- Konu Sahibi omerfarugunannesi
-
Benim bıdık parmagını emzigin sapına takıp çıkarıyor sonrada "aaaaaaa" diye bagrıyor yada dili ile itiyor emzigi biliyor bagrınca yanına gidecegimi ondan yapıyor cadı.
Gaaaa sesini daha çok kullanıyor, uykusu gelince ara sıra ağlıyor, dizime yatırıp kollarından hafif çekince önce oturuyor biraz daha çekince ayağa kalkıyoo, daha çok gulumsuyor ve daha kucakçı oldu.Normalde kucagımdan bırakınca hiçbir tepki vermezdi bu aralar kucaktan inmek istemiyorsa ağlıyor
Ay resmen içim rahatladı aynı tepkileri oğlumda veriyor , artık daha çok kucak istiyor , isteklerini daha çok ağlayarak yaptırıyor , elleri sürekli ağzında eline ne geçerse ağzına götürüyor ya kucakta ya da ayakta sallayarak uyutuyoruz , uykusu gelince gözlerini kaşıyor ... Her huysuzluğu eşimle münakaşa sebebimiz , sürekli beni eleştirir durumda normalde evde internet olmadığı için ben de takip edemiyorum demek ki bu yaşadıklarımız normal ve benimle alakasız şeylermiş...
Hadi yaa benimki neden yapamiyor daha bunlari? Tam dönemiyor ve daha gidiklanmiyor. Eylül 15 doğumlu benimki, sizinki kac?Benim şekerimin de elleri sürekli ağzında.Ellerinden tutunca ayağa kalkıyor.Sırtüstü yatarken yarım dönüyor her iki yöne de.Yüzüstü yatarken sırtüstü dönebiliyor.Özellikle yemak yerken hammm yapıyor.Sevindiği zamanlar çığlık atıyor ve ardından gülümsüyor.Gıdıkladığımda kahkaha atıyor.Kendiyle konuşulmasından çok hoşlanıyor ve kendince karşılık veriyor.Etrafında ne var ne yoksa yakalayıp emiyor.:Bi de yatakta 180 derece dönüyor uyanıkken bıraktığımda asla aynı pozisyonda bulamıyorum.Yastığıyla boğuşmaktan da acayip zevk alıyor.
Son olarak artık kendi kendine uyumuyor kucağımda poposuna vurarak uyutabiliyorum.Bu durum umarım düzelir.
Hadi yaa benimki neden yapamiyor daha bunlari? Tam dönemiyor ve daha gidiklanmiyor. Eylül 15 doğumlu benimki, sizinki kac?
İnanmiyorum yaa ben "daha benimki gıdıklanmıyor" diye mesaj yazarken bir baktım ki bebegim gıdıklanmaya baslamıs bile. akannehir Daha dün hicbisey yoktu, bugün koltuk altından gıdıkladım kıkır kıkır güldü bana, cok tatlıydı. 2 günde bukadar degisir mi yaa cok mutlu oldum. alkisalkisalkis
Benimki yapıyor o hareketi. Elinin üzerine koydugum zaman tek eliyle şınav cekiyor gibi yapıyor.selam benim kızım deli gibi çığlık atıyor gülüyor oyuncaklarıyla kendi çapında konuşuyor fazla hareketli oturmak ve yürümek istio parmaklarından tutunca kalkıo kollarından tutuncada yürüyor sıpa ama bu hiç iyi diil bacakları ve ayakları için erken yürüyecek diye korkuyorum.ek gıdaya geçtim bn kaşığı görünce aa yapıyo çok eğlenceli oluyo
yatağında ordan oraya dönüyo yan yatırıyorum bı geliyorum yatakta çaprazlamasına bana bakıo
ama yüzüstü yatırınca dönmüyo genelde kafayı koyup beklemey tercih edio
bide internette bu aylarda artık yüzükoyun yattığında tek elinin üstünde kalabileceğini okudum bunu yapabilen bir minik varmı??
masallah bebeklerimize
buarada bende izmitte yaşıyorum ve öğretmenim siz nerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?