Öbür taraf Erdoğan’a oy atın diyor”

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 20 gün yoğun bakımda kalan Rize İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, öbür tarafa gidip geldiğini iddia ederek "oradakiler oyu Erdoğan'a atın diyor" dedi.

rize160.jpg
Geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren ve 20 gün yoğun bakımda kalan İyidere’nin AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Mete tuhaf açıklamalarda bulundu. İyidere’de Mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği veren Ahmet Mete, Başkakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy istemek için garip bir yol seçti.

Rize’deki yerel internet sitesi Halk53′ten Osman Kaptan’ın haberine göre; Yoğun bakımda geçirdiği 20 günü anlatan Mete, konuşmasında “20 gün yoğun bakımda yattım, aşağıdaki dünyaya gittim, tekrar geri geldim, bu sürede binlerce insan beni ziyarete geldi, hastanede ne kadar çok sevenim olduğunu görünce gitmekten vazgeçtim. Aşağıda baba ve dedelerinizi gördüm, onlardan size selam getirdim. Baba ve dedeleriniz çok çalışmanızı istedi, 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’a oy vermenizi istedi.” dedi.
İyidere kaymakamı, Jandarma Komutanı, AKP İl Başkanı ile çok sayıda muhtar ve vatandaşın katıldığı iftardaki konuşmasıyla konukları kahkahaya boğan Mete, AKP’nin halen dini hassasiyet taşıyan küçük bir kesimi tarafından ise kınanarak, “İslami değerler alay konusu edilmemeli. Bizim inancımıza göre bazı hususlar espri konusu dahi edilemez. Belediye Başkanı haddini aşmış” eleştirisine maruz kaldı.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/obur-taraf-erdogana-oy-atin-diyor-560330/

Allah şifa versin , beyin kanaması geçirdiği nasıl da belli .

itiraf etmiş işte aşağıdakiler oy verin demiş, demek yukardakiler dememiş :))))

"sevenlerini görünce gitmekten vazgeçmiş" gidip gitmemek bizim elimizde mi bak görüyor musun onca insan boşuna ölmüş istemeselerdi ölmezlerdi. Beyin kanaması geçirmiş de beynini bırakmış dönmüş. Ve bu insan belediye başkanı. :53::53:

Hakikaten merak ediyorum,ne içiyorlar bunlar,böyle saçma sapan laflar ediyorlar..:27::27:

yediği serumlardan diyeceğim olmayacak..
rizenin suyunda mı birşey var diyeceğim..
aklı selim insanlar yanlış anlayacak..

bu nasıl bir mantıktır ya ..
şimdi erdoğana oy veren dinci diye adlettirilen kesim bunlara inanıyor mu yani o azınlığın diğer tarafı inanmış mı yanii:53:

neyse yaaaa kedidir o kedi..

Gidip gelmiş mi:D
Gidip gelen adam günahlarından tırsar beee ben olsam var ya fellik fellik hayır yaparım deli gbi koltuk makam koy kenara yani Allah ım :D
Tabi yok öyle bir dünya şaka bir yana buna cidden inananlar var gitmiş de gelmiş ahahahah :27::27::27:

“20 gün yoğun bakımda yattım, aşağıdaki dünyaya gittim, tekrar geri geldim, bu sürede binlerce insan beni ziyarete geldi, hastanede ne kadar çok sevenim olduğunu görünce gitmekten vazgeçtim. Aşağıda baba ve dedelerinizi gördüm, onlardan size selam getirdim. Baba ve dedeleriniz çok çalışmanızı istedi, 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’a oy vermenizi istedi.” dedi.

Hiçbir insanın bu kadar gerizekalı olabileceğini düşünmek istemiyorum.
Aklınca espri yapmıştır heralde.:ssz:

yediği serumlardan diyeceğim olmayacak..
rizenin suyunda mı birşey var diyeceğim..
aklı selim insanlar yanlış anlayacak..

bu nasıl bir mantıktır ya ..
şimdi erdoğana oy veren dinci diye adlettirilen kesim bunlara inanıyor mu yani o azınlığın diğer tarafı inanmış mı yanii:53:

neyse yaaaa kedidir o kedi..

Serumlar şifalı demekki, iyi gelmiş :27::27: niye ,inanmasın kelebekcim,söyledikleri herşeye inananlar var..:52::52::52::52:
Bu kedi de az değil yani,her yerden çıkıyorrr :27::27:

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 20 gün yoğun bakımda kalan Rize İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, öbür tarafa gidip geldiğini iddia ederek "oradakiler oyu Erdoğan'a atın diyor" dedi.

rize160.jpg
Geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren ve 20 gün yoğun bakımda kalan İyidere’nin AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Mete tuhaf açıklamalarda bulundu. İyidere’de Mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği veren Ahmet Mete, Başkakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy istemek için garip bir yol seçti.

Rize’deki yerel internet sitesi Halk53′ten Osman Kaptan’ın haberine göre; Yoğun bakımda geçirdiği 20 günü anlatan Mete, konuşmasında “20 gün yoğun bakımda yattım, aşağıdaki dünyaya gittim, tekrar geri geldim, bu sürede binlerce insan beni ziyarete geldi, hastanede ne kadar çok sevenim olduğunu görünce gitmekten vazgeçtim. Aşağıda baba ve dedelerinizi gördüm, onlardan size selam getirdim. Baba ve dedeleriniz çok çalışmanızı istedi, 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’a oy vermenizi istedi.” dedi.
İyidere kaymakamı, Jandarma Komutanı, AKP İl Başkanı ile çok sayıda muhtar ve vatandaşın katıldığı iftardaki konuşmasıyla konukları kahkahaya boğan Mete, AKP’nin halen dini hassasiyet taşıyan küçük bir kesimi tarafından ise kınanarak, “İslami değerler alay konusu edilmemeli. Bizim inancımıza göre bazı hususlar espri konusu dahi edilemez. Belediye Başkanı haddini aşmış” eleştirisine maruz kaldı.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/obur-taraf-erdogana-oy-atin-diyor-560330/

Rezil adam ya. Nasıl oynuyorlar insanların dini ve manevi duygularıyla. Bunun şakası bile olmaz. Zira çok büyük günah inanan insan da çıkabilir aralarından.

Back