- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Merhaba. Bana da doktor progestan verdi onu kullanacağım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. İlk aşılamanız tutmadı sanırımMerhaba bende 28 aralıkta 2.aşılamamı oldum beklemedeyim.bu kez progestan da verdi doktorum.siz herhangi bir şey kullanıyor musunuz
yaşım genç diye diye 27 oldum 3 sene geçti artık vakit kaybetmeden pozitifi görmeye çalışmam lazımYaşın çok genç merak etme m çokta kafaya takma serbest bırak
inşallah bu mübarek günlerin hürmetine bu ay pozitifi görürüzŞimdi yapıldı aşılama dinlenmeye alındım yarım saat hafif sıkışık gitmekte fayda var bu arada. Progestan verdi doktorum alttan sabah ve akşam olarak 2 adet kullanılacak. 3-5 olarak da ilişki önerdi daha iyi olması için. Eşimin sperm sayısı düşüktü ama ilaçlar ve takviyeler ile beraber yıkanma işlemi sonrası bile 85 milyona ulaşmış çok çok iyi dedi
Size de şimdiden şans diliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evet ilk aşılamam tutmadı malesefMerhaba. Bana da doktor progestan verdi onu kullanacağım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. İlk aşılamanız tutmadı sanırım
Merhaba siz aşılama oldunuz mu nasıl geçtiHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde pozitif görürsün :) benimde yarın 12:30’da yapılacak aşılama bugün iğnemi oldum hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba evet bugün öğlen oldum. Gayet güzel geçti aşılamadan sonra 3,4 saat boyunca aşırı derecede gaz ağrısı gibi sancım oldu. Sonrasın da hafifledi ara oturup kalkarken olmaya devam etti o kadarMerhaba siz aşılama oldunuz mu nasıl geçti
Evet gaz sancısı oluyor maalesef benim halen ara ara devam ediyorMerhaba evet bugün öğlen oldum. Gayet güzel geçti aşılamadan sonra 3,4 saat boyunca aşırı derecede gaz ağrısı gibi sancım oldu. Sonrasın da hafifledi ara oturup kalkarken olmaya devam etti o kadar
Siz ne zaman oldunuz kaçıncı gününüz 17 ocakta test vermemi istedi doktor bakalım nasıl geçecek bilmiyorum ben bugün daha iyiyim ara ara evet o gaz sancısı oluyor onun dışında birsey yokEvet gaz sancısı oluyor maalesef benim halen ara ara devam ediyor
inşallah pozitifi görürsünüz dikkat edin kendinizeSiz ne zaman oldunuz kaçıncı gününüz 17 ocakta test vermemi istedi doktor bakalım nasıl geçecek bilmiyorum ben bugün daha iyiyim ara ara evet o gaz sancısı oluyor onun dışında birsey yok
Ben Ocak 2 aşılama yaptırdım adetime zaten 12-13 gün kaldı 11 gün sonra kan vermemi istedi doktor ama nedense hiçbirşey yapasım da yok muhtemelen adet günümü beklerimSiz ne zaman oldunuz kaçıncı gününüz 17 ocakta test vermemi istedi doktor bakalım nasıl geçecek bilmiyorum ben bugün daha iyiyim ara ara evet o gaz sancısı oluyor onun dışında birsey yok
Hayırlısı olsun hakkımız da umarım tutmuşturBen Ocak 2 aşılama yaptırdım adetime zaten 12-13 gün kaldı 11 gün sonra kan vermemi istedi doktor ama nedense hiçbirşey yapasım da yok muhtemelen adet günümü beklerim
İnşallah canım siz de kendinize dikkat edin inşallah bu ay şanslı kişilerden biri oluruzinşallah pozitifi görürsünüz dikkat edin kendinize
İnşallahHayırlısı olsun hakkımız da umarım tutmuştur
aminnn inşallahİnşallah canım siz de kendinize dikkat edin inşallah bu ay şanslı kişilerden biri oluruz
çatlatma iğnesinden dolayı söyledikleri saatte alıyorlar canım. Bana 10da gel demişlerdi. tamda o güne toplantı denk gelince biz bir saat erken gitmek zorunda kaldık. yarım saate spermi yıkayacağız yarım saatte dinlendireceğiz 10da gel dedi. işlem 2.3 dklık ama sonrasında 15-30dk yatırıyolar. yani totalde 2 saat durmuyosun. ama rapor alsan dinlensen daha iyi olur senin içinKızlar aşılama günü ortalama kaç saatiniz hastanede geçti? Çalıştığım için merak ediyorum o gün rapor alabilirsem alsam daha mı iyi olur diye. Yaptıranlar bahsedebilir mi
Anladım yıkama işlemi falan çok uzun sürmüyor o halde. Almayı denerim ya bi bakayım da zırt pırt izin alıyorum bu ara zaten. Çok rahatsız olmaya başladımçatlatma iğnesinden dolayı söyledikleri saatte alıyorlar canım. Bana 10da gel demişlerdi. tamda o güne toplantı denk gelince biz bir saat erken gitmek zorunda kaldık. yarım saate spermi yıkayacağız yarım saatte dinlendireceğiz 10da gel dedi. işlem 2.3 dklık ama sonrasında 15-30dk yatırıyolar. yani totalde 2 saat durmuyosun. ama rapor alsan dinlensen daha iyi olur senin için
20-30dk sürüyor ya. en azından aşılamanın ilk günü yatıp dinlenseniz iyi olur diye dedim ama evet öyle bir süreç sürekli işten izin almakta stres yapıyor insanıAnladım yıkama işlemi falan çok uzun sürmüyor o halde. Almayı denerim ya bi bakayım da zırt pırt izin alıyorum bu ara zaten. Çok rahatsız olmaya başladım
Bakalım hele bi günü belli olsun da alabilirsem alırım belki20-30dk sürüyor ya. en azından aşılamanın ilk günü yatıp dinlenseniz iyi olur diye dedim ama evet öyle bir süreç sürekli işten izin almakta stres yapıyor insanı
Ay hislerime tercüman ben de 27 yaşındayım yaşın küçük zaten diyorlar ama arka da 3 yıllık emeklerim var o hiç bilinmiyor. Ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım pozitif sonuçlar alırız inşallahyaşım genç diye diye 27 oldum 3 sene geçti artık vakit kaybetmeden pozitifi görmeye çalışmam lazımKafaya takmıyorum açıkçası streste yapmıyorum ama her negatif sonuçta ufak çaplı bir sinir krizi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?