YaaaaHissiyat olarak da olmadı gibi geliyor ama tabi ki Allah bilirgeçen yıl ikiz boş gebelik yaşadım o zaman çok farklıydı herşey onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Onlar kendiliğindendi Bi de.
Ben 2 kere aşılama yaptırdım tüm belirtiler vardı ama olmadı o yüzden şuan belirti aramıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsunHissiyat olarak da olmadı gibi geliyor ama tabi ki Allah bilirgeçen yıl ikiz boş gebelik yaşadım o zaman çok farklıydı herşey onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Onlar kendiliğindendi Bi de.
Kesinlikle bende kasımda ilk transferim olmuştu kasıklarım ağlıyordu ümit etmiştim çok ama negatif olmuştuBen 2 kere aşılama yaptırdım tüm belirtiler vardı ama olmadı o yüzden şuan belirti aramıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun
O zaman olumlu düşünelim iyi olsunKesinlikle bende kasımda ilk transferim olmuştu kasıklarım ağlıyordu ümit etmiştim çok ama negatif olmuştu
Amin inşallah nasip olacak bizlere deBen 2 kere aşılama yaptırdım tüm belirtiler vardı ama olmadı o yüzden şuan belirti aramıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun
Ben daha çok korku hissediyorumO zaman olumlu düşünelim iyi olsun
Hakkımızda hayırlısı olsunKesinlikle bende kasımda ilk transferim olmuştu kasıklarım ağlıyordu ümit etmiştim çok ama negatif olmuştu
O hep var canım korku endişe çeşit çeşit düşüncelerBen daha çok korku hissediyorumrabbim sağlıkla nasip etsin hepimize
Amin canımO hep var canım korku endişe çeşit çeşit düşüncelerAllah kararlaştırmıştır inşallah hayırlısını bizler için de
Hala yapmadım eşim pazartesi sabah kan vermeye giderken yapalım diyor bense pazar sabahı yapmayı düşünüyorum. Sen yaptın mıAmin canımtest yaptın mı
Yok canım benim daha çok erken yarın 6. Gün oluyorHala yapmadım eşim pazartesi sabah kan vermeye giderken yapalım diyor bense pazar sabahı yapmayı düşünüyorum. Sen yaptın mı
Sabır sabır ya sabırYok canım benim daha çok erken yarın 6. Gün oluyor
Günler geçmek bilmiyorSabır sabır ya sabır
Bak benim geçti bile yarın 10.günGünler geçmek bilmiyor
Ayyyy rabbim güzel pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah hepimizeBak benim geçti bile yarın 10.gün
Aminn inşallah Allah yüzlerimizi güldürsünAyyyy rabbim güzel pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Sayılmıyor. Ertesi gün birinci gün. 3 gün dikkat ediliyor sonra günlük hayatMerhaba ben birsey soracaktım transfer günü 1.gün olarak sayılıyor mu bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederimSayılmıyor. Ertesi gün birinci gün. 3 gün dikkat ediliyor sonra günlük hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?