Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşılamada genelde bu duurmlarda tutuyor. bnm eşimde skıntı yk bnde pko vardı o yuzden aşılamayı denedik.
3 ay kullancak canım martta kontrolü var işte yükselme olmazsa aşılama yada tüp bebek dedi doktor, herşey martta belli olacak ama bu emodexi kullanıp sperm sayısı artan ve eşi ilacı kullanmaya devam ederken gebe kalanda çok varmış, baya etkili bir ilaçmış.

Önceki msjlarını bilmiyorum okumadım ama eşinde sorun var sanırım. Benim eşiminde sonuçları düşüktü hep. 11 milyon çıkmıştı spermi ileri hareketli %1 yerinde hareketli %10du. Sonra keçiboynuzu özüne başladık. Doktorumuz promen k önerdi. İlk aşılamada promen k denemedik. Keçiboynuzuyla değerleri yükseldi eşimin epeyce. %45 ileri hareketli çıkmıştı. Sonra aşılama günü A%0 B%50 çıktı. Nasip olmadı tutmadı. Şimdi hem keçiboynuzu özü hemde promen k kullanıyoruz. Bakalım bu sefer yüksek çıkar inşallah değerleri.

İnşallah yükselmiştir canım eşimde emodex kullanıyor ek olarakta keçiboynuzu özü ve çakşır suyu kullanıyor, çakşır suyunu düzenli içmiyor ama keçiboynuzunu sabak akşam bir tatlı kaşığı yiyor.

Kızlar bi sorum var benim klomenin bugün 5.gunu yarın kontrole gidecem aslında herşeyi kafama göre yaptım yarın ne dicek bilmiyorum ama eğer catlatma iğnesi yapılsın derse araya hafta sonu giriyor doktorda hafta sonu yok nasıl olacak ya:/

Canım bende üçkez klomen kullandım hiçbirinde de çatlatma iğnesi vurulmadım yeterli seviyeye kadar büyürse kendisi çatlıyor doktorum bana hiç vermedi o iğneden

Canım bende üçkez klomen kullandım hiçbirinde de çatlatma iğnesi vurulmadım yeterli seviyeye kadar büyürse kendisi çatlıyor doktorum bana hiç vermedi o iğneden
A canm anladim benim zaten çatlama sorunum var iğne mecbur ama sormak istediğim klomenden sonra kaçıncı gün aşılanan yapildi

A canm anladim benim zaten çatlama sorunum var iğne mecbur ama sormak istediğim klomenden sonra kaçıncı gün aşılanan yapildi
Adetimin beşinci günü beş gün sabah akşam günde ikikez kullandım 10. Günü dr gittim ipne vermedi bir hafta boyunca bir gün aralıklarla ilişki ye girin dedi hepsindede doktorum ama bi sonuç alamadım gelecek ay aşılama tedavim başlayacak bir sorun olmazsa

Ben bugünkü gitmeliydim acaba doktora ama 5.gunum ilacında akşam 6 'da aliyorum

Ben bugünkü gitmeliydim acaba doktora ama 5.gunum ilacında akşam 6 'da aliyorum
Herkese dr başka türlü yapıyo bazılarına günde bir tane alıyo ilacı bazılarına günde iki ona göre de dr kontrolü de değişiyor doktorunuz size ne zaman gelin demedi mi ona göre gideceksiniz eğer iğne hafta sonuna denk geliyosa size reçete edip acilde iğnenizi vurdurabilirsiniz

yaptrdınmı cnm ne çıtı
Evet yaptırdım dün akşam. Ama sonuç negatif okadar üzgünümki anlatamam. Hala acaba regli olmazsam varmıdır diye düşünüyorum. Senin değerin kaçtı? bugün 13.günüm dün yaptırdık testi ama olsaydı küçük bile olsa artış olurdu dimi

Kacinci aşılama canım 2 mi iğnesini oldun kpomenlei
ilk aşılamam canım. Yumurtaları klomenle büyüttük 5 gün içtim sonra kontrolde büyüdüğünü görünce çatlama iğnesi oldum. 36 saat sonrada aşılama gerçekleşti. bugün 13.gün. Dün akşam kan testi yaptırdım ama sonuç negatif. bu saatten sonra artarmı bilmiyorum

Kuzum ven fransadayim burda acilde iğne yapıolar sadece hemşire eve çağırıyoruz ama oda müsaitse doktor da bana sungun gel falan demedi hafta sonuna denk geldiği için regl

Canım benimde ilk aşılamam negatif oldu 1 ay ara verdik 2.icin klomene başladım bugün 5.gun yarın kontrole gidecem ama hafta sonuda geliyor nasıl olacak bilmiyorum hakkımızda hayirlisi

Kuzum ven fransadayim burda acilde iğne yapıolar sadece hemşire eve çağırıyoruz ama oda müsaitse doktor da bana sungun gel falan demedi hafta sonuna denk geldiği için regl
Hm ülke farklı olunca bişeyde diyemiyorum canım oranın sistemi farklıdır tabi ki hakkında hayırlısı olsun canım eğer hafta sonuna denk geldiyse vardır bunda da bi hayır diyip gelecek ayı bekle istersen

Hm ülke farklı olunca bişeyde diyemiyorum canım oranın sistemi farklıdır tabi ki hakkında hayırlısı olsun canım eğer hafta sonuna denk geldiyse vardır bunda da bi hayır diyip gelecek ayı bekle istersen
Işte bide sorunum adet olamıyorum ben kendiliğinden kullandığım bi ilaç var oda bitmis hiç bi eczanede yok bidaki aya da kalmasa keşke beklemek daha çok stres yaptırıyor hayırlısı yinede

Bende cuma günü 2. aşılamamı olcam. Bu akşamda çatlatma iğnemi yapcam. İlki tutmadı, belki kısmet ikinciyedir.
Canim bende ayni, canim ben catlatma ignesinden once hafif agrilar oldu sanki catladilar gibi cuma gec olmazmi asilama icin?

Canim bende ayni, canim ben catlatma ignesinden once hafif agrilar oldu sanki catladilar gibi cuma gec olmazmi asilama icin?
Prosedür hep bu şekilde. Özeldede devlettede arasında 1 gün var. Ben ilkinde akşam çatlatma iğnesi yaptım. Ertesi gün öğlen çatladı sanki. Ağrım oldu çünkü. Bacağım kitlendi hatta. Doktorlar ne derse onu yapcaz, başka seçeneğimiz yok..

Işte bide sorunum adet olamıyorum ben kendiliğinden kullandığım bi ilaç var oda bitmis hiç bi eczanede yok bidaki aya da kalmasa keşke beklemek daha çok stres yaptırıyor hayırlısı yinede
Biliyorum canım bende yaşıyorum kendiliğinden çoğunlukla adet olamıyorum ve progestran iğnesi oluyorum üç tüp birlikte vurduruluyorum bir hafta sonra adet oluyorum doktorunla konuş istersen sana da uygun görürse vurdur iğneni istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…