Gecmis olsun diycem gecmiyor biliyorum bnde de cinsel obsesyonlar var evliyim ve hamileyim.. Psikologa gidiyorum bazen gittikten sonra daha kotu oluyorum. Kendimi cok kotu hissediyorum.. Keske herkes gibi temizlik takintim olsaydi diyorum..Okb görmemişsiniz siz arkadaşlar. Bende temizlik dışında aklınıza gelecek her takıntı var. Bu yüzden evlenemedim okulumu bitiremedim. Cinsel okb yüzünden memlektte bir ev tutttum tek başıma yaşıyorum. Evdeki bireylere karşı bile cinsel düşünceler geliyor
Dinsel düşünceler
cinsel düşünceler
şüphe
simetri
kontrol
geçmişi sorgulama
Sadece bir kaçı bunlar.
Aslinda hissetmediginiz ama hosunuza gitmeyecek butun cinsel dusunceler takinti olarak beynime geliyor kendimi sapik gibi hissediyorum caresiz hissediyorum tam gecti simdi hamileyim tekrarliyor malesef..Hmm nasıl yani
Benimde şüphecilik varAslinda hissetmediginiz ama hosunuza gitmeyecek butun cinsel dusunceler takinti olarak beynime geliyor kendimi sapik gibi hissediyorum caresiz hissediyorum tam gecti simdi hamileyim tekrarliyor malesef..
O paranoya olmuyor mu?Benimde şüphecilik var
Belkide öyleyimO paranoya olmuyor mu?
Bende onlar yok da çizgilere basmadan yürüyorum ve bana yanlış yapan insanlara takiyorum sürekli düşünüp kendimi üzüyorum. İlaç kullanıyor musun, kaç aylık hamilesin canım.Aslinda hissetmediginiz ama hosunuza gitmeyecek butun cinsel dusunceler takinti olarak beynime geliyor kendimi sapik gibi hissediyorum caresiz hissediyorum tam gecti simdi hamileyim tekrarliyor malesef..
cevabı bulmak için doktora gitmelisiniz, bu önemli.Sanırım ben de
Sayamayacağım kadar fazla konuda hem de.
Doktora gitmek istiyorum fakat benim beynim ilacı kabul etmiyo. Birincisi ilacın çözüm olabileceğini, iyileştireceğini kabul etmiyorum sanırım. İkincisi de ilaçtan korkuyorum. Bağımlılık yapacağından değil de nasıl anlatayım bir ilaca bağımlı olma fikri çok ürkütücü geliyor. Etrafımda ilaç kullanıp bırakmak isteyenler oldu ama doktorları olmaz dediği için bırakamıyorlar bunu gördükçe bırakamamaktan, ona bağımlı kalmaktan korkuyorum. Etkilerini fala. Da düşündükçe korkuyorum. İlacı kabul edemiyorum. Okb miyim yoksa başka sıkıntılardan dolayı mı öyle zannediyorum bilmiyorum ama bir psikolojik sıkıntımın olduğunun bilincindeyim, tedavi görmek de istiyorum ama ilaçtan korkarken kesinlikle istemezken ne yapabileceğimi bilemiyorum
O nasıl cnmarkadaşlar ben de trikotillomani hastasıyım bu hastalık okb içinde değerlendiriliyor. Yaklaşık 10 yıldır bu hastalıktan müzdaribim çoğu kez ilaç kullandım hastalık ara ara azaldı ama hala devam ediyor. Şu an ilaç tedavisi görüyorum
Saç koparma hastalığı canım saçını koparırken hiç acı çekmiyorsun ve o an farkına bile varmıyorsunO nasıl cnm
Benimde vardı sigaraya başladım :))) gectiSaç koparma hastalığı canım saçını koparırken hiç acı çekmiyorsun ve o an farkına bile varmıyorsun
5 haftalik hamileyim ilaci birakali 4 gun oluyor cnm. Hem yoksunluk hem hamilelik cetin geciyor hayat..Bende onlar yok da çizgilere basmadan yürüyorum ve bana yanlış yapan insanlara takiyorum sürekli düşünüp kendimi üzüyorum. İlaç kullanıyor musun, kaç aylık hamilesin canım.
Bnde de cizgi takintisi var bnde takiyorum insanlara ama basit geliyor bunlar bnce sende tkma beterin beteri var bak.Bende onlar yok da çizgilere basmadan yürüyorum ve bana yanlış yapan insanlara takiyorum sürekli düşünüp kendimi üzüyorum. İlaç kullanıyor musun, kaç aylık hamilesin canım.
Evet, psikiyatristten önce terepist daha iyi bir fikir sanırım. Devlette yalnızca psikiyatri branşı var diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. Bilgisi olan var mı?cevabı bulmak için doktora gitmelisiniz, bu önemli.
alacağınız ilaca, dozajına ve ne zaman kesileceğine doktor karar verir. ilaç tedavi ediyor. çünkü bu tarz hastalıklar beyin kimyamızla ilgili ve ilaç o kimyayı düzenliyor.
bağımlı olmazsınız zaten hiçbir doktor bu tarz ilaçları bağımlı olacağınız kadar yazmaz. ya dozajı zaman içinde dengeler ya da başka ilaçlarla dengeler.
eğer ilaç kullanmak konusunda bu kadar hassassanız önce bir terapistle konuşun. sizi gerekirse psikiyatriste o yönlendirsin.
Acaba sırf bırakır mıyım diye sigaraya başladım. Şu an hem sigara içiyorum hem de hastalığım devam ediyor. Bu vücuduma verdiğim zararın hesabını diğer dünyada nasıl ödeyeceğim bilmiyorum
Sanırım ben de
Sayamayacağım kadar fazla konuda hem de.
Doktora gitmek istiyorum fakat benim beynim ilacı kabul etmiyo. Birincisi ilacın çözüm olabileceğini, iyileştireceğini kabul etmiyorum sanırım. İkincisi de ilaçtan korkuyorum. Bağımlılık yapacağından değil de nasıl anlatayım bir ilaca bağımlı olma fikri çok ürkütücü geliyor. Etrafımda ilaç kullanıp bırakmak isteyenler oldu ama doktorları olmaz dediği için bırakamıyorlar bunu gördükçe bırakamamaktan, ona bağımlı kalmaktan korkuyorum. Etkilerini fala. Da düşündükçe korkuyorum. İlacı kabul edemiyorum. Okb miyim yoksa başka sıkıntılardan dolayı mı öyle zannediyorum bilmiyorum ama bir psikolojik sıkıntımın olduğunun bilincindeyim, tedavi görmek de istiyorum ama ilaçtan korkarken kesinlikle istemezken ne yapabileceğimi bilemiyorum