi yaptım iki çizgi koyuydu fakat pik olduğundan emin değilim, bugün daha çok koyulaşır diye beklerken tamamen silik çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mu
İki çizgi olanı dün yaptım, diğerini bugün biraz beklemeden çekmiştim şimdi çok hafif çizgi belirdi, yani sizce teste devammı ediyimkuzum ikinci attığın yumurtalamaya başlamışsın gözüküyor yumyrtlama başlamadan çatlamaz zaten sen testi tekrarla çünkü diğeri silik çizgi bile gözükmüyor senin elinde varsa yine yap
Şimdi ki yaptığım bukuzum ikinci attığın yumurtalamaya başlamışsın gözüküyor yumyrtlama başlamadan çatlamaz zaten sen testi tekrarla çünkü diğeri silik çizgi bile gözükmüyor senin elinde varsa yine yap
üzülmeyin bekleyin bakalım belki de kan testi yaptırmanız gerekirBu sabah normal kaset test yaptım oda çıkmadı
Pazartesiye kadar olmazsam yaptıracağım belimin bir köşesi sabit agriyorüzülmeyin bekleyin bakalım belki de kan testi yaptırmanız gerekir
hayırlı haberler alırsınız inşallahPazartesiye kadar olmazsam yaptıracağım belimin bir köşesi sabit agriyor
Evet folik asit kullanıyorum adetin üçüncü günü gittim daha öncede hatta ilk denemeye başladığımızda hormon testi yaptırmıştım ama prolaktin hormonuna bakılmamıştı.geçen ay gittiğimde bakıldı 43 çıktı prolaktin hormonu bebek olmaması için bir engel dedi dostinex verdi bu hafta tekrar prolaktine bakıldı 0,44 e düştü. Bu ay deneyelim eğer olmazsa bir sonraki adetin 2 yada 3. Günü gel ilaç başlayalım dedi bu arada 11 yaşında kızım var ve 8 yıl spiralle korundumCanim regliyken yapilan testmi yapildi sana ordami cikti prolaktinregliyken yapilani ben yaptirdim beklemedim onun icin iyi dedi ama deniyorum bisi yok ortada insallah binsorun cikmaz olur canim yasdasim folik asit felan iciyomusun bu arada
Waaw baya ara vermissiniz, hepimizin hakkinda hayirlisi. Merak ettigim regliyken neden bakilmamis ilk basta prolaktine doktor cok onemli hangi sehirdesiniz ben istanbulda hala karar verebilmis deilim doktoraEvet folik asit kullanıyorum adetin üçüncü günü gittim daha öncede hatta ilk denemeye başladığımızda hormon testi yaptırmıştım ama prolaktin hormonuna bakılmamıştı.geçen ay gittiğimde bakıldı 43 çıktı prolaktin hormonu bebek olmaması için bir engel dedi dostinex verdi bu hafta tekrar prolaktine bakıldı 0,44 e düştü. Bu ay deneyelim eğer olmazsa bir sonraki adetin 2 yada 3. Günü gel ilaç başlayalım dedi bu arada 11 yaşında kızım var ve 8 yıl spiralle korundum
Aaaa bende İstanbul pendikteyim ilk gittiğim doktorumdan memnun kalmadım bende anlamadım bakması gerekiyordu ikinci doktorumdan çok çok memnunum evet çok ara verdim pişmanmıyım evet pişmanım ama kardeşi olmalı ben ikinci çocuğu hiç düşünmemiştim son bir yıla kadarWaaw baya ara vermissiniz, hepimizin hakkinda hayirlisi. Merak ettigim regliyken neden bakilmamis ilk basta prolaktine doktor cok onemli hangi sehirdesiniz ben istanbulda hala karar verebilmis deilim doktora
Canım bu ikinci silik çizgi hemen mı çikti yani testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktıMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?