Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de kendimi cok yormamaya caşısıyorum .bana da dr um ilk gun dınlenmek yeterli demıstı ama . Kabak cekırdegı ne için ? İlk aşılamam da progesteron vermemişti ,bunda verdı jel kullanıyorum .aşılama sonrası ilişki onerdı mı dr unuz yada yasakladı mı ?
Kabak cekirdegi tutunmayi sagliyo cnm..kavrulmamis cig olucak..bana fitil seklinde verdi cnm onu kullaniyrm sabah aksm..yk cumadan sona serbest dedi cnm sana yasaklamamj yapti ki ? Kacinci asilaman

Geç çatlama ıhtımalıne İlişki konusunda kararsızım ama zaten aşılamam 41. Saatte yapıldı , senin iğneden kaç saat sonra yapıldı aşılaman canım

ben de 2 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.oncesinde klomen kullandım ama aşılama esnasında cok kastıgım için dr önce yapamadı sonra da anestezi istedi. Anestezili oldu yani. Pek umudum yok benim olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir tane oglum var cok şükür 3,5 yaşında ve normal yollarla olmuştu ama 2,5 senedir ikinci olmuyor işte.hayırlısı buymuş diyorum...

Kasık agrısı yasadınız mı ,yumurtanızın catladıgını hissettınızmı ? Aşılama oncesı mı sonrası mı oldu yumurtlamanız

ben de 2 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.oncesinde klomen kullandım ama aşılama esnasında cok kastıgım için dr önce yapamadı sonra da anestezi istedi. Anestezili oldu yani. Pek umudum yok benim olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir tane oglum var cok şükür 3,5 yaşında ve normal yollarla olmuştu ama 2,5 senedir ikinci olmuyor işte.hayırlısı buymuş diyorum...
Hayırlı olsun inşallah .Allahtan ümit kesilmes ,en azından hamile kalabılıyorsunuz ☺️

Ben çatladıgını hissetmedim ama dr aşılama öncesi baktı ve çatlamış dedi
Aşılama oncesı benım dr um bakmadı :( geç mi kaldık acaba dıyorum cunku ben iğnemi 2 aralıkta 18.00 de vurundum .aşılamam 4 aralık 11.30 da oldu . 3 aralıkta da yumurtlama akıntım oldu şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan ne kadar sonra catlıyor acaba

Aa kiyamam yaa niye o kdr kastin dogum yapmissin bi de oncesinde..ben hep bak sonunda bebisin gelebilir dedm kendime kastigimi farkettigimde hemen gevsetmeye calistm kendimi..o alet fena acitti ama canimi yalan ykk..olur insallah ole sartlama kendini

Aşılama oncesı benım dr um bakmadı :KK43: geç mi kaldık acaba dıyorum cunku ben iğnemi 2 aralıkta 18.00 de vurundum .aşılamam 4 aralık 11.30 da oldu . 3 aralıkta da yumurtlama akıntım oldu şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan ne kadar sonra catlıyor acaba
Ya bnmkide catlayip catlamadigina bakmadi bnde hic sormadim ndn bakmiysunz diye cahillik..keske baktirsaydim umarim catlamistir

Aşılama oncesı benım dr um bakmadı :KK43: geç mi kaldık acaba dıyorum cunku ben iğnemi 2 aralıkta 18.00 de vurundum .aşılamam 4 aralık 11.30 da oldu . 3 aralıkta da yumurtlama akıntım oldu şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan ne kadar sonra catlıyor acaba
Canım benimkide aynı senin ki gibi oldu 4 aralıkta saat akşam 6 'da iğne vuruldum 6 sindada 11.15 gibi falan aşılama yapılmıştı

Back