Gebeliğe Hazırlık Ocak Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH son denemelerimiz olur amin çok amin canım senin problem neydi? ne zamandır evlisin
Problemim yok aslında beklemek dışında :) bir oğlum var ama ikinciyi tutturamadım 4 aydır felan. Sorun olmadığı halde iğne yaptırdım yine olmadı, senin sorun ne canım. İnşallah bu ay olur.

Problemim yok aslında beklemek dışında :) bir oğlum var ama ikinciyi tutturamadım 4 aydır felan. Sorun olmadığı halde iğne yaptırdım yine olmadı, senin sorun ne canım. İnşallah bu ay olur.
pkos bir buçuk yıl olmak üzere evleneli... adet olamıyorum geç oluyorum

Merhaba kızlar benimde 7 yaşında oğlum var ikinci bebeği istiyoruz beş yıl spiralle korundum ağustos ayında çıkarttım ben de hamile kalamadım hala adetlerim düzenli bi sorun yok bu ayki ovulasyon 30 kasımdı bugün kasığımda batma ara ara sancı var az önce tuvalette şeffaf yapışkan akıntım oldu bu ovulasyon günümdede olmuştu anlayamadım ben iki kezmi yumurtladım şimdi bu konuda bilgisi olan varmı bu arada rabbim herkese nasip etsin inşallah

Akıntının bi çok nedeni olabilir canım. Yumurtlama, adet, hamilelik ya da üşütme gibi canım. İnşallah seninki bebiştendir :)

Merhabalarrr
Bat 21 Aralık ama 3.normal reglim olacak,ondan sonra calismalar :)
Her turlu Ocak şansımız :)
Bol bol iyi haberler olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…