Evet bazi psikoterapistler her seans icin para istiyorlar, ama benim gittim psikolog saglik sigortasi tarafindan karsilaniyor. Tabi Türkiyede sigorta karsiliyormu onu bilmiyorum. Bide bi Foruma üye olmustum sadece OKB lilerin Forumuydu, orda herkes derdini yaziyordu ve nasil yendigini yada mücadele ettigini. Benim psikologum bana hic ilac yazmadi, o ilaclar ilerde hamileligi engelliyormus diye duydum ve biraktigin anda hastalik ayni siddette geri dönüyormus. Ben ilk baslarda haftada 3 kez, sonra 1 kez simdide 3 haftada 1 terapiye gidiyorum ve sadece konusuyoruz 1 saat boyunca. Konusa konusa, anlata anlata yendim bu hastaligi. Tabikide Psikologumun tavsiyelerini dinledim. Benim psikologumun bana söyledikleri suydu: Bu hastalik sebepsiz yere gelmez kimseye, herkeste bir sebep vardir. Bazilari tranva sonucu olur, bazilari baska sebepler yüzünden. Ilk önce sebep bulunur sonra ona göre tedaviye baslanir. Yani herkeste farklidir tedavi yöntemi. Ama sukadarini söyliyeyim benim psikologum ilk baslarda rüyalarimi bile not etmemi istemisti benden. Onlari bile analiz etti. Allah ondan binlerce kez razi olsun, onun sayesinde normal bir hayat yasiyorum artik. Insallah hepiniz iyilesirsiniz, umudunuzu hic kaybetmeyin