- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
Ne takıntın var canım.
Bende ve kuzenimde depresyonla ve travmayla beraber okb olustu ben iyiyim ama kuzenim şizofreni baslangicinda hayati mahvoldu cinsel takinti insanlarla birlikte oldugunu zannediyor ne aslini ne de tersini kanitlayamiyor kendinden nefret ediyorbirşeyi merak ediyorum gecmişte yaşadıgımız önemli bir şok sarsıntı mı yoksa çok agır depresyon mu obsesif kompulsif yapar bir hastayı,yoksa tamamen genetikmi bu takıntı hastalıgı,heran,herkeste,en sorunsuz insanda bile cıkabilirmi,tetikleyicisi varmı yani,bilgilendirirseniz sevinirim doktor hanım.insanlar sacma düşünceler kaygı ve şüpheden nasıl kurtulabilir,tamamen kurtulmak mümkünmü bu hastalıktan yoksa uzun sürecmi lazım.aslında okadar çok soru varki bu hastalıkla ilgili şimdiden teşekkürler.
Bende ve kuzenimde depresyonla ve travmayla beraber okb olustu ben iyiyim ama kuzenim şizofreni baslangicinda hayati mahvoldu cinsel takinti insanlarla birlikte oldugunu zannediyor ne aslini ne de tersini kanitlayamiyor kendinden nefret ediyor
Doktor sadece cinsellik ile olmasi bizi baska tetkiklere yöblendiriyor fakat sizofreni belirtileri var dedi ama kesin bisey demiyor kuzenim hastanede yatili tedavide ziyaret yasak hersey yasak teyzem yani annesi basindasizofreni baslangicinda oldugunu doktor mu söyledi? cünkü diger konuyu okuyunca ben de olayin biraz daha ilerlemis oldugunu düsündüm ...
Doktor sadece cinsellik ile olmasi bizi baska tetkiklere yöblendiriyor fakat sizofreni belirtileri var dedi ama kesin bisey demiyor kuzenim hastanede yatili tedavide ziyaret yasak hersey yasak teyzem yani annesi basinda
Benim kuzenim baska baska erkeklerle cinsellik yadadigina inaniyor vicdan azabi cekiyor evli üstelik kocasina eve biri girdi belkide ben actim kapiyi kameraya bak iceri girdi mi aldattim mi seni diyor esiniz duzeldi miBeim eşim de okb var delirme korkusu yaşıyordu bir buçuk yıldır ilaç tedavisi görüyor anksiyetesi de vardı şimdi kontrol altında bu durumları. İlişkimizde çok sıkıntı çekmiştik bu yüzden kafasında bir düşünce yaratıyor sonra ona ibanmaya başlıyordu. Varsıyımları niyet okumaları kabus gibiydi. İlişkimiz bitince terapiye başlamış doktor obsesif olduğunu. Söylemiş önce bunu kabullendi sonra tedaviyi ve tedavisi güzel gidiyor barıştık evlendik çocuğumuz olunca daha da düzeldi eski yersiz kaygıları kayboldu.
Amin kardesim,Allah kimseyi böle biseyle sınamasın cok kötü çokinsaallah düzelir ne diyeyim, Rabbim sabirlar versin kardesim, en basindan gitmesi iyi olmus en azindan her hastalikta oldugu gibi beyinle ilgili durumlarda da erken teshis cok önemli..
Sanırım ben deİlaçtan korkmayın bağımlılık yapmaz
Doktor ilaç kullanacaksınız diyorsa o ilacı bırakmayın
Etkisi hemen çıkmaz
3 hafta 4 hafta sonra hissedersiniz etkisini
minimum 6 ay kullanır
doktoru dinleyin dua etmeyi de unutmayın
Allah şifa versin
hepsi bende var ve evliyimOkb görmemişsiniz siz arkadaşlar. Bende temizlik dışında aklınıza gelecek her takıntı var. Bu yüzden evlenemedim okulumu bitiremedim. Cinsel okb yüzünden memlektte bir ev tutttum tek başıma yaşıyorum. Evdeki bireylere karşı bile cinsel düşünceler geliyor
Dinsel düşünceler
cinsel düşünceler
şüphe
simetri
kontrol
geçmişi sorgulama
Sadece bir kaçı bunlar.
Ben evliyim ve malesef cinsel obsesyonlarim var keske temizlik el ayak yikama takintim olsaydi!!!Geçmiş olsun cnm...Evli olup takıntılı olanlar var mi
Hmm nasıl yaniBen evliyim ve malesef cinsel obsesyonlarim var keske temizlik el ayak yikama takintim olsaydi!!!