- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Benim de aynı beklemek cok zorBnm test gunum 18i ama 16sinda yaptiririm sanirim yaa dayaanamicm gelmezse tabi o zamana
Sen test yapsan çıkar aslında artık ?Sende durum nasıl? Ben beklemedeyim hala
Biliyorum çıkar cunku bugun 11. Gun ama olmayacagindan o kadar eminim ki gormek istemiyorum negatifiSen test yapsan çıkar aslında artık ?
Benim de belirtim yok, forumlardan bakiyorum insanlarin kasik agrilari, gogus agrilari falan var. Ben kendimi anormal hissediyorum9.gün hiçbir belırtı yok ,karnım çok şiş sadece .hangi gun test yapsam ki 11. Gunde falan cıkar mı ki
İnsallah guzel haberler alırsın, kandan yapsan çıkar o tarihteBnm test gunum 18i ama 16sinda yaptiririm sanirim yaa dayaanamicm gelmezse tabi o zamana
Hayırlısı artık, bir kac gun daha bekleyip gorecegiz
Aynen canim Benimde belirtim yok diye Hatta gecen gün agladim,Rabbim hayirlisini versin bgn ögrenciler sonra karin ve kasik agrilarim olmaya basladi böyle regl agrisi gibi
Umut oldun bana cunku bugun aşılamanın 11. Gunu ve hiçbir belirtim yokAynen canim Benimde belirtim yok diye Hatta gecen gün agladim,Rabbim hayirlisini versin bgn ögrenciler sonra karin ve kasik agrilarim olmaya basladi böyle regl agrisi gibi
Aynen Hayirlisi insallah hepimiz icinHayırlısı artık, bir kac gun daha bekleyip gorecegiz
Bende Hep diger tutan asilamamla kiyasladim Hep belirti Aradim Ama belirtisiz hamile kalmisim demekki her gebelik bir olmuyor arkadasim ins sende hamilesindirUmut oldun bana cunku bugun aşılamanın 11. Gunu ve hiçbir belirtim yok
İnsallah, yarın test mi yapsam acabaBende Hep diger tutan asilamamla kiyasladim Hep belirti Aradim Ama belirtisiz hamile kalmisim demekki her gebelik bir olmuyor arkadasim ins sende hamilesindir
Bende Dün dayanamayip 23.30 da Test yapmistimİnsallah, yarın test mi yapsam acaba
Asilama sonucunuz belli mi acaba?Benim de aynı tarihtr fakat ben ilaç kullanmadan yapıldı çünkü o ilaçların ciddi yan etkisini gördüm ve teknik olarak yumurtlama sorunum yok genetiği ne durumda bilmiyoruz tabi
Mesela ben en en geç 12 saate kadarBenim 41-42 kaçırmamısızdır inş . Doktoruma saat konusunu sordugumda bir robot olmadıgımızı 5-52 saat arasında olabılcegını soyledı.
Senin belli mi ben bekliyorum silik testlerle başım belada pozitif mi negatif mi başka bir sorunum mu var bu testler silik cizgili bilmiyorum çünkü gecenay da ayni olduAsilama sonucunuz belli mi acaba?
Yeni gördüm ne çabuk nasıl yaBen sabah adet oldum
Mesela ben en en geç 12 saate kadar
Mesela ben en en geç 12 saate kadar
Anlamadım ?Mesela ben en en geç 12 saate kadar
Ben adet oldum malesefSenin belli mi ben bekliyorum silik testlerle başım belada pozitif mi negatif mi başka bir sorunum mu var bu testler silik cizgili bilmiyorum çünkü gecenay da ayni oldu
Yani ben de beklemiyordum ama oldu. Yarin yine de kontrole gidecegim. Yeni tedaviye baslamak icinYeni gördüm ne çabuk nasıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?