Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim asilamadan sonraki 5.gün oldu bugün,idrarda ilacın etkisiyle ilk günler pozitif çıkar denmiş ya forumda,ben yaptım benimki tek cizgi( ne demek bu ilacın etkisi olmamış mi

Benim asilamadan sonraki 5.gün oldu bugün,idrarda ilacın etkisiyle ilk günler pozitif çıkar denmiş ya forumda,ben yaptım benimki tek cizgi( ne demek bu ilacın etkisi olmamış mi
canım benim 3.gunden yoktu ikinci çizgi ilaca etkisi falan kalmamıştı bende anlamıyorum bazılarında uzun süre gidiyor

Senin 2. Asilamandi değil mi leyla? Ne zaman oldun asilamayi?? Benimle goguslarimde çok fena ağrı ve şiş var, ilacın etkisi galiba.asla umutlanmak istemiyorum.
Canım ben kasım da yaptırdım1. negatif oldu bir ay ara verdik şimdi tekrar 2.asilama için klomen aldım yumurtam 6 cm 12.gundeyim ama buyumemia buyuaun die bekliyoz bende inan umutlanamiyorum ama boyle yaparak vücudumuzu kapatıyoruz belkide umutlanıp inanmamız gerekiyor ben 1masilamada da zaten olmaz demiştim olmadi

Senin 2. Asilamandi değil mi leyla? Ne zaman oldun asilamayi?? Benimle goguslarimde çok fena ağrı ve şiş var, ilacın etkisi galiba.asla umutlanmak istemiyorum.
Bide bisey dicem umutlandıran için değilde bende iğne ucu kadar acı sizi olmadı hicbiyerimde göğsümde falan hiç ağrı yoktu yani inşallah seninki belirti olabilir sorunun ne sizin

Bide bisey dicem umutlandıran için değilde bende iğne ucu kadar acı sizi olmadı hicbiyerimde göğsümde falan hiç ağrı yoktu yani inşallah seninki belirti olabilir sorunun ne sizin
gene kalmaya engel ni sorun yok.ama rahmimde perde varmış ameliyat oldum ama vücudum yeniden yapmış perdeyi..perdr gebeliğe değil de düşüğe neden olabiliyormuş..doktorum aşılamayı deneyelim dedi..Ben de tamam dedim

Ya kızlar yumurtam sadece 8 mm olmuş bi tane 5 mm var bi tane 3 doktor henüz gormedi sonucu acaba tekrar ilacmi kullanmam gerekir adetin bugün 14.gunu

Son düzenleme:
B
En az 17 mm olmalı diye biliyorum. Naptın doktorun ne dedi
Uğun tekrar vakti 15 duydum canim bir tane diğeri küçük 8 heralde ama yarın ultrasonda çağırmadı sadece kan versin demiş neden acaba ya bide adetin 15.gunu bugün biraz geç büyüyor daha beklerlermi acaba

O umudu icimde büyütmek istemiyorum bir arkadasimin daha hamilelik haberini aldim az evvel. Çok aglamakliyim şuan
Slm canim yorumlari okuyordum yazamadan edemedim bende 7 sene evvel asılama ile bir pasaya sahibim simdi tekrar asilama olucam klomen kullandim sisiemekten baska bir ise yaramadi gonal f ile ilk asilamamda tuttu simdi tekrar ayni seeyler olucak bende cok karamsardim burdan yorumlari okur yorum yapardim yine burdayim hcg d3geri 5 in ustunde oldumu hamissim derlerdi ben asilamami olduktan 12 gun sonra test yaptirdim ve doktoruma zarfi uzattim ozelde yaptirmistip aman elif abla ben anne olamicam dedim bana o an guzel haberi verince ben yere yigildim bayildim sevincten icinizi rahat tutun hic karamsar olmayin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…