- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
- Konu Sahibi Hatice Meryem
Merhaba hanımlar bugün aşılama tedavisine başladık ilk iğnemi bu gün olacağım çok heycanlıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canmMerhaba hanımlar bugün aşılama tedavisine başladık ilk iğnemi bu gün olacağım çok heycanlıyım :)
Teşekkür ederim canım inşallah etkili olur ve hamile kalırımH
Hayırlı olsun canm
Hangi doktora gittinizBen bursa pembe mavi de yaptrdım. 1200 aşılama 800 civarıda ilaçlar tuttu cnm.dün 12.günmdü beta 9.7 çıktı yrn yada ptesi tekrr yaptrıcam.
pembe mavi Nedret Kolsala gdiyorum ben ilk aşılamam kimyasal oldu ama genel olarak memnun kaldım.Bursada aşılama için çnerebilceğiniz doktor kimler var
Fiyatı yazmışsınız kusurabakmayın şimdi gördümVe fiyat nekadar tutuyor acaba
Ben çok memnun kaldım doktra her saat ulaşabliyosun doktrum değilde bir abla gbi ilgilendi sağolsn en az bnm kdr üzüldü kmyasal olduğumdaNedred hanımı da duydum nasıl hastane dr ilgili mi memnunmusunuz bnde pembe mavıde neriman hanımı duydum
peki sıkıntı bayan mı erkek proble mi mi , bizde hareket ve morfolojı sıkıntılıBen çok memnun kaldım doktra her saat ulaşabliyosun doktrum değilde bir abla gbi ilgilendi sağolsn en az bnm kdr üzüldü kmyasal olduğumda
Merhaba arkadaslar ,ben de 4 ocakta ikinci aşılamamı oldum . Sızın aşılamanız çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı ?
Merabalar benim doktorum çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra aşılamayı yapıcağız dedi sizin 36 saat sonra olmuş neden öyle acaba36 saat sonra.
pkoyum cnm ben eşimde problem yok.peki sıkıntı bayan mı erkek proble mi mi , bizde hareket ve morfolojı sıkıntılı
o nsl doktrmuş ya 36 saat snra olması gerekyor.Merabalar benim doktorum çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra aşılamayı yapıcağız dedi sizin 36 saat sonra olmuş neden öyle acaba
Bunu en kisa zamanda yapacagim. Suan ama cok yogunum malesefcanım aşılama yapılan tarihleri ve hamile kalanları ilk sayfada düzenlermisin böyle takip etmek zor oluyor bizede umut olurlar
Bende anlamadım sizin yazdıklarınıza göre 36 saat sonra ama bana çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta sonra dedio nsl doktrmuş ya 36 saat snra olması gerekyor.
canim bendede kistler olusms ondan deneyemedim bu ay asilama o yuzden bal corekotu kuru yapiyom bu ay ama bana doktor ilac vermedi insallah gider kistlerKonuyu ben acmistim. Asilamam tutmadi. 1 ay ara verdik. Bu arada 8 tane yumurtalik kistim olusmustu. Agrilardan ölecek gibiydim. Sogan kürü yaptim 10 gün. Bir de agnucaston diye bir hap kullanmaya basladim. Tekrar adet oldum. Agrilarim gitmisti tamamen. 2. Gün kontrole gittim yeni asilama icin. Doktor kistler gitmis dedi. Biri 11, biri 13 mm olmak üzere 2 tane yumurtam vardi adetin 2. Gününde. Cok sasirdik. Ilk defa tedavisiz yumurtladim. Suan adetimin son günü. Yumurtalarim ne kadar olmustur acaba. He bu arada asilama tedavim suanlik iptal edildi
Soğan kürü kistler içün yapılanabilircanim bendede kistler olusms ondan deneyemedim bu ay asilama o yuzden bal corekotu kuru yapiyom bu ay ama bana doktor ilac vermedi insallah gider kistler