Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezili yapılıyor mu ki aşılama bilmiyordum bunu canim.ins aşılama yaptıran arkadaslar rabbim nasip etsin kimseyi hicbir yuvayı çocuksuz birakmas8n.benimde olmuyor bende yaptıracam.fiyatlari nasıl arkadaslar
Ben bursa pembe mavi de yaptrdım. 1200 aşılama 800 civarıda ilaçlar tuttu cnm.dün 12.günmdü beta 9.7 çıktı yrn yada ptesi tekrr yaptrıcam.

Kızlar ya 9.7 olan 13.40 a yukselmiş.doktr perşmbe tekrr yap dedi .Bişi demek için çok erkn daha ddi. Hamileym ama sevinemiyorum

Kızlar ya 9.7 olan 13.40 a yukselmiş.doktr perşmbe tekrr yap dedi .Bişi demek için çok erkn daha ddi. Hamileym ama sevinemiyorum
Kac gun arayla aldın bu degerleri? 2 gunde 2 kat artması gerekiyormus saglıklı olması için, sen daha kısa zamanda baktıysan ondan düşük çıkabilir

bugün aşılama olalı tam 2 hafta oldu.
canım inşallah değerin artar yarın belli olur inşallah bende pazartesi aşılama yaptırcam sanırım yaptıgım yerdeki doktorlar iyi değilmşiş bir sürüde para verdim hayırlısı olsun bana rapor çıkmıyor

bugün aşılamanın 12.günü akşam kan testi yaptırıcam. idrarlar hep negatif. ama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım bu defa da olmadı:KK61:

Arkadaslar merhaba benim ilk asilamam. Bugun catlatma iynesi olucam cuma gunude asilama olucam acaba ne zaman oyrenirim hamileliyi? Birde nelere dikkat etmem gerek

Arkadaslar merhaba benim ilk asilamam. Bugun catlatma iynesi olucam cuma gunude asilama olucam acaba ne zaman oyrenirim hamileliyi? Birde nelere dikkat etmem gerek
ben 2 gün yattım sonra işe geldim.
ben 12.günde öğrendim. ama düşük çıktı kan değerim. yrn tekrar yaptırıcam.

Back