Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim bence hemen umutsuzluga kapilmayalim.internette diyoki on gun tum gorulen belirtiler catkatna ignesinin bekirtileridir.asilama sonucu ancak 14. 15. Gun kan testiyle belli olur
Bak bunu bilmiydm cnm.ilk 10 gun igne belirtisi gidip hemen belli olur saniyodum ben...18 oca test gunum o gune kdr gelmezse 14. Gun oluyr yaptiririm..

Bak bunu bilmiydm cnm.ilk 10 gun igne belirtisi gidip hemen belli olur saniyodum ben...18 oca test gunum o gune kdr gelmezse 14. Gun oluyr yaptiririm..
Benimde 8 ocakta oldu aşilamam.18 ocak cuma gunu evdeki testlerdenmi yapsam cikarmi acaba doyorum.sonra yok ya daha erken olur diyorum.boyle kararsiz vunlerin gecmek bilmedigi bir ruh hali icindeyim bende

Bugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan (((

Cnm silik varda ovu negatif silik olmasi..igne etkisiyle daha koyu olmazmiydikii
Birsey soyleyecegim, ovulasyon testi yumurtlama testi yalnız. Aşılama olduysanız zaten yumurtlamanız 10 gun once olmus demektir. Gebelik testi mi demek istediniz yoksa gercekten ovu testi mi yaptınız?

Arkadaslar sonuclariniz ne oldu. Bende pazartesi 2.asilamami olacam. Prosedür gereği yaptiriyorum hic umudum yok. Birde çalışıyorum. Karne haftasindayz yogun olacaz. Dinlenme firsatim pek olmayacak. Bu asilamayi etkiler mi sizce.? Zaten umutsuzum iyice husrana kapılıyorum.

Bu aşılamada başarılı olan neredeyse hiç yok denecek kadar az sanırım, sadece sperm hızında sorun olanlarda işe yarıyor gibi. Burda da bir çok kişinin 2. Veya 3. Aşılaması... umut tacirliğinden başka birsey degil anlaşılan

Düşünüyorum. Ama devletten rapor almam icin 2 kere igneli asilama olmam lazimmis. Ben 2 kez klomenle 1 kez igneyle oldum. Mecbur bu ay yine asilama olcam. Ama bir beklentim de olmayacak artik. Tamamen tüp bebege geçiş icin prosedür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…