- 7 Eylül 2017
- 237
- 240
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır henüz olmadımAmeliyat oldunmu?
Op Dr Kaplan Baha Temizgönül e danışmanızı tavsiye ederim,bir arkadaşım olmuştu geçen yıl ameliyat oldukça başarılı sonuç aldılar.Merhabalar arkadaşlar,
Şuanda tüp mide ameliyatı olmak üzere evrak toparlayıp doktor muayenelerimi oluyorum.
Benim gibi devlet hastanesinde ameliyat olacak arkadaşlar var mı?
Heyet onayı aşamasına gelen var mı?
Bilgi paylaşımı yapabilirseniz mutlu olurum
Merhabalar arkadaşlar,
Şuanda tüp mide ameliyatı olmak üzere evrak toparlayıp doktor muayenelerimi oluyorum.
Bilgi paylaşımı yapabilirseniz mutlu olur
Ameliyat oldunuz mu?
Ben oldum bilgi almak isterseniz yardım edebilirimHenüz olmadım.Kurula girmek icin bekliyorum.
Obezitede hastaneye ilk olarak hangi birime başvurmak gerekiyorMerhabalar arkadaşlar,
Obezitede hastaneye ilk olarak hangi birime başvurmak gerekiyorBen oldum bilgi almak isterseniz yardım edebilirim
Genel cerrah bölümüne randevu almalisinizObezitede hastaneye ilk olarak hangi birime başvurmak gerekiyor
Gecmis olsunMerhabalar arkadaşlar,
evrak toparlayıp doktor
genel cerrahi bölümüneObezitede hastaneye ilk olarak hangi birime başvurmak gerekiyor