Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşınız kaç 30 üstüyse bence başlayın ,3.5 yılda çok sey degısmıs olabılır ,dr lar cok oyalıyor bence . Ben artık tedavı istıyorum deyınce bişeylere baslıyorlar .

Yaşım 30 aşılama süreci çok yıpratır diye korkuyorum eşim yoğun çalışıyor ve iğne zamanlarda hastaneye sık sık gitmek lazım birde 3.5 yaşında sürekli benimle olan bi kızım var bırakacak edecek kimsem yok kararsız kaldım o yüzden
Sizde tedavi mi oluyorsunuz

Kendinizi çok yipratmayin. En azindan 1 tane evladiniz var. Ben belki anneligi hiç tadamayacagim

Öyle düşünmeyin Rabbım ol deyince olur ben buna inanıyorum ve evlenmeden eşimin değerleri çok kötü çıkmış hastane de Dr çocuğun olmaz demiş
Bunu bilerek evlendim Rabbim ol dedi

Yaşım 30 aşılama süreci çok yıpratır diye korkuyorum eşim yoğun çalışıyor ve iğne zamanlarda hastaneye sık sık gitmek lazım birde 3.5 yaşında sürekli benimle olan bi kızım var bırakacak edecek kimsem yok kararsız kaldım o yüzden
Sizde tedavi mi oluyorsunuz
Eşiniz sadece sperm verırken gelebılır ,siz bir iki defa yumurta kontrolune ve sonra da asılamaya gıdıyosunuz

Merhaba arkadaslar benimde 8 ocak gunu asilamam yapildi.benim sag tupumde hidrosalpink esiminde sper ileri hizinda problem vardi.aşilamam %15 ileri hizla ve 80 milyon spermle yapildi.umarim iyi haberler alirim 10 gun sonra.hepimize dua ediyorum arkadaslar

Merhaba arkadaslar benimde 8 ocak gunu asilamam yapildi.benim sag tupumde hidrosalpink esiminde sper ileri hizinda problem vardi.aşilamam %15 ileri hizla ve 80 milyon spermle yapildi.umarim iyi haberler alirim 10 gun sonra.hepimize dua ediyorum arkadaslar
İlk asilamaniz mi? Hayirli ugurlu olsun insallah

Asilamanin 9. Günündeyim. Göğüste hassaslik tam gaz. Kasiklarimda agrilar batmalar kramplar. He bir de su sorunum devam ediyor. Ne kadar su içsem de dudaklarim kupkuru. Belimde de agri var. Umarim tutmustur ama umudum cok da yok. Hatta dün gece eşimle oturup tüp bebek merkezlerini arastirdik

Asilamanin 9. Günündeyim. Göğüste hassaslik tam gaz. Kasiklarimda agrilar batmalar kramplar. He bir de su sorunum devam ediyor. Ne kadar su içsem de dudaklarim kupkuru. Belimde de agri var. Umarim tutmustur ama umudum cok da yok. Hatta dün gece eşimle oturup tüp bebek merkezlerini arastirdik
Ben de tüp bebek arayısına gectım tutmazsa ara vermeden başlasaö dıye dusunuyorum . Goguslerım ve karnım şiş

Benim ilk hamileliğimde hiçbir belirti olmamıştı o yuzden suanda olanları da hep başka bir sebebe bagliyorum. Benim de dudaklarım kupkuru ama boyle bir belirti oldugunu hiç duymamıştım ve soguk havadan oldugunu düşünüyorum, bugun goguslerimde hafif acı hissediyorum ve sadece halsizim. Ama bunların başka nedenleri de olabilir bence 2,5 sene olmadı bu ay mı olacak :KK12:

Nasıl yani ? Daha 8. Gün ve ovulasyon testiyle anlasılmaz ki ? Ovulasyon testinde ikinci çizgi hiç yok diye mi boyle soyledınız ,catlatma iğnesi vurunmustunuz degıl mi ?
Evt kuzum catlatma ignesi vurulmustm...igne etkisiyle bile olsa koyu olmazmiydikii karalari baglamistm bile msjin bi dur dedirtti bana

Bugun asilamanin 8. Gunuydu ovu testi yaptim bnde umut yk anlasilan :KK43:(((

Cnm silik varda ovu negatif silik olmasi..igne etkisiyle daha koyu olmazmiydikii
Bilemedim bence hemen umutsuzluga kapilmayalim.internette diyoki on gun tum gorulen belirtiler catkatna ignesinin bekirtileridir.asilama sonucu ancak 14. 15. Gun kan testiyle belli olur

Evt kuzum catlatma ignesi vurulmustm...igne etkisiyle bile olsa koyu olmazmiydikii karalari baglamistm bile msjin bi dur dedirtti bana
Catlatma ıgnesının etkısi gider gitmes beta hcg degerı o testte cıkcak kadar birden yukselmıyor olabılır , bekle biraz ,senle asılamamız aynı gün .güzel olsun ımsallah hersey

Back