Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama sayısı şansı etkılıyor mu acaba ? Benim de ikinci aşılama .olmazsa yenıden aşılama yaptırır mıyım bılmıyorum sanırım tüp düşünürüm , iyi bir tüp merkezi arastırmak lazım
Şans artiyor diye biliyorum. Ben 2 tane hapla asilama denedim. 3.sü igne ile. Tutmazsa 2 tane daha igne ile deneyip sonra tüpe geçecek doktor

Şans artiyor diye biliyorum. Ben 2 tane hapla asilama denedim. 3.sü igne ile. Tutmazsa 2 tane daha igne ile deneyip sonra tüpe geçecek doktor
Klomen bende kist yaptı oyuzden sadece bir kere deneyıp iğneye gectık. Tüp bebek için aşılamadan sonra ara vermek gereklımı acaba ,beklemek mi lazım birkaç ay ,kafamda deli sorular

.ok teşekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah... peki ertesi günü falan tekrar birliktelik olsa sıkıntı oluyor muymuş? sanki bana faydalı olur gibi geliyoro_O
Aci konusu kisiden kisoye degisir onu da diimde o aletten hic takilmamisti bana ondn belkide zorlandm cnm ama dayanilmick gibi de degildi bnm cnm ck tatlidir :) Cnm bn bir gun sonrasinda degerlemdirdim ama yanma yasadim ondn biraktm dr.da bisi dememistibi gun sonasi bile.olabilir demisti

Aci konusu kisiden kisoye degisir onu da diimde o aletten hic takilmamisti bana ondn belkide zorlandm cnm ama dayanilmick gibi de degildi bnm cnm ck tatlidir :) Cnm bn bir gun sonrasinda degerlemdirdim ama yanma yasadim ondn biraktm dr.da bisi dememistibi gun sonasi bile.olabilir demisti
Ben ilk aşılamamda aşılama sonrası hiç ilişki yasamamıstım . Bu seferki aşılamam cuma oldu pazar ilişki oldu sonra olmaz sanırım ,zaten fayda etmes sanırım en azından zararı olmasın diye dusunuyorum.

Klomen bende kist yaptı oyuzden sadece bir kere deneyıp iğneye gectık. Tüp bebek için aşılamadan sonra ara vermek gereklımı acaba ,beklemek mi lazım birkaç ay ,kafamda deli sorular
Valla bilmiyorum ki. Aşilama sonrasindaki aylarda da hamilelik sansi yüksek deniliyor ama bilemeyecegim. Ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum. Asilamalarim tutmazda tüp bebek raporu cikacak. Ama ordaki sirayi bekleyemem sanirim. Taa 1 sene sonrasina randevu veriyorlar tüp bebek için. Gidip raporumla bir özelde yaptirmayi istiyorum. O zamana kadar daha önümde 2 aşilama var. Bebegim gelir umarim

Ben ilk aşılamamda aşılama sonrası hiç ilişki yasamamıstım . Bu seferki aşılamam cuma oldu pazar ilişki oldu sonra olmaz sanırım ,zaten fayda etmes sanırım en azından zararı olmasın diye dusunuyorum.
Bana gün asiri iliski dediler. Yani asilama olmazsa iliskide belki olur diye.

Kizlar yaaa ben cuma gunu asilama oldm bugun asiri derecede kasik agrim var yasayan varsa mutlu olucam normal dicem ama yururken oturup kalkarken zorlaniyrm catlamayip kist mi oldu yunurtlqar tirsmaya basladim basina gelen ya da okuyan varmi kizlar

Kizlar yaaa ben cuma gunu asilama oldm bugun asiri derecede kasik agrim var yasayan varsa mutlu olucam normal dicem ama yururken oturup kalkarken zorlaniyrm catlamayip kist mi oldu yunurtlqar tirsmaya basladim basina gelen ya da okuyan varmi kizlar
3. Asilamami oldum. 3ünde de asiri kasik agrim vardi

Anladm cnm tskr ederm ilk olunca insn korkuyr catlamadimi acaba diye korktum acikcasii..ama yasayan oldugunu gorunce insn tmm normalmis diyr devam ederse bakarm caresine cnm tskr edermm tekrar
Rica ederim canim. Ben en cok agriyi ilk asilamamda yasamistim. Simdi de agriyor ancak bünyem alisti sanirim

3. Asilamami oldum. 3ünde de asiri kasik agrim vardi
Birsey merak ediyorum, benim dr um aşılamada gebe kalma oranı cok yuksek olmadigi için eger catlatmayla olmadıysa aşılamayla zaman kaybetmemeli diyor yani bir aşılama sonrası tüp bebek diyor. Siz 3 aşılama olmadan once drunuz nasıl bir yorum yaptı? Benim ilk aşılamam ve eger olmazsa ki olmayacagını düşünüyorum tüp bebek diyor drum.

Merhaba kızlar, bende bu ay aşılama olucam bugün yumurta kontrolüm var dr yumurtaya göre aşılama günü verecek büyük ihtimal bu hafta sonu olur diye düşünüyorum. Klomen, Gynositol, bebek aspirini ve glukofen kullandım. Klomen bitti ilk 5 gündü zaten, diğerleri aşılama oluncaya kadar devam. Aşılama sırasında bi arkadaş, spermi enjekte ederken acıdığını yazmış. Gerçekten acıtıyormu?:KK17:
Benim acıdı diyemem ama cok kastım kendimi o sebepten dr anestezi verdi aşılama esnasında. Ama hiç acı olmuyor da degil yani

Birsey merak ediyorum, benim dr um aşılamada gebe kalma oranı cok yuksek olmadigi için eger catlatmayla olmadıysa aşılamayla zaman kaybetmemeli diyor yani bir aşılama sonrası tüp bebek diyor. Siz 3 aşılama olmadan once drunuz nasıl bir yorum yaptı? Benim ilk aşılamam ve eger olmazsa ki olmayacagını düşünüyorum tüp bebek diyor drum.
Evet asilamada sans düsük. Ama ilk asilamada daha da düşük. Ikinci ya da 3. Asilamalarda tutma olasiligi daha yüksek. Biz catlatma ignesi de kullaniyoruz hem. Beklemek istemiyorsaniz hemen tüp bebege de geçebilirsiniz tabi ki. Ben üni hastanesinde tedavi görüyorum. Zaten devlet politikasi olarak 3 asilama yapilmadan tüp bebege gecilemiyor. Özel icin de suan imkanim yok. Siz doktorunuzu ve kliniginizi iyi arastirin. Bazen sirf para icin direk tüp diyorlar.

Kizlar ben bu ay asilama yaptircaktim ilk oglum ikinci ayda olmustu simdi 2 yildir olmuyor ama oglumuda 15 tatilde sunnet ettircem acaba bir sonraki ayami biraksam ama bir taraftanda cok sabirsizlaniyorum yoruldum cunku artik

Aşılama şansı oldukca düşük ,yuzde 20 lerde , tüp bebekte ise yüzde 60 larda .çoğu kişi birsürü aşılama yerine tüp bebek tercih edıyor diye duydum bende .mantıklı da geldi ama ben şehrimdeki tüm bebek merkezıne guvenemıyorum,çok donanımlı degıl gibi gelıyor ,oyuzden ikinciyi denedim . İnşallah tutar da gerek kalmaz

Merhaba bende cumartesi aşılama yaptırdım bu 2. 2 yumurta ve 2 side çatlamıştı umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Back