Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20190119-001527.png
    Screenshot_20190119-001527.png
    116,6 KB · Görüntüleme: 23
Estradol nedir kizlar ben hic bakdirmadimda , bugun doktordan geldim, adetin 8 gunu femera kullanmisdim sagda uc tane yumurta var ama 10,12 mmlikler iyne yazdi menogon diye dord gun onu vurub tekrar gidicem

Kizlar bugun dr a gittim, kontrol etti yumurta catlamış ve rahim temizmiş. Hayırlısıyla martta tüp bebek yaptıracagım. Maslak acıbademde bülent tıraş hoca varmış ona gidecegim. Surecle ilgili detaylı bilgi alınca size de veririm ama beni tek düşündüren sey bu surecte iş yerinden alacagım izinler. Ailem de dahil kimse bilmeyecegi için cok zorlanacagım ama hayırlısı

Estradol nedir kizlar ben hic bakdirmadimda , bugun doktordan geldim, adetin 8 gunu femera kullanmisdim sagda uc tane yumurta var ama 10,12 mmlikler iyne yazdi menogon diye dord gun onu vurub tekrar gidicem
Pcos var mı canım sende eğer varsa doktorun kan tahlillerinde bakmıştır ona estradol bir hormon kistlerin salgıladığı benim doktorum böyle dedi bna

Bana bi kac doktor pcos dedi ama gunu gunune adet oluyorum hicbi belirtisi yokdu ( sivilce killanma kilo )sadece kucuk kucuk folikuller vardi son doktorum sendeki multi folukul pcos deil dedi ve asformin gibi pcos icin olan ilaclari icme dedi :(

Kizlar bugun dr a gittim, kontrol etti yumurta catlamış ve rahim temizmiş. Hayırlısıyla martta tüp bebek yaptıracagım. Maslak acıbademde bülent tıraş hoca varmış ona gidecegim. Surecle ilgili detaylı bilgi alınca size de veririm ama beni tek düşündüren sey bu surecte iş yerinden alacagım izinler. Ailem de dahil kimse bilmeyecegi için cok zorlanacagım ama hayırlısı
Evet tatlim ayrintilari bizimle paylasirsan cok sevinirim.en cok da ucreti merak ediyorum.

Bilmiyorum benim dr öyle dedi 50 nin altına düşürmek için ilaç verdi düşerse öyle başlanacak tedaviye
Anladim. Ben eski tahlillerime bakayim bir. Arastirdim kist yükseltiyormus bu degeri. Benim de kistim oldugu ortaya cikti zaten belki onunla alakalidir. Yine de eski tahlillerime bakmadan birsey diyemeyecegim. Nasil bir ilac yazdi doktorunuz?

Papatyalar Mevsimi Papatyalar Mevsimi Degerlerime baktim da. Nisan 2018 de 44 imiş. Ekim 2018 de 61 olmuş ve şuan 80. Artmasındaki neden ne acaba ki
Kistlerin çoğalması sanırım bende tam olarak bilmiyorum sadece kistlerin salgıladığı hormon olduğunu biliyorum o kadar sizin aşılama yapılmış mıydı yapıldıysa aşılama öncesi testlerinize bakın estradol kaç

Kistlerin çoğalması sanırım bende tam olarak bilmiyorum sadece kistlerin salgıladığı hormon olduğunu biliyorum o kadar sizin aşılama yapılmış mıydı yapıldıysa aşılama öncesi testlerinize bakın estradol kaç
Bugun başka bir dr a gittim.rahım fılmımı gosterdım .dıs gebelık hıkayemi anlattım . Aşılamamın tutmadgını vs . Histereskopi yapalım dedi ,rahım fılmınde ve ultrasonda gorulemeyen yapısıklıkları ve cocugun tutunmasını zorlastırcak şeyler var mı bakıp temızlıcekmiş , tereddutteyım yaptrsammı .

Bugun başka bir dr a gittim.rahım fılmımı gosterdım .dıs gebelık hıkayemi anlattım . Aşılamamın tutmadgını vs . Histereskopi yapalım dedi ,rahım fılmınde ve ultrasonda gorulemeyen yapısıklıkları ve cocugun tutunmasını zorlastırcak şeyler var mı bakıp temızlıcekmiş , tereddutteyım yaptrsammı .
Buarada aşılamada catlamayan yumurtalarım kist olmuş ,bu ay o kistlerı yoketmek için ilaç verdı jasmene.

Back