Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyecegiz o zaman, gerci pazar gunu kan testi yapsak çıkar bence ama ben olmadıgını düşünüyorum o yüzden yapmam heralde
Belirtiniz var mi hic? Icimdeki ses bana da öyle diyor. Bekleyip görecegiz. Pazar yapsak nasil cikacak ki erken olmaz mi? Kan testini diyorsunuz degil mi? Bir de kacinci asilamaniz?

Merhaba aynı durum bende de var kızım 3.5 yaşında ve ilk çocuk doğal yollarla oldu sadece takviye omega vs.
Eşim de varikosel tabi sperm değerlerimiz az
Dr normalde aşılama öneririm ama ilk cocuk normal olmuş bi süre normal deneyelim dedi.
Bir yıldır korunmuyoruz ve 5 6 aydır özellikle uğraşıyoruz ama nasip olmadi .
Kararsız kaldım bi yandan zamana mi bıraksam bi yandan kızım yalnız kalmasın ona arkadaş kardeş olsun
Hiç aşılama denemedik henüz

Yaşınız kaç 30 üstüyse bence başlayın ,3.5 yılda çok sey degısmıs olabılır ,dr lar cok oyalıyor bence . Ben artık tedavı istıyorum deyınce bişeylere baslıyorlar .

Belirtiniz var mi hic? Icimdeki ses bana da öyle diyor. Bekleyip görecegiz. Pazar yapsak nasil cikacak ki erken olmaz mi? Kan testini diyorsunuz degil mi? Bir de kacinci asilamaniz?
Belirtim vardı ama gun gectikce azldı ve suanda hiçbirsey kalmdı :) bence pazar kanda cıkar ama ben beklerim sanırım.ilk aşılamam

Ne gibi belirtiler? Aşılamanın kacıncı gunu hıssetmeye basladınız ? Agrılarınız oldu mu sizin ?
Benim aşılama gununden başlayarak 2-3 gune kadar cok halsizligim oldu, uykum geliyordu. Herhangi bir kasık veya gogus agrim hic olmadı. Hafif bulantım vardı ama son 2 gündür hiçbiri kalmadı. Çatlatma iğnesinin yan etkileriydi sanırım, ben cok umutsuzum.2,5 sene deneyip hep husran yasayınca malesef hiç olmayacakmış gibi geliyor ve her defasında haklı çıkıyorum.

Ben çok umutlaninca çok üzülüyorum. Onun icin akisina biraktim. Ama umutsuz da degilim tamamen. Benim de 2 bucuk yil oldu. Ama Allahtan ümit kesilmez. Bir arkadasim 4 sene sonra suan ikizlerine gebe tüp bebekle.

Ben çok umutlaninca çok üzülüyorum. Onun icin akisina biraktim. Ama umutsuz da degilim tamamen. Benim de 2 bucuk yil oldu. Ama Allahtan ümit kesilmez. Bir arkadasim 4 sene sonra suan ikizlerine gebe tüp bebekle.
Ben tüp bebek istiyor mutum ondan da emin degilim, ne bileyim cok sukur bir tane var diyorum o kadar zorlamasam mı acaba diyorum ama eşim çok istiyor. Bir de kimse tedavi oldugumu bilsin istemiyorum, kendi anneme bile soylemedim ve tüp bebek olursa cok zorlanırım sanırım herseyin hayırlısı olsun hepimiz için

Kendinizi çok yipratmayin. En azindan 1 tane evladiniz var. Ben belki anneligi hiç tadamayacagim

:) bence yarın erken cunku 9. Gun olmus oluyor. Bir kac gun daha bekleyin derim. Olumluysa biraz gec haberdar oluruz tabi ama olumsuzsa en azından bir kac gun daha umutla yasarız diye düşünüyorum.
O umudu icimde büyütmek istemiyorum bir arkadasimin daha hamilelik haberini aldim az evvel. Çok aglamakliyim şuan

Yarin kan testi yaptirsam cikar mi yaa
Bence hamıles degılsen ve tehl oldugunda tüp düşünuyosan yaptır ,ona göre tüp sürecıne alısmaya baslarsın. Regl olma aşılama tutmama uzuntusuyke yenı tedavıyw başlama stresı aynı ana gelıp zaman konusunda sıkıstırırsa kotu olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…