Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da bakmadılar kızlar bende y.disindayim ama bakılmıyor galiba
Ya zaten baksa ne olacak ki o da var ,ya catlamıs yada catlamak uzere dıyecek ,☺️ Ama insanoglu işte ogrenmek istıyor .catladı dese acaba ne zaman catladı kaçırdıkmı dıye kafaya takacagız ,catlamamıs dese aa nıye catlamadıkı catlamayacakmıkı diye takacagız

Canım benimkide aynı senin ki gibi oldu 4 aralıkta saat akşam 6 'da iğne vuruldum 6 sindada 11.15 gibi falan aşılama yapılmıştı
Canım benim 2 ocak ve 4 ocak ,aralık yazmısım ama gecen aykı aşılamamda da saatler bu sekıldeydı .
Sen hiç hamıle kalabıldın mı ?

Hanimlarr benim 7. Günüm bugün. Belim ve kasiklarimda agri var. Dudaklarim hep kuru. Göğüslerim kocaman ve aciyor. Hala ilacin etkisi de olabilir. Çokk güzel rüyalar gördüm Rabbim hayra tebdil eylesin.
Sizler ne durumdasiniz?

Hanimlarr benim 7. Günüm bugün. Belim ve kasiklarimda agri var. Dudaklarim hep kuru. Göğüslerim kocaman ve aciyor. Hala ilacin etkisi de olabilir. Çokk güzel rüyalar gördüm Rabbim hayra tebdil eylesin.
Sizler ne durumdasiniz?
Hayırlara vesile olsun inşallah .benim 4.günüm hiçbir belirti yok sanki.

Kahve falan içıyor musunuz bu süreçte ? Olumsuz bir etkısı olurmukı ,hamılelere fazlası yasak ama bu surecte sıkıntı olurmu acaba

Ben yeme konusunda birseye dikkat etmiyorum acıkcası
Saglıklı beslenmeye calısıyorum protoin agırlıklı ,yumurta cevız vs yıyorum . Eşim sigarayı bırakamıyor azalttı ama bırakamadı ,spermlere olumsuz etkısı olmaz ınsallah ,siz de sigara durumları nasıl ?

Canım benim 2 ocak ve 4 ocak ,aralık yazmısım ama gecen aykı aşılamamda da saatler bu sekıldeydı .
Sen hiç hamıle kalabıldın mı ?
Yok maalesef canım hiç kalmadım 2senelik evli yumurta tembel eş sorunuda var 1 negatif aşılama 2.ye geçecek ay sonu regl bekliyorum

Sizler ne durumdasiniz?
Canım bence sen genesin inşallah ilaç etkisi bende o kadar kalmıyor hatta ilac etkisi die bisey yok ancak yan etkisi olabilir ki oda 7.gune kalmaz

Ya zaten baksa ne olacak ki o da var ,ya catlamıs yada catlamak uzere dıyecek ,☺️ Ama insanoglu işte ogrenmek istıyor .catladı dese acaba ne zaman catladı kaçırdıkmı dıye kafaya takacagız ,catlamamıs dese aa nıye catlamadıkı catlamayacakmıkı diye takacagız
Doğru kuzum zaten çatlamamış dese kederden ölürüm en azından pskolojik inanarak yaptiryorz

Saglıklı beslenmeye calısıyorum protoin agırlıklı ,yumurta cevız vs yıyorum . Eşim sigarayı bırakamıyor azalttı ama bırakamadı ,spermlere olumsuz etkısı olmaz ınsallah ,siz de sigara durumları nasıl ?
Ben de eşim de sigara kullanmiyoruz.

Merhaba kızlar, bende bu ay aşılama olucam bugün yumurta kontrolüm var dr yumurtaya göre aşılama günü verecek büyük ihtimal bu hafta sonu olur diye düşünüyorum. Klomen, Gynositol, bebek aspirini ve glukofen kullandım. Klomen bitti ilk 5 gündü zaten, diğerleri aşılama oluncaya kadar devam. Aşılama sırasında bi arkadaş, spermi enjekte ederken acıdığını yazmış. Gerçekten acıtıyormu?:KK17:

Merhaba kızlar, bende bu ay aşılama olucam bugün yumurta kontrolüm var dr yumurtaya göre aşılama günü verecek büyük ihtimal bu hafta sonu olur diye düşünüyorum. Klomen, Gynositol, bebek aspirini ve glukofen kullandım. Klomen bitti ilk 5 gündü zaten, diğerleri aşılama oluncaya kadar devam. Aşılama sırasında bi arkadaş, spermi enjekte ederken acıdığını yazmış. Gerçekten acıtıyormu?:KK17:
Cnm hayirlisi olsn onceliklee..bnm aleti sokarken acidi spermi verirken fln hic bisi hissetmedim ben

Cnm hayirlisi olsn onceliklee..bnm aleti sokarken acidi spermi verirken fln hic bisi hissetmedim ben
.ok teşekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah... peki ertesi günü falan tekrar birliktelik olsa sıkıntı oluyor muymuş? sanki bana faydalı olur gibi geliyoro_O

Back