Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim zaten haftasonuna denk geliyor. Kan drgeriniz kac cikti simdi kacinci gun birde gun asilama gunundenmi hesaaniyo yoksa catlatma ignesinfenmi

Tamam canim zaten haftasonuna denk geliyor. Kan drgeriniz kac cikti simdi kacinci gun birde gun asilama gunundenmi hesaaniyo yoksa catlatma ignesinfenmi
13.40 çıktı cnm.
aşılama gününden saydım ben. doktor bana 14.gün yaptr ddi ama bn 12.gün yptrdım.

Arkadaslar merhaba benim ilk asilamam. Bugun catlatma iynesi olucam cuma gunude asilama olucam acaba ne zaman oyrenirim hamileliyi? Birde nelere dikkat etmem gerek
Simdiden Hayirli olsun asilaman cnm. Ben 14.gün idrar testiyle ögrendim. Asilamadan sonra Özel yapman gereken birsey yok diyor doktorlar.ben dinlenmistim,hurma yeme,2-3 gün dus alma,ben sadece sacimi yikamistim,yüksek yerlere uzanma,dus alirkende cok kaynar suyla dus alma.aklima gelenler bunlar

Merhaba arkadaşlar. Ocak ayında aşılama yaptıranlar gelin beraber bekleyelim. Ben 3. Aşılamamı 2 Ocakta oldum. Beklemedeyim. Gonal f ve ovitralle kullandım. İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız.
cnm merhaba ben henüz aşılama olmadım ama eşimin sperm sonuçları malesef kötü çıktı doktor değerler yükselmezse tüp bebek yada aşılama denicez dedi yeni evliyim ve nedense bu süreçler beni korkutuyor aşılama zor bir süreç mi beni bilgilendirirseniz sevinirim

canım aşılama zor değilde beklemek zor :-D
bn şimdi hamileyim fakat değerlerim düşük hiç bişi belli değil :-(

canım aşılama zor değilde beklemek zor :-D
bn şimdi hamileyim fakat değerlerim düşük hiç bişi belli değil :-(
umarım değerlerin yükselir bebeğin gelir sana canım cidden belirsizlik zor bizde eşim için bekliyoruz değerleri yükselcekmi bilmiyoruz

umarım değerlerin yükselir bebeğin gelir sana canım cidden belirsizlik zor bizde eşim için bekliyoruz değerleri yükselcekmi bilmiyoruz
takma canım kafana. herşey olucacağına varıyor. ben hiç böyle hayal etmedm hamilelik haberini bu şklde vericeğimi ama inan sevinemedm bile işte kalp atışını duymadan hiçbişi belli olmuyor. allahım bekleyen herkese anne baba olmak nasip etsin inş.

amin cnm inşallah Rabbim evlat hasretiyle sınamasın bizleri, umarım güzel sonuçlar alırsın kalp atışını da duyarsın bebeğinin, bizde malesef hep hemen olur çocuğumuz diyorduk bu kadar zor olacağını bilmiyorduk, tabikş bunada şükür, dermansız dert vermesin Rabbim.

Merhaba hanımlar bende önümüzdeki ay aşılama olucam inşallah fakat aklıma takılan bikaç soru var bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa çok memnun olurum ben pcos hastasıyım fakat eşimde hiçbir sıkıntı yok her testi normal peki bu aşılamada eşimle birleşmeyle mi olacak yoksa spermler rahmime yerleştirme şeklinde mi olacak

aynen halledilmicek konular değil. eşinin değerleri çok mu düşük ?

Eşinden alınan spermler yıkanır, sonrada sana enjekte edilir.

Eşinden alınan spermler yıkanır, sonrada sana enjekte edilir.
Hmm anladım canım eşte sıkıntı olmasa dahi bu işlem böyle yapılıyor anladım çok teşekkür ederim peki sperm nasıl alınıyor yumurtalıklardan enjeksiyonla mı yoksa boşalma yoluyla mı acaba

aynen halledilmicek konular değil. eşinin değerleri çok mu düşük ?
evet cnm sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz ve yapısı bozuk dedi doktoru, yani şuan hiçbir işe yaramıyolar dedi, emodex diye bir ilaç verdi onu kullanıyor, keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor takviye olarakta.

aşılamada genelde bu duurmlarda tutuyor. bnm eşimde skıntı yk bnde pko vardı o yuzden aşılamayı denedik.

Hmm anladım canım eşte sıkıntı olmasa dahi bu işlem böyle yapılıyor anladım çok teşekkür ederim peki sperm nasıl alınıyor yumurtalıklardan enjeksiyonla mı yoksa boşalma yoluyla mı acaba
Eşin semen örneği verdiğindeki gibi mastürbasyon yoluyla sperm veriyo. Sonra yıkama işlemi, sonrada enjeksiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…