Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun başka bir dr a gittim.rahım fılmımı gosterdım .dıs gebelık hıkayemi anlattım . Aşılamamın tutmadgını vs . Histereskopi yapalım dedi ,rahım fılmınde ve ultrasonda gorulemeyen yapısıklıkları ve cocugun tutunmasını zorlastırcak şeyler var mı bakıp temızlıcekmiş , tereddutteyım yaptrsammı .
Histereskopinin ne olduğunu bilmiyorum bana da anestezi altında rahim filmi yapıldı herhangi bir yapışıklık tıkanıklık olmadığını söyledi doktorum ama dediğim gibi eğer estradol hormonun yüksekse yani 50 nin üstündeyse aşılama tutmaz dedi doktorum yasmin ilacı verdi bir ay boyunca kullanıcam inşallah baskılar bu hormonu da aşılamamı olurum rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah

Histereskopinin ne olduğunu bilmiyorum bana da anestezi altında rahim filmi yapıldı herhangi bir yapışıklık tıkanıklık olmadığını söyledi doktorum ama dediğim gibi eğer estradol hormonun yüksekse yani 50 nin üstündeyse aşılama tutmaz dedi doktorum yasmin ilacı verdi bir ay boyunca kullanıcam inşallah baskılar bu hormonu da aşılamamı olurum rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah
canim ben 5 gundur gonalf kullaniyorum daha bugun yeni istedi e2 degerini gec degilmi once bakilip ilac baslanmasi gerkemiyormi

Banadabir ay yasmin verdi ,kist gitsın diye

histeroskopi ucunda kamera olan bir cihazla rahmin görüntülenmesi.rahimde polip, perde ...vs gibi sıkıntılara bakabiliyorlar hatta müdahale ediyorlar canim

Neden birkez daha ?
Ben tüplerime tanı amaclı batırdım laparaskopi ve histeroskopi olarak.duzensiz adet olduğum için normalde histeroskopi adet sonrası yapılır.düzgün adet olamıyorum.rahim durumu net olamadığı için doktorum perdeye müdahale etmedi.tüplere bakıldı sadece ve polip alındı.tedavi sonrası rahim perdesini almayı önerdi.

Ben tüplerime tanı amaclı batırdım laparaskopi ve histeroskopi olarak.duzensiz adet olduğum için normalde histeroskopi adet sonrası yapılır.düzgün adet olamıyorum.rahim durumu net olamadığı için doktorum perdeye müdahale etmedi.tüplere bakıldı sadece ve polip alındı.tedavi sonrası rahim perdesini almayı önerdi.
Hadiya tüh aynı anda olsaymış iimiş ,olsun perde nasıl rahmın ortasında mı ustunde mi ? Benım de üstten basık biraz rahmım sanırım ona perde dıyorlar.fiyatı ne kadat bılgın var mı bu işlemin?

Hadiya tüh aynı anda olsaymış iimiş ,olsun perde nasıl rahmın ortasında mı ustunde mi ? Benım de üstten basık biraz rahmım sanırım ona perde dıyorlar.fiyatı ne kadat bılgın var mı bu işlemin?
Ewet ya bende uzuldum bir kez daha o sıkıntıyı çekmek gerçekten can sıkıcı.canim ben devlet hastanesinde yapacam fiyatlarını bilmiyorum.anestezi ile yapılıyor.rahimin tek parça olması gerekirken iki parça kalp şeklinde öyle olmamalı dedi .dolaylı yolda gebeliği engeller perde dedi doktorum.dusuk ve erken doğuma sebep olur dedi

Aşılama olurken sdce 5 sn bi acı hissediysn.ilk 2-3 günde ağrı oluyo. Sonra geçiyor.. Ben anestesisiz oldm doktr gerek yk anesteziye ddi gerçktende gerek ykmuş.
Anestezili yapılıyor mu ki aşılama bilmiyordum bunu canim.ins aşılama yaptıran arkadaslar rabbim nasip etsin kimseyi hicbir yuvayı çocuksuz birakmas8n.benimde olmuyor bende yaptıracam.fiyatlari nasıl arkadaslar

Back