- 12 Ocak 2017
- 279
- 144
- 103
- 32
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Ben bursa pembe mavi de yaptrdım. 1200 aşılama 800 civarıda ilaçlar tuttu cnm.dün 12.günmdü beta 9.7 çıktı yrn yada ptesi tekrr yaptrıcam.Anestezili yapılıyor mu ki aşılama bilmiyordum bunu canim.ins aşılama yaptıran arkadaslar rabbim nasip etsin kimseyi hicbir yuvayı çocuksuz birakmas8n.benimde olmuyor bende yaptıracam.fiyatlari nasıl arkadaslar
Rabbimmm nasip etsinn inş ins.gebesindir haber ver burdan canim sonucunu pazartesiBen bursa pembe mavi de yaptrdım. 1200 aşılama 800 civarıda ilaçlar tuttu cnm.dün 12.günmdü beta 9.7 çıktı yrn yada ptesi tekrr yaptrıcam.
İnş cnm hayrlısı bakalım.iğnenin etkisi mi değil mi diyorm ama 10 gunde geçer diolar dün 13.gün olmştu iğne vurulalı.Rabbimmm nasip etsinn inş ins.gebesindir haber ver burdan canim sonucunu pazartesi
Rabbim ol desin yeter ki hiçbirşey zor değil vakti saati geldiyse. Dua et yeterliİnş cnm hayrlısı bakalım.iğnenin etkisi mi değil mi diyorm ama 10 gunde geçer diolar dün 13.gün olmştu iğne vurulalı.
Kac gun arayla aldın bu degerleri? 2 gunde 2 kat artması gerekiyormus saglıklı olması için, sen daha kısa zamanda baktıysan ondan düşük çıkabilirKızlar ya 9.7 olan 13.40 a yukselmiş.doktr perşmbe tekrr yap dedi .Bişi demek için çok erkn daha ddi. Hamileym ama sevinemiyorum
Vakla ben aldm mı alıyom mu blmiyom değer düşük gdiyo sevinemiyomHamilelik haberi alan var mı kızlar?
2 gün doktr geç döllenme olblr dedi beklicez dediKac gun arayla aldın bu degerleri? 2 gunde 2 kat artması gerekiyormus saglıklı olması için, sen daha kısa zamanda baktıysan ondan düşük çıkabilir
Canım direk kan testimi yaptırdın? idrar teasti de denedinmi? kaçıncı günü kan testi yaptırdın?Kızlar ya 9.7 olan 13.40 a yukselmiş.doktr perşmbe tekrr yap dedi .Bişi demek için çok erkn daha ddi. Hamileym ama sevinemiyorum
kan testi cnm cuma günü olan aşılamanın 11.günüydü dün de yaptrdım aşılamanın 13.günüydü.Canım direk kan testimi yaptırdın? idrar teasti de denedinmi? kaçıncı günü kan testi yaptırdın?
canım inşallah değerin artar yarın belli olur inşallah bende pazartesi aşılama yaptırcam sanırım yaptıgım yerdeki doktorlar iyi değilmşiş bir sürüde para verdim hayırlısı olsun bana rapor çıkmıyorbugün aşılama olalı tam 2 hafta oldu.
İstanbul Avrupa yakasıCanim hangi sehirdesin onu söylersen yardimci olabiliriz.
Istanbulda oturmuyorum ben malesefİstanbul Avrupa yakası
Kacinci aşılama canım 2 mi iğnesini oldun kpomenleibugün aşılamanın 12.günü akşam kan testi yaptırıcam. idrarlar hep negatif. ama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım bu defa da olmadı
yaptrdınmı cnm ne çıtıbugün aşılamanın 12.günü akşam kan testi yaptırıcam. idrarlar hep negatif. ama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım bu defa da olmadı
ben 2 gün yattım sonra işe geldim.Arkadaslar merhaba benim ilk asilamam. Bugun catlatma iynesi olucam cuma gunude asilama olucam acaba ne zaman oyrenirim hamileliyi? Birde nelere dikkat etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?