• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı İkinci Letu denemesi

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
415
151
18
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay letu kullanıp 18-16 mm boyutunda iki yumurtam oluşmuştu. İğneyide olmuştum ama malesef gebelik oluşmadı. Geçen perşembe günü doktorum ilacı bir daha denememizi söyledi. Yine perşembe günü kontrolüm var. Benimle aynı durumda olan var mı? İnşallah güzel sonuçlar alırız♥️

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay letu kullanıp 18-16 mm boyutunda iki yumurtam oluşmuştu. İğneyide olmuştum ama malesef gebelik oluşmadı. Geçen perşembe günü doktorum ilacı bir daha denememizi söyledi. Yine perşembe günü kontrolüm var. Benimle aynı durumda olan var mı? İnşallah güzel sonuçlar alırız♥️
Bende yarın başlıyorum ilaca yarın reflimin 3.günü 13. Günde gel dedi bana doktor ilk kez ilaç kullanıyorum süreç nasıl oluyor 🥹

İnşallah güzel sonuç alırsın😍 ilacı kullanıp doktorunun dediği tarihte kontrole gidiyorsun yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakıyor. Benim ilk gittiğimde 13 mm idi üç gün sonra gel dedi bu sefer 18 mm 16 mm olmuştu. Ertesi güne çatlatma iğnesi yap dedi ve ilişki günleri verdi. O günleri değerlendirip 14 gün bekliyorsun. 14. Gün test yapıp ona göre doktora gidiyosun :)

Back