- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
İnşallah canım amin...İnşallah yeni yılda yeni güzellikler verir rabbim bize
pes etmek çok kolay mücadele çok zorPes etmek yok kızlar, 2018de de mücadeleye devam...
Benimde pek umudum kalmadı ama Allah büyüktür deyip bu ayda niyet ettim bakalım inşallah son denemem olurpes etmek çok kolay mücadele çok zorümitsizlik dipsiz kuyu mücadeleye devam sizler hepiniz iyiki varsınız
İNŞALLAH son denemelerimiz olur amin çok amin canım senin problem neydi? ne zamandır evlisinBenimde pek umudum kalmadı ama Allah büyüktür deyip bu ayda niyet ettim bakalım inşallah son denemem olur
Problemim yok aslında beklemek dışında :) bir oğlum var ama ikinciyi tutturamadım 4 aydır felan. Sorun olmadığı halde iğne yaptırdım yine olmadı, senin sorun ne canım. İnşallah bu ay olur.İNŞALLAH son denemelerimiz olur amin çok amin canım senin problem neydi? ne zamandır evlisin
pkosProblemim yok aslında beklemek dışında :) bir oğlum var ama ikinciyi tutturamadım 4 aydır felan. Sorun olmadığı halde iğne yaptırdım yine olmadı, senin sorun ne canım. İnşallah bu ay olur.
Anladım canım, aslında pko olup cok hamile kalan var. Allahtan umit kesilmez tedavilerini takip et canımpkosbir buçuk yıl olmak üzere evleneli... adet olamıyorum geç oluyorum
Akıntının bi çok nedeni olabilir canım. Yumurtlama, adet, hamilelik ya da üşütme gibi canım. İnşallah seninki bebiştendir :)Merhaba kızlar benimde 7 yaşında oğlum var ikinci bebeği istiyoruz beş yıl spiralle korundum ağustos ayında çıkarttım ben de hamile kalamadım hala adetlerim düzenli bi sorun yok bu ayki ovulasyon 30 kasımdı bugün kasığımda batma ara ara sancı var az önce tuvalette şeffaf yapışkan akıntım oldu bu ovulasyon günümdede olmuştu anlayamadım ben iki kezmi yumurtladım şimdi bu konuda bilgisi olan varmı bu arada rabbim herkese nasip etsin inşallah
Aynen benimde öyle bat 23 aralık olmazsa bi daha ki seneye kalıyor umutlar12 Aralık ı bekliyorum yine olmazsa 2018 e kaldı umutlar
Ah Benimde aynı canım 15 aydır olmuyor. 4 yaşında bi oğlum varProblemim yok aslında beklemek dışında :) bir oğlum var ama ikinciyi tutturamadım 4 aydır felan. Sorun olmadığı halde iğne yaptırdım yine olmadı, senin sorun ne canım. İnşallah bu ay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?