Bende yarın başlıyorum ilaca yarın reflimin 3.günü 13. Günde gel dedi bana doktor ilk kez ilaç kullanıyorum süreç nasıl oluyorMerhaba arkadaşlar. Geçen ay letu kullanıp 18-16 mm boyutunda iki yumurtam oluşmuştu. İğneyide olmuştum ama malesef gebelik oluşmadı. Geçen perşembe günü doktorum ilacı bir daha denememizi söyledi. Yine perşembe günü kontrolüm var. Benimle aynı durumda olan var mı? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Canım bende Perşembe günü itibariyle başladım bu defa bana da letu verdi bu defa olur inşallah sen ne durumdasınMerhaba arkadaşlar. Geçen ay letu kullanıp 18-16 mm boyutunda iki yumurtam oluşmuştu. İğneyide olmuştum ama malesef gebelik oluşmadı. Geçen perşembe günü doktorum ilacı bir daha denememizi söyledi. Yine perşembe günü kontrolüm var. Benimle aynı durumda olan var mı? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Yumurtam oluşmuş canım pazar iğne olucamCanım bende Perşembe günü itibariyle başladım bu defa bana da letu verdi bu defa olur inşallah sen ne durumdasın
Benim bugün adetin 1. Günü 5. Gün kullanmaya başla 5 Gün kullan ondan sonraki 5 Gün kontrole gel dedi doktorum yanlış anlamadıysam ilk defa kullanacağım
Doğru anlamışsın canım doktorun yönlendirmesine göre hareket edeceksin bundan sonra inşallah olurLetu 2.5 mg yazıyor ilacın üzerinde
İnşallah isteyen herkese nasip olurDoğru anlamışsın canım doktorun yönlendirmesine göre hareket edeceksin bundan sonra inşallah olur
Merhaba sanırım benzer şeyleri yaşıyoruz . 2 senedir evliyiz 5-6 aydır korunmuyoruz.Merhaba arkadaşlar. Geçen ay letu kullanıp 18-16 mm boyutunda iki yumurtam oluşmuştu. İğneyide olmuştum ama malesef gebelik oluşmadı. Geçen perşembe günü doktorum ilacı bir daha denememizi söyledi. Yine perşembe günü kontrolüm var. Benimle aynı durumda olan var mı? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Merhabalar inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba sanırım benzer şeyleri yaşıyoruz . 2 senedir evliyiz 5-6 aydır korunmuyoruz.
2 ocakta adet oldum . 4 ocakta doktora gittim eşim sperm testinde kötü bi şey çıkmadı benim yumurtalığım yavaş büyüyormuş .doktor klomen e başlayalım dedi ama bende letu vardı letu daha çok içime sindiği için letuyu kullanmaya başladım. 5 gün boyunca sabah akşam toplam 10 adet kullandım. Vitaminler kullandım. 8 Ocak Çarşamba hsg rahim filmi çekildi . Rahmimde tıkanıklık vs çıkmadı . Tüplerin açık sıkıntı yok dedi 8 Ocak çarşamba günü yumurtalıklarım sağ taraftardaki 14 sol tarafdaki 12 mm demişlerdi. 11 Ocak cumartesi yumurta kontrolü yaptı . Sağ tarafımda 3 tane yumurtalık varmış en büyüğü 19 mm diğerleri daha küçük dedi bi ölçü söylemedi . Ovitella adında çatlatma iğnesi verdiler öğleyin 12 de iğneyi yaptım.Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 11 Ocak ikindin ve 12 Ocak sabah ilişkiye girdik 12 Ocak pazar eşim nöbete gitti . Allah nasip ederse Evde olduğu günleri değerlendireceğiz . Doktor bey duphaston adında ilaç verdi ve 17 Ocak Cuma sabah akşam şeklinde kullanmaya başlayabilirsin adet olmazsan test yapalım dedi .inşAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bizlere de anne baba olmayı nasip eder
Letu ve çatlatma iğnesi dışında bi şey kullanıyor musun . Progestan fitil gibiMerhabalar inşallah güzel sonuçlar alırızdediğim gibi benim ikinci kullanmam perşembe günü 2 yumurtam oluştuğunu öğrendik biri 16 biri 13 tü. Pazar iğneni ol dedi. Dün oldum inşallah Rabbim nasip eder bebişlerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?