- 12 Ocak 2017
- 279
- 144
- 103
- 32
- Konu Sahibi Hatice Meryem
kızlar olmadı 4.6 ya düşmüş kimyasaldı hrlde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de sabah kursum oluyor hafızlık yapıyorum öğlen eve geliyorum akşama kadar kendi kendimi yiyorum.Insallah canim hayirli haberlerini alirim. Bu bekleme insani cok geriyo belkide biraz bis versek kendiiginden olurdu bilemedim aslinda calisiyorumda tum gun yogun isim var ama biranlik kendimi aglarken buluyorum hic kimseykede bolusemiyosun derdini etraf zaten ilac kullandigini mucadele etdigini goruyo ama herkes her defasinda sordugunda sonucun negativ oldugunu anlatip durmakdandq yoruldum artik hic kimseyle hicbise paylasmak istemiyo insan kendi oz annesiyke bile![]()
Yaaaa ciddi misinkızlar olmadı 4.6 ya düşmüş kimyasaldı hrlde.
Doktorunu arayıp sordun mu . Aradıysan seni kontrole cagirabilirdiIyide daha yarin olucam asilamami dun bu saatlerde olmusdu agri bilemedim cok agresif ve umutsuzum![]()
Yok cnm kendi kendine adet olup düşüyo ztn çoknabartılck bi durum değil ama ağrım çokDoktorunu arayıp sordun mu . Aradıysan seni kontrole cagirabilirdi
Aynen ya ne zaman biticek bu cile, hic boyle hayal etmemisdim ya hic bizaman bi sorunum yoktu ben evlendiyim aydan tamam simdi hamileyim diye diye 2 yil gecti benden sonra evlenenler catir catir doguruyo , allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin eskiden bu konular benim icin hic onemli olmazdi hep okul is dusunurdum ama simdi hayatin anlamini bebekde buluyorumSeni çok iyi anlıyorum. Benim de sabah kursum oluyor hafızlık yapıyorum öğlen eve geliyorum akşama kadar kendi kendimi yiyorum.
Gecmis olsun insallah diger aya iyi haberlerini verirsinkızlar olmadı 4.6 ya düşmüş kimyasaldı hrlde.
Oyu de 10. Gün idrar testindee çıkmaması normal .2.asilamadan sonraki 10 gun koskoca idrar negatif pzrt kan vermeye bile gidesim yok
Ay nasıl haklısın arkadaşım nasıl haklısın. Benden Snra evlenenlerin çocukları yaşına girdi hepAynen ya ne zaman biticek bu cile, hic boyle hayal etmemisdim ya hic bizaman bi sorunum yoktu ben evlendiyim aydan tamam simdi hamileyim diye diye 2 yil gecti benden sonra evlenenler catir catir doguruyo , allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin eskiden bu konular benim icin hic onemli olmazdi hep okul is dusunurdum ama simdi hayatin anlamini bebekde buluyorum![]()
Gecen ayda ayni gun asilama oldim ayni gun idrar testi yaptim pazertesi kan testi verdim olmadı idrar testide hassas bakalim kan verene kdr yine hergun yaparim ama cokta umut yokOyu de 10. Gün idrar testindee çıkmaması normal .
Hayırlısı olsunGecen ayda ayni gun asilama oldim ayni gun idrar testi yaptim pazertesi kan testi verdim olmadı idrar testide hassas bakalim kan verene kdr yine hergun yaparim ama cokta umut yok
Bende 25i insallah tutar ya :)Merhaba bende 23 ocakta aşılama yaptırdım..heyecanlıyım çok..başka ne yazsam bilemedim:)
bende bugun oldum kizlar doktor yuzde 20 ihtimal var dedi bakalim hayirlisiBende 25i insallah tutar ya :)
Herkese ayni sey soyluyolar insallah bakalim neler olucak vallah gunler gecmek bilmiyorki.bende bugun oldum kizlar doktor yuzde 20 ihtimal var dedi bakalim hayirlisi
hayirlisini iste canim dayanabilsek tam 14. Gunu test yapsak en guzeli benim evde 20 kusur test var sabah asilamadan oncr catlatma ignesi etkisini goreyim diye yaptim bir tane. Ne zaman gecer etkisi acaba. Birde doktor iliski 2 gun olmasin sonrasnda bizim icin onemli degil dedi napsakkiHerkese ayni sey soyluyolar insallah bakalim neler olucak vallah gunler gecmek bilmiyorki.![]()
Aynen ya bende o cift cizgi merakimdan yaptim bol bol su icki test pozitiv olunca acaba ignedenmi diye dusunmeyesin . Ben bikere yaptim uc dort gun sonra tekrar yapicam acaba igne etkisi azaliyormu diye cunki silikte olsa yapicagimiz testler bize unut vere bilir ben uc gunden bir yapicam azalmayi kontrol edicemki test gununde yaptigimda farkini gore biletyim.doktorun soyledigi tarihte yaparsak testi igne etkisi gecmis olucakdir .bende 8i gel dedi bakalim heyecanda tavan :)hayirlisini iste canim dayanabilsek tam 14. Gunu test yapsak en guzeli benim evde 20 kusur test var sabah asilamadan oncr catlatma ignesi etkisini goreyim diye yaptim bir tane. Ne zaman gecer etkisi acaba
canim banada 14 gun sonra dedi yani 12 subat oluyor hayirlisi bakalimAynen ya bende o cift cizgi merakimdan yaptim bol bol su icki test pozitiv olunca acaba ignedenmi diye dusunmeyesin . Ben bikere yaptim uc dort gun sonra tekrar yapicam acaba igne etkisi azaliyormu diye cunki silikte olsa yapicagimiz testler bize unut vere bilir ben uc gunden bir yapicam azalmayi kontrol edicemki test gununde yaptigimda farkini gore biletyim.doktorun soyledigi tarihte yaparsak testi igne etkisi gecmis olucakdir .bende 8i gel dedi bakalim heyecanda tavan :)