• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ocak anneleri 6.ay aşısından sonra bebeği kusan varmı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

selin1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
645
1
116
İzmir
merhaba kızımın teyzoşları dün aşı olduk aşı yapıldıktan 3 _4 saat sonra aşırı kusma oldu ben fazla yedirdim sandım ama değildi 2 saat sonra bir kere daha kustu ateş falan olmadı çok korktum sizinde böğle bir sorununuz oldumu? bu günde çok huzursuz :çok üzgünüm:acaba hepsinin bir anda yapılması ağırmı geldi sağlık ocağındaki dra sordum yapmaz dedi ama hiç tatmin olmadım çünkü internette miğde ve bağırsaklarda yan etki yapabilir diye okudum birde size sormak istedim şimdiden tşkürler yardımcı olduğunuz için:çok üzgünüm:

mrb cnm
bizde pzt olduk aşımızı
kızımın normalde kusması hiç yoktu aşıdan sonra bir iki kez kustu ama çok fazla değildi
birde birazcık ishal durumumuz var ben dişlerine bağlıyordum ishalini ama demekki aşıda yapabiliyomuş

bizim birşey olmamıştı aşıdan sonra..ağır gelse hepsi aynı anda yapılmaz zaten..

üşütmüş olabilir belkide..

bizim birşey olmamıştı aşıdan sonra..ağır gelse hepsi aynı anda yapılmaz zaten..

üşütmüş olabilir belkide..

saol canım bizde üşütebilceğini düşünmüştük ama öğrendimki aşılar her bebekte aynı yan etkiyi göstermiyomuş.ayrıca çocuk felci ağızdan verilen damla yani ondan 2 saat sonra kadar ne anne sütü ne su nede klorlu su vermicekmişsin bunuda öğrenmiş oldum ondan olabileceğini söylemişlerdi yorumlarınız için saol

mrb cnm
bizde pzt olduk aşımızı
kızımın normalde kusması hiç yoktu aşıdan sonra bir iki kez kustu ama çok fazla değildi
birde birazcık ishal durumumuz var ben dişlerine bağlıyordum ishalini ama demekki aşıda yapabiliyomuş

saol canım zaten miğde ve bağırsak sorunları gözüküyormuş aşıdan sonra çok araştırdım ve buldum benim kız da çok etki yaptı senin bebişte daha az etki yapmış her bebekte ayrı yan etki yapabiliyormuş saol canım yorumun için

geçmiş olsun:(
açıkcası aşılar kusturur mu bilmiorum ama biz de 2 gün hastanede yattık aşıdan soona,ağır geldi:(

biz geçen ay aşı olduumuzda yarısını bi hafta yarısını da bir hafta sonra yaptı bi etkisi olmaz ama bellide olmaz dikkat et ateşine kusmansına ishaline demişti!!!

geçmiş olsun:(
açıkcası aşılar kusturur mu bilmiorum ama biz de 2 gün hastanede yattık aşıdan soona,ağır geldi:(

saol canım sizede geçmiş olsun :çok üzgünüm:.demek ki her bebeğe farklı yan etki göstermekte aşılar .bazı bebeklere hiç bir şey olmazken bazılarıda baya ağır yan etkiler geçirebiliyor demekki.tekrar geçmiş olsun canım allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin :emir_bebek:

sağlık ocağındaki dr a sorduk yapmaz dedi ama ben internetten araştırdığımda ise nadir kusma yapabilir diye okumuştum neyse kızım çok iyi şuan zaten kusması bir gün sürmüştü ama çok kustuğu için korktum ve bu topiği açmıştım yardımlarınız için saolun arkadaşlar ayrıca konuyukapatmak istiyorum ama nasıl kapatılcagğını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden saolun

Back