Davranış Bozuklukları obsesyon :(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

karamm56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
İzmir
biri 8 diğeri 5 aylık iki çocuğum var...kardeş kıskançlıgı olmasın diye elimden geleni yaptım ama basaramadım ...uykusuz gezdim yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yokken bile çocuğumla paylasım yapmaya çalıştım ...ama yetemedim bu boyle olmayacak diyip psikoloğa goturdum ...psikolog obsesyon gibi duruyor dedi...yani kıskançlıkla tetiklenmiş obsesyon (takıntılı düşünce)ne yapmalıyım bilemiyorum cucuğum durmadan acaba kedi beni ısırdımı köpek beni ısırdımı elime acaba civi felan battımı diyor ,ne yapacagımı şasırdım durmadan konuşuyorum ilgileniyorum ama olmuyor benimde artık psikolojim bozuldu bir yandan bebek bir yandan oglum bir yandan hiç buyumeyen hep ben benim keyfim diyen bencil bir eş....bu durumu yasayan varmı ???cocuklardaki obsesyon için psikoloharici ben neler yapmalıyım sizce nasıl destek olmalıyım ogluma lütfen fikirlerininize ihtiyacım var....bide dualarınıza oglumuda katın allah rızası için :((

Back