Ocak ayı transfer olanlar

Hissiyat olarak da olmadı gibi geliyor ama tabi ki Allah bilir geçen yıl ikiz boş gebelik yaşadım o zaman çok farklıydı herşey onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Onlar kendiliğindendi Bi de.
Yaaaa rabbim sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin

Hissiyat olarak da olmadı gibi geliyor ama tabi ki Allah bilir geçen yıl ikiz boş gebelik yaşadım o zaman çok farklıydı herşey onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Onlar kendiliğindendi Bi de.
Ben 2 kere aşılama yaptırdım tüm belirtiler vardı ama olmadı o yüzden şuan belirti aramıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun

Ben 2 kere aşılama yaptırdım tüm belirtiler vardı ama olmadı o yüzden şuan belirti aramıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun
Kesinlikle bende kasımda ilk transferim olmuştu kasıklarım ağlıyordu ümit etmiştim çok ama negatif olmuştu

Merhaba ben birsey soracaktım transfer günü 1.gün olarak sayılıyor mu bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…