Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bugün aşılama tedavisine başladık ilk iğnemi bu gün olacağım çok heycanlıyım :)

Nedred hanımı da duydum nasıl hastane dr ilgili mi memnunmusunuz bnde pembe mavıde neriman hanımı duydum

Konuyu ben acmistim. Asilamam tutmadi. 1 ay ara verdik. Bu arada 8 tane yumurtalik kistim olusmustu. Agrilardan ölecek gibiydim. Sogan kürü yaptim 10 gün. Bir de agnucaston diye bir hap kullanmaya basladim. Tekrar adet oldum. Agrilarim gitmisti tamamen. 2. Gün kontrole gittim yeni asilama icin. Doktor kistler gitmis dedi. Biri 11, biri 13 mm olmak üzere 2 tane yumurtam vardi adetin 2. Gününde. Cok sasirdik. Ilk defa tedavisiz yumurtladim. Suan adetimin son günü. Yumurtalarim ne kadar olmustur acaba. He bu arada asilama tedavim suanlik iptal edildi

BilemedQUOTE="ays_hak, post: 58934207, member: 916344"]Bende anlamadım sizin yazdıklarınıza göre 36 saat sonra ama bana çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta sonra dedi :KK43: özellikle 2-3 kere sordum bu durumda olan başka varmıdır acaba[/QUOTE]
Bilemedim bi yanlışlık var bu işte

Konuyu ben acmistim. Asilamam tutmadi. 1 ay ara verdik. Bu arada 8 tane yumurtalik kistim olusmustu. Agrilardan ölecek gibiydim. Sogan kürü yaptim 10 gün. Bir de agnucaston diye bir hap kullanmaya basladim. Tekrar adet oldum. Agrilarim gitmisti tamamen. 2. Gün kontrole gittim yeni asilama icin. Doktor kistler gitmis dedi. Biri 11, biri 13 mm olmak üzere 2 tane yumurtam vardi adetin 2. Gününde. Cok sasirdik. Ilk defa tedavisiz yumurtladim. Suan adetimin son günü. Yumurtalarim ne kadar olmustur acaba. He bu arada asilama tedavim suanlik iptal edildi
canim bendede kistler olusms ondan deneyemedim bu ay asilama o yuzden bal corekotu kuru yapiyom bu ay ama bana doktor ilac vermedi insallah gider kistler

Back