Sorma ya bebelerim karnibahar cok seviyor diye alıyorum ama icim yanıyor bilemezsingeçen karnıbahar 8 liraydı
Sorma ya bebelerim karnibahar cok seviyor diye alıyorum ama icim yanıyor bilemezsin
O yine iyiymiş bi derecegeçen karnıbahar 8 liraydı
benimkiler guzel seylerin tadini bilmedikleri icin pirasaya karnibahara ispanaga bamyaya bayilirlarhadi ya süpermiş, genelde sevmez çocuklar, ben de brokoli alıyorum bu günlerde daha ucuz o, hem kuzenler yeşil beyaz fark etmez
karnibahar hep pahali oluyor ama gecen yil 5 lira falandi. Bu yil 8 den asagi alamadım hiçBu verdiğiniz fiyatlar gerçek mi, abartmıyorsunuz değil mi, biber 20 lira karnabahar 8 lira mı cidden? Oha diyorum sadece
Gayet gerçek valla bildiğin halk pazarında ki fiyatBu verdiğiniz fiyatlar gerçek mi, abartmıyorsunuz değil mi, biber 20 lira karnabahar 8 lira mı cidden? Oha diyorum sadece
Bu verdiğiniz fiyatlar gerçek mi, abartmıyorsunuz değil mi, biber 20 lira karnabahar 8 lira mı cidden? Oha diyorum sadece
Sıcak haber bildiriyorumetin fiyatını hiç sorma zaten..
Sıcak haber bildiriyorum
Az önce marketten geldim.Aldığım aman aman bişey değil.Sadece içinde tavuk baget var.Oda indirimde 8 lira falandı.Total de 70 lira ödedim
Gerçek gerçek, bizim buranın pazarı ucuzdur ama burası dahi uçmuştu, lahana 7-8 lira, karnabahar 8 lira, salatalık 7 lira şeklinde gidiyordu, sebzelere şöyle bir bakış atıp sizi protesto ediyorum deyip çıktım.Bu verdiğiniz fiyatlar gerçek mi, abartmıyorsunuz değil mi, biber 20 lira karnabahar 8 lira mı cidden? Oha diyorum sadece
Dolar 10 lirayı bulur zaten ama 3-5 ay kuru düşürecekler gibi görünüyor, sonrası Allah Kerim.Tam üzüleceğim aklıma "dolar 10 lira da olsa davamdan vazgeçmeyeceğim" diyen vatandaşlar geliyor, üzülmüyorum..
Canım Onu söyleyenlerin tuzu kuru,sırtı sağlam olduğundan öyle rahatça konuşuyorlar. Geçinemiyoruz artık yetmiyor,çocuğum olunca napacaz kara kara düşünüyoruz Ülkeye bak rezaletTam üzüleceğim aklıma "dolar 10 lira da olsa davamdan vazgeçmeyeceğim" diyen vatandaşlar geliyor, üzülmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?