- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Bak bunu bilmiydm cnm.ilk 10 gun igne belirtisi gidip hemen belli olur saniyodum ben...18 oca test gunum o gune kdr gelmezse 14. Gun oluyr yaptiririm..Bilemedim bence hemen umutsuzluga kapilmayalim.internette diyoki on gun tum gorulen belirtiler catkatna ignesinin bekirtileridir.asilama sonucu ancak 14. 15. Gun kan testiyle belli olur
Aa gercektnmii..hadi hayirlisi olsn insallah yaa ;(Catlatma ıgnesının etkısi gider gitmes beta hcg degerı o testte cıkcak kadar birden yukselmıyor olabılır , bekle biraz ,senle asılamamız aynı gün .güzel olsun ımsallah hersey
Benimde 8 ocakta oldu aşilamam.18 ocak cuma gunu evdeki testlerdenmi yapsam cikarmi acaba doyorum.sonra yok ya daha erken olur diyorum.boyle kararsiz vunlerin gecmek bilmedigi bir ruh hali icindeyim bendeBak bunu bilmiydm cnm.ilk 10 gun igne belirtisi gidip hemen belli olur saniyodum ben...18 oca test gunum o gune kdr gelmezse 14. Gun oluyr yaptiririm..
Benim adet ağrılarim başladı. 3. Aşılamam da hüsran
Birsey soyleyecegim, ovulasyon testi yumurtlama testi yalnız. Aşılama olduysanız zaten yumurtlamanız 10 gun once olmus demektir. Gebelik testi mi demek istediniz yoksa gercekten ovu testi mi yaptınız?Bugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan(((
Cnm silik varda ovu negatif silik olmasi..igne etkisiyle daha koyu olmazmiydikii
Hemen umutsuzluga kapılma, o hiç belşi olmaz. Insallah guzel haberler alırız hepimizBenim adet ağrılarim başladı. 3. Aşılamam da hüsran
Insallah canim. Gecen asilamamda 12. Günde adet olmustum. Simdi bakalim ne olacakHemen umutsuzluga kapılma, o hiç belşi olmaz. Insallah guzel haberler alırız hepimiz
Ben de tum catlatmalarımda iğneden sonra 14. Gun olmustum, yani pazartesi veya salı bekliyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Sen de sıkma canını, bu işler hiç belli olmazInsallah canim. Gecen asilamamda 12. Günde adet olmustum. Simdi bakalim ne olacak
Progesteron testi yaptıran var mı yumurta çatlamışmı diye ?Ben de tum catlatmalarımda iğneden sonra 14. Gun olmustum, yani pazartesi veya salı bekliyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Sen de sıkma canını, bu işler hiç belli olmaz
Benim dr um catlatma iğnesinden once e2 ve progesterona baktı ve degerlerin uygun dedi, aşılama gunu de ultrason ile baktı ve catladıgını belirttiProgesteron testi yaptıran var mı yumurta çatlamışmı diye ?
Test yaptın mı? Ne durumdasın? Benim tum belirtiler gitti ve suanda hiçbirsey hissetmiyorum ki bu da adet olacagima işaret sanırımBenim adet ağrılarim başladı. 3. Aşılamam da hüsran
Ben sabah adet oldumTest yaptın mı? Ne durumdasın? Benim tum belirtiler gitti ve suanda hiçbirsey hissetmiyorum ki bu da adet olacagima işaret sanırım
Yapma yaaBen sabah adet oldum
Düşünüyorum. Ama devletten rapor almam icin 2 kere igneli asilama olmam lazimmis. Ben 2 kez klomenle 1 kez igneyle oldum. Mecbur bu ay yine asilama olcam. Ama bir beklentim de olmayacak artik. Tamamen tüp bebege geçiş icin prosedürYapma yaasıkma canını, bence aşılamanın normal ilişkiden hiçbir farkı yok ve tutma olasılığı da çok düşük. Tüp bebek düşünüyor musun? Eger düşünüyorsan geciktirme bosuna , insan cok yıpranıyor cunku
Sende durum nasıl? Ben beklemedeyim halaBen de tüp bebek arayısına gectım tutmazsa ara vermeden başlasaö dıye dusunuyorum . Goguslerım ve karnım şiş
9.gün hiçbir belırtı yok ,karnım çok şiş sadece .hangi gun test yapsam ki 11. Gunde falan cıkar mı kiSende durum nasıl? Ben beklemedeyim hala
Bnm test gunum 18i ama 16sinda yaptiririm sanirim yaa dayaanamicm gelmezse tabi o zamana9.gün hiçbir belırtı yok ,karnım çok şiş sadece .hangi gun test yapsam ki 11. Gunde falan cıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?