Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabaa arkadaşlar bugün beta değerim 18338 çıktı doktor küçük bu haftalarda kalp atışını duymamız lazım dedi beni bu alana yolladı bilgisi olan var mı acaba
Merhabaa arkadaşlar bugün beta değerim 18338 çıktı doktor küçük bu haftalarda kalp atışını duymamız lazım dedi beni bu alana yolladı bilgisi olan var mı acaba
Bu yönlendirmeyi kim yaptı? Zaten kadın doğuma gitmediniz mi?? Obstetrik, kadın doğum bölümü gibi bir şey demek. Muhtemelen vajinal ultrasonla bakılsın anlamında yönlendirmiştir.
gebelık takıbı ultrasondan bakıyor daha detaylı usg cıhazı hem o dalda uzman bırı var odada. benı hep gonderdılerdı bundan oncekı gebelıkte devlet hastanesınde. detaylı usg yanı aslında :)