- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
13.40 çıktı cnm.Tamam canim zaten haftasonuna denk geliyor. Kan drgeriniz kac cikti simdi kacinci gun birde gun asilama gunundenmi hesaaniyo yoksa catlatma ignesinfenmi
Canim ne yaptin?tekrar kan verdinmi aceba?insallah olumlu olur bende bursadanim bu aradaKızlar ya 9.7 olan 13.40 a yukselmiş.doktr perşmbe tekrr yap dedi .Bişi demek için çok erkn daha ddi. Hamileym ama sevinemiyorum
Simdiden Hayirli olsun asilaman cnm. Ben 14.gün idrar testiyle ögrendim. Asilamadan sonra Özel yapman gereken birsey yok diyor doktorlar.ben dinlenmistim,hurma yeme,2-3 gün dus alma,ben sadece sacimi yikamistim,yüksek yerlere uzanma,dus alirkende cok kaynar suyla dus alma.aklima gelenler bunlarArkadaslar merhaba benim ilk asilamam. Bugun catlatma iynesi olucam cuma gunude asilama olucam acaba ne zaman oyrenirim hamileliyi? Birde nelere dikkat etmem gerek
canım yok yrn vericem.Canim ne yaptin?tekrar kan verdinmi aceba?insallah olumlu olur bende bursadanim bu arada
cnm merhaba ben henüz aşılama olmadım ama eşimin sperm sonuçları malesef kötü çıktı doktor değerler yükselmezse tüp bebek yada aşılama denicez dedi yeni evliyim ve nedense bu süreçler beni korkutuyor aşılama zor bir süreç mi beni bilgilendirirseniz sevinirimMerhaba arkadaşlar. Ocak ayında aşılama yaptıranlar gelin beraber bekleyelim. Ben 3. Aşılamamı 2 Ocakta oldum. Beklemedeyim. Gonal f ve ovitralle kullandım. İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız.
canım aşılama zor değilde beklemek zor :-Dcnm merhaba ben henüz aşılama olmadım ama eşimin sperm sonuçları malesef kötü çıktı doktor değerler yükselmezse tüp bebek yada aşılama denicez dedi yeni evliyim ve nedense bu süreçler beni korkutuyor aşılama zor bir süreç mi beni bilgilendirirseniz sevinirim
umarım değerlerin yükselir bebeğin gelir sana canım cidden belirsizlik zor bizde eşim için bekliyoruz değerleri yükselcekmi bilmiyoruzcanım aşılama zor değilde beklemek zor :-D
bn şimdi hamileyim fakat değerlerim düşük hiç bişi belli değil :-(
takma canım kafana. herşey olucacağına varıyor. ben hiç böyle hayal etmedm hamilelik haberini bu şklde vericeğimi ama inan sevinemedm bile işte kalp atışını duymadan hiçbişi belli olmuyor. allahım bekleyen herkese anne baba olmak nasip etsin inş.umarım değerlerin yükselir bebeğin gelir sana canım cidden belirsizlik zor bizde eşim için bekliyoruz değerleri yükselcekmi bilmiyoruz
amin cnm inşallah Rabbim evlat hasretiyle sınamasın bizleri, umarım güzel sonuçlar alırsın kalp atışını da duyarsın bebeğinin, bizde malesef hep hemen olur çocuğumuz diyorduk bu kadar zor olacağını bilmiyorduk, tabikş bunada şükür, dermansız dert vermesin Rabbim.takma canım kafana. herşey olucacağına varıyor. ben hiç böyle hayal etmedm hamilelik haberini bu şklde vericeğimi ama inan sevinemedm bile işte kalp atışını duymadan hiçbişi belli olmuyor. allahım bekleyen herkese anne baba olmak nasip etsin inş.
aynen halledilmicek konular değil. eşinin değerleri çok mu düşük ?amin cnm inşallah Rabbim evlat hasretiyle sınamasın bizleri, umarım güzel sonuçlar alırsın kalp atışını da duyarsın bebeğinin, bizde malesef hep hemen olur çocuğumuz diyorduk bu kadar zor olacağını bilmiyorduk, tabikş bunada şükür, dermansız dert vermesin Rabbim.
Eşinden alınan spermler yıkanır, sonrada sana enjekte edilir.Merhaba hanımlar bende önümüzdeki ay aşılama olucam inşallah fakat aklıma takılan bikaç soru var bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa çok memnun olurum ben pcos hastasıyım fakat eşimde hiçbir sıkıntı yok her testi normal peki bu aşılamada eşimle birleşmeyle mi olacak yoksa spermler rahmime yerleştirme şeklinde mi olacak
Hmm anladım canım eşte sıkıntı olmasa dahi bu işlem böyle yapılıyor anladım çok teşekkür ederim peki sperm nasıl alınıyor yumurtalıklardan enjeksiyonla mı yoksa boşalma yoluyla mı acabaEşinden alınan spermler yıkanır, sonrada sana enjekte edilir.
evet cnm sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz ve yapısı bozuk dedi doktoru, yani şuan hiçbir işe yaramıyolar dedi, emodex diye bir ilaç verdi onu kullanıyor, keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor takviye olarakta.aynen halledilmicek konular değil. eşinin değerleri çok mu düşük ?
aşılamada genelde bu duurmlarda tutuyor. bnm eşimde skıntı yk bnde pko vardı o yuzden aşılamayı denedik.evet cnm sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz ve yapısı bozuk dedi doktoru, yani şuan hiçbir işe yaramıyolar dedi, emodex diye bir ilaç verdi onu kullanıyor, keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor takviye olarakta.
Eşin semen örneği verdiğindeki gibi mastürbasyon yoluyla sperm veriyo. Sonra yıkama işlemi, sonrada enjeksiyon.Hmm anladım canım eşte sıkıntı olmasa dahi bu işlem böyle yapılıyor anladım çok teşekkür ederim peki sperm nasıl alınıyor yumurtalıklardan enjeksiyonla mı yoksa boşalma yoluyla mı acaba
Teşekkür ederimEşin semen örneği verdiğindeki gibi mastürbasyon yoluyla sperm veriyo. Sonra yıkama işlemi, sonrada enjeksiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?