- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Yaşınız kaç 30 üstüyse bence başlayın ,3.5 yılda çok sey degısmıs olabılır ,dr lar cok oyalıyor bence . Ben artık tedavı istıyorum deyınce bişeylere baslıyorlar .
Kendinizi çok yipratmayin. En azindan 1 tane evladiniz var. Ben belki anneligi hiç tadamayacagim
Eşiniz sadece sperm verırken gelebılır ,siz bir iki defa yumurta kontrolune ve sonra da asılamaya gıdıyosunuzYaşım 30 aşılama süreci çok yıpratır diye korkuyorum eşim yoğun çalışıyor ve iğne zamanlarda hastaneye sık sık gitmek lazım birde 3.5 yaşında sürekli benimle olan bi kızım var bırakacak edecek kimsem yok kararsız kaldım o yüzden
Sizde tedavi mi oluyorsunuz
İlk asilamaniz mi? Hayirli ugurlu olsun insallahMerhaba arkadaslar benimde 8 ocak gunu asilamam yapildi.benim sag tupumde hidrosalpink esiminde sper ileri hizinda problem vardi.aşilamam %15 ileri hizla ve 80 milyon spermle yapildi.umarim iyi haberler alirim 10 gun sonra.hepimize dua ediyorum arkadaslar
Evet ilk aşilamamdi.hep ilki tutmuyo diyolar biraz umutsuzum ama insan ister istemez umutbediyoİlk asilamaniz mi? Hayirli ugurlu olsun insallah
Kisiden kisiye degisir o. Ilkinde tutan da cok var. Benim 3. Asilamam suanda. Hayirlisi hakkimizdaEvet ilk aşilamamdi.hep ilki tutmuyo diyolar biraz umutsuzum ama insan ister istemez umutbediyo
Aynen cnm hayirlisi.benim 4.gun hic bi belirti yok.ilk iki gun yani asilana ve ertesi gun kasik agrisi olmustu okadar.Kisiden kisiye degisir o. Ilkinde tutan da cok var. Benim 3. Asilamam suanda. Hayirlisi hakkimizda
Benim ilk 2 asilamamda da birtakim belirtilerim vardi. Ama tutmadi malesef. O yüzden hiç umudum yok yineAynen cnm hayirlisi.benim 4.gun hic bi belirti yok.ilk iki gun yani asilana ve ertesi gun kasik agrisi olmustu okadar.
Ben de tüp bebek arayısına gectım tutmazsa ara vermeden başlasaö dıye dusunuyorum . Goguslerım ve karnım şişAsilamanin 9. Günündeyim. Göğüste hassaslik tam gaz. Kasiklarimda agrilar batmalar kramplar. He bir de su sorunum devam ediyor. Ne kadar su içsem de dudaklarim kupkuru. Belimde de agri var. Umarim tutmustur ama umudum cok da yok. Hatta dün gece eşimle oturup tüp bebek merkezlerini arastirdik
Benim ilk hamileliğimde hiçbir belirti olmamıştı o yuzden suanda olanları da hep başka bir sebebe bagliyorum. Benim de dudaklarım kupkuru ama boyle bir belirti oldugunu hiç duymamıştım ve soguk havadan oldugunu düşünüyorum, bugun goguslerimde hafif acı hissediyorum ve sadece halsizim. Ama bunların başka nedenleri de olabilir bence 2,5 sene olmadı bu ay mı olacakAsilamanin 9. Günündeyim. Göğüste hassaslik tam gaz. Kasiklarimda agrilar batmalar kramplar. He bir de su sorunum devam ediyor. Ne kadar su içsem de dudaklarim kupkuru. Belimde de agri var. Umarim tutmustur ama umudum cok da yok. Hatta dün gece eşimle oturup tüp bebek merkezlerini arastirdik
Olsa en azindan silik bile olsa cikarmidi diyosun.biraz erken gibi geldi bana ama bilemedim.hayirlisi olsun cnmBugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan(((
Nasıl yani ? Daha 8. Gün ve ovulasyon testiyle anlasılmaz ki ? Ovulasyon testinde ikinci çizgi hiç yok diye mi boyle soyledınız ,catlatma iğnesi vurunmustunuz degıl mi ?Bugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan(((
Cnm silik varda ovu negatif silik olmasi..igne etkisiyle daha koyu olmazmiydikiiOlsa en azindan silik bile olsa cikarmidi diyosun.biraz erken gibi geldi bana ama bilemedim.hayirlisi olsun cnm
Evt kuzum catlatma ignesi vurulmustm...igne etkisiyle bile olsa koyu olmazmiydikii karalari baglamistm bile msjin bi dur dedirtti banaNasıl yani ? Daha 8. Gün ve ovulasyon testiyle anlasılmaz ki ? Ovulasyon testinde ikinci çizgi hiç yok diye mi boyle soyledınız ,catlatma iğnesi vurunmustunuz degıl mi ?
Bilemedim bence hemen umutsuzluga kapilmayalim.internette diyoki on gun tum gorulen belirtiler catkatna ignesinin bekirtileridir.asilama sonucu ancak 14. 15. Gun kan testiyle belli olurBugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan(((
Cnm silik varda ovu negatif silik olmasi..igne etkisiyle daha koyu olmazmiydikii
Catlatma ıgnesının etkısi gider gitmes beta hcg degerı o testte cıkcak kadar birden yukselmıyor olabılır , bekle biraz ,senle asılamamız aynı gün .güzel olsun ımsallah herseyEvt kuzum catlatma ignesi vurulmustm...igne etkisiyle bile olsa koyu olmazmiydikii karalari baglamistm bile msjin bi dur dedirtti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?