- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Peki ya yumurta hucresi kac saat yasiya biliyorki? O zaman catlatmada en onemli sey zamani dogru tutmakProsedür hep bu şekilde. Özeldede devlettede arasında 1 gün var. Ben ilkinde akşam çatlatma iğnesi yaptım. Ertesi gün öğlen çatladı sanki. Ağrım oldu çünkü. Bacağım kitlendi hatta. Doktorlar ne derse onu yapcaz, başka seçeneğimiz yok..
Merhaba canim bende yarin olucam bendede ilk 3 tane sagda vardi sol ise gorememsdi doktur dun bakti sagda yalniz biri istenilen olcude olusmus soldada bitane var. 5 tane olubda hucre kalitesiz olunca burtane olmasi daha iyi bence. Hangi ilaclar kullanmisdin ? Ben klomen kullandigimda en az 4,5 tane olusurdu hatda zamaninda once 8ci gun bende hep catlatma iynesi vurulurdu cox fazla sistiyi icin ama hicbiri tutmadi. Bu benim ilk asilamam sizdede 36 saat sonra yapildi? Ben dun catladiklarini hiss etdim hafif agri oldu ama bilmiyorum gec kalirmiyiz sence catlatmaya? Bu arada her kes icin hayirlisi olsunSelam kızlar. )ben de l4 ve 15 ocakta oldum aşılamamı. 9. Günüm bugün. Beklemek çok zor . Bugün mesajları okudum ama durum hiç iç acıcı değil. Benim eşinin spermlerde sıkıntı yok hatta çok güzel dedi doktor. Ama bende pco var 3 yumurtam gelişip çatladı. Herkes yumurtan az diyor. Moralim bozuluyor.
Merhaba canim bende yarin olucam bendede ilk 3 tane sagda vardi sol ise gorememsdi doktur dun bakti sagda yalniz biri istenilen olcude olusmus soldada bitane var. 5 tane olubda hucre kalitesiz olunca burtane olmasi daha iyi bence. Hangi ilaclar kullanmisdin ? Ben klomen kullandigimda en az 4,5 tane olusurdu hatda zamaninda once 8ci gun bende hep catlatma iynesi vurulurdu cox fazla sistiyi icin ama hicbiri tutmadi. Bu benim ilk asilamam sizdede 36 saat sonra yapildi? Ben dun catladiklarini hiss etdim hafif agri oldu ama bilmiyorum gec kalirmiyiz sence catlatmaya? Bu arada her kes icin hayirlisi olsun[/QUOTE
Gonal f kullandım canım ben . 3 yumurta oluştu arkadan gelenler de vardı onlar için de normal ilişki öndedi. Bakalım şimdi 10. Gündeyim
Meraba canım ben gonal f kullandım iğne. Daha sonra çalam iğnesi oldum aşılamam yapıldı. Şu an 10. Gunxdym. Benim 3 yumurtam arkadan gelenler de vardı ama cTlayacagi belli değildi. Onlar için de normal ilişki önerdi.Merhaba canim bende yarin olucam bendede ilk 3 tane sagda vardi sol ise gorememsdi doktur dun bakti sagda yalniz biri istenilen olcude olusmus soldada bitane var. 5 tane olubda hucre kalitesiz olunca burtane olmasi daha iyi bence. Hangi ilaclar kullanmisdin ? Ben klomen kullandigimda en az 4,5 tane olusurdu hatda zamaninda once 8ci gun bende hep catlatma iynesi vurulurdu cox fazla sistiyi icin ama hicbiri tutmadi. Bu benim ilk asilamam sizdede 36 saat sonra yapildi? Ben dun catladiklarini hiss etdim hafif agri oldu ama bilmiyorum gec kalirmiyiz sence catlatmaya? Bu arada her kes icin hayirlisi olsun
Ben gev kalacağınizı sanmıyorum sonuçta yumurta 24 saate kadar canlılığını koruyor. Eşinin sperm sorunu yoksa daha da kolay olur.Merhaba canim bende yarin olucam bendede ilk 3 tane sagda vardi sol ise gorememsdi doktur dun bakti sagda yalniz biri istenilen olcude olusmus soldada bitane var. 5 tane olubda hucre kalitesiz olunca burtane olmasi daha iyi bence. Hangi ilaclar kullanmisdin ? Ben klomen kullandigimda en az 4,5 tane olusurdu hatda zamaninda once 8ci gun bende hep catlatma iynesi vurulurdu cox fazla sistiyi icin ama hicbiri tutmadi. Bu benim ilk asilamam sizdede 36 saat sonra yapildi? Ben dun catladiklarini hiss etdim hafif agri oldu ama bilmiyorum gec kalirmiyiz sence catlatmaya? Bu arada her kes icin hayirlisi olsun
Ya iğneyi hiç duymamıştım cnm bugün doktora gittik büyümemiş bide randevusuz gittik die kızdı kimse bilgi vermedi bize olamaz öyle.biseys sekreterya çok iyi bilir diyo ya veremeyecekler beni bugün klomenin 6.gunuydu haftaya çağırdı nie büyümedikiBiliyorum canım bende yaşıyorum kendiliğinden çoğunlukla adet olamıyorum ve progestran iğnesi oluyorum üç tüp birlikte vurduruluyorum bir hafta sonra adet oluyorum doktorunla konuş istersen sana da uygun görürse vurdur iğneni istersen
Ben de üç kez klomen kullandım sadece bi keresinde büyüdü sonra hiç etki etmedi o yüzden aşılamaya geçildi pcos var mı sendeYa iğneyi hiç duymamıştım cnm bugün doktora gittik büyümemiş bide randevusuz gittik die kızdı kimse bilgi vermedi bize olamaz öyle.biseys sekreterya çok iyi bilir diyo ya veremeyecekler beni bugün klomenin 6.gunuydu haftaya çağırdı nie büyümediki
Pko yok canım öyle bişey demediler 1.asilamada klomenle oldum ama şimdi 6.gun kontrol etti haftaya gel dedi büyümü ki pazartesiye kadar napsamBen de üç kez klomen kullandım sadece bi keresinde büyüdü sonra hiç etki etmedi o yüzden aşılamaya geçildi pcos var mı sende
Normalde adetin 12. Gün kontrol ediyor du benim dr inşallah büyür canım ama şuna şaşırıyorum aşılamada klomen neden kullanılıyor ki aşılamada iğne ile büyütülüyor buradaPko yok canım öyle bişey demediler 1.asilamada klomenle oldum ama şimdi 6.gun kontrol etti haftaya gel dedi büyümü ki pazartesiye kadar napsam
Y acayip sinirlerim bozuk ağlayasın var eşime sınır oluyorum hem anlamıyor hek doktora sorunsormaya çekiniyor ben sorunca onu sormaya gerek yok diyor sonra yine telefon açıyoruz ya çok yıpratıcı bide tek doktorum yok hastanede kim denk gelirse o bakıyor eve gelince arayıp bilgi veriyolarBen de üç kez klomen kullandım sadece bi keresinde büyüdü sonra hiç etki etmedi o yüzden aşılamaya geçildi pcos var mı sende
Bugün benim adetin 8.gunu iğneye 3 tane denedikten sonra geçecekmiş doktor randevusuz gelinmez dedi eve geldik geri sekreteri aradık randevu almak için sekreter bize randevuya gerek yok dedi ya gerçekten benim.samsimami boyNormalde adetin 12. Gün kontrol ediyor du benim dr inşallah büyür canım ama şuna şaşırıyorum aşılamada klomen neden kullanılıyor ki aşılamada iğne ile büyütülüyor burada
Normalde adetin 12. Gün kontrol ediyor du benim dr inşallah büyür canım ama şuna şaşırıyorum aşılamada klomen neden kullanılıyor ki aşılamada iğne ile büyütülüyor burada
Çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenme olması gerekli diye biliyorum.Peki ya yumurta hucresi kac saat yasiya biliyorki? O zaman catlatmada en onemli sey zamani dogru tutmak
Sana şuan yapılan işlem aşılama değil ilaçla büyütme tedavisi ayrıca bu kadar sorun yaşıyorsan doktorunu değiştir derim canımBugün benim adetin 8.gunu iğneye 3 tane denedikten sonra geçecekmiş doktor randevusuz gelinmez dedi eve geldik geri sekreteri aradık randevu almak için sekreter bize randevuya gerek yok dedi ya gerçekten benim.samsimami boy
Aşılama için canım klomen kullanıyorum doktoruda degistiremiyorum.malesefSana şuan yapılan işlem aşılama değil ilaçla büyütme tedavisi ayrıca bu kadar sorun yaşıyorsan doktorunu değiştir derim canım
Aşılama için klomen vermesine çok şaşırdım açıkcası klomen hap içiyosun ilaç bitince büyümüşse çatlama iğnesi veriliyor bu kadar ama aşılamada göbekten veya koldan iğne vuruluyosun gün gün istenilen boyuta gelince eşinin spermi alınıp yıkanıyor en sağlıklıları seçiliyor sana da çatlama iğnesi vuruyorlar ve spermleri rahme yerleştiriyorlar aşılama buAşılama için canım klomen kullanıyorum doktoruda degistiremiyorum.malesefo kadar zorki başka bi doktorda tekrar başlamak bide alternatifim yok zaten kocaman hastanede 1 tane var
Ben 1.asilamda da klomenle yapıldı yine 5 gün kullandım sonra catlatma iğnesi 2 gün sonra aşılama olmuştu negatif oldu da bu 1 ay aradan sonra 2.olacak pazartesiye kadar buyur inşallah ya içimde korku endişe zaten yüzde 10 tutma şansı bide insan ne büyük umutla gidiyor muamelede falanAşılama için klomen vermesine çok şaşırdım açıkcası klomen hap içiyosun ilaç bitince büyümüşse çatlama iğnesi veriliyor bu kadar ama aşılamada göbekten veya koldan iğne vuruluyosun gün gün istenilen boyuta gelince eşinin spermi alınıp yıkanıyor en sağlıklıları seçiliyor sana da çatlama iğnesi vuruyorlar ve spermleri rahme yerleştiriyorlar aşılama bu
Herkese farklı demek ki bana klomen etki etmedi iğneli ilaçla yapılacak aşılmam inşallah Allah yardımcımız olsunBen 1.asilamda da klomenle yapıldı yine 5 gün kullandım sonra catlatma iğnesi 2 gün sonra aşılama olmuştu negatif oldu da bu 1 ay aradan sonra 2.olacak pazartesiye kadar buyur inşallah ya içimde korku endişe zaten yüzde 10 tutma şansı bide insan ne büyük umutla gidiyor muamelede falan
Iyide daha yarin olucam asilamami dun bu saatlerde olmusdu agri bilemedim cok agresif ve umutsuzumBen gev kalacağınizı sanmıyorum sonuçta yumurta 24 saate kadar canlılığını koruyor. Eşinin sperm sorunu yoksa daha da kolay olur.
Insallah canim hayirli haberlerini alirim. Bu bekleme insani cok geriyo belkide biraz bis versek kendiiginden olurdu bilemedim aslinda calisiyorumda tum gun yogun isim var ama biranlik kendimi aglarken buluyorum hic kimseykede bolusemiyosun derdini etraf zaten ilac kullandigini mucadele etdigini goruyo ama herkes her defasinda sordugunda sonucun negativ oldugunu anlatip durmakdandq yoruldum artik hic kimseyle hicbise paylasmak istemiyo insan kendi oz annesiyke bileMeraba canım ben gonal f kullandım iğne. Daha sonra çalam iğnesi oldum aşılamam yapıldı. Şu an 10. Gunxdym. Benim 3 yumurtam arkadan gelenler de vardı ama cTlayacagi belli değildi. Onlar için de normal ilişki önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?